Siteerasiko Joe Biden Stalinia?

Siteerasiko Yhdysvaltain presidentti Joe Biden eilen Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinia? Uutistoimistojen videolähetyksessä hän näyttää käyttävän entisen hirmuvaltiaan kuuluisimpaa mietelausetta:

”Valtion lainsäädäntöelimet jatkavat lakien muuttamista, eivät sen suhteen, kuka voi äänestää, vaan kuka saa laskea äänet.”

Hupsista, tuo lausehan ei ollut kommunistidiktaattori Josef Vissarionovits Stalinilta, vaan demokraattipresidentiltä.  Jatkamme tarkastelua.

”Who count the vote, count the vote, count the vote…”

Kuunnelkaa tarkkaan:

”Valtion lainsäädäntöelimet jatkavat lain muuttamista, ei sen suhteen, kuka saa äänestää, vaan kuka saa laskea äänet, laskea äänet, laskea äänet!” Näin Yhdysvaltain 46. presidentti Joe Biden videolla. (0;42 / 1:20)

Yleinen käsitys Josef ”Uncle-Joe” Stalinin äänten laskemista koskevasta lausahduksesta on peräisin hänen entiseltä sihteeriltään, Boris Bazhanovilta, joka loikkasi länteen. Bazanovin mukaan Stalin sanoi, kommentoiden kommunistipuolueen puoluekokouksien päätöksentekoa: ”Pidän täysin yhdentekevänä, kuka puolueessa äänestää ja miten, mutta on erittäin tärkeää, kuka laskee äänet ja miten.”

Venäläiset historiantutkijat eivät ole vahvistaneet Bazanovin kertomaa, mutta Joe Bidenin lauseen meille välittivät uutistoimistot, live-lähetyksissään. Jos ”Uncle Joe” jätti sen sanomatta, ”Sleepy Joe” paikkasi vahingon.  Puheenaihe korreloi jotenkin Yhdysvaltain 2020 presidentinvaaleihin kohdistuneen kritiikin kanssa.

Luettavaa:

(Kuvaan on käytetty aineistoa osoitteesta Pravda.com.)

4 Comments

 1. pöh
  15.1.2022 12:50

  Bidenhän sanoi ennen vaaleja, että (vapaasti suomennettuna) ovat luoneet historian suurimman järjestelmän toteuttamaan vaaliPETOS.
  Sanoi myös että ei tarvitse amerikkalaisten ääniä voittaakseen.
  Seniili vanhus kertoo vahingossa totuuden, mutta eipä niistä paljoa uutisoitu..

  Vastaa
 2. juha II
  15.1.2022 13:18

  Demokraatit ovat kommunisteja ja samaa periaatetta käytetään Euroopassakin sumeilematta, mitä vaaleihin tulee. Loput hoitaa rapakon takana ja wanhassa maailmassa valtamedia, joka valehtelee ja vääristelee sumeilematta!!!

  Demokraatti-kommunistit valtamediassa lämmittelevät jo amjatuksella, että koko republikaaninen puolue ja sen konsevatiivis-kristityt kannattajat julistetaan nk. ”kotimaisiksi terroristeiksi vertautuen aina Hamasiin ja Irlannin Sin Feiniin. Tämä tarkoittaa edm. puolueen lakkauttamista ja sen kannattajien yksiselitteistä kiduttamista ja murhaamista. Tämä tietää Yhdysvalloissa sellaista poliittista vainon ja sorron aikaa, jota ei ole nähty sitten kommunismin luhistumisen 1990-luvulla. Etenkin Yhdysvaltain kristityt tulevat kokemaan alkukristillisyyden mittakaavaiosta vainoa uskonsa tähden aivan kuten Kanadassa Fidel Castron äpärä Trudeau harjoittaa. Sama on jo levinnyt Eurooppaan nyt ja se tulee oleµaan saman suuruista kuin muslimimaissa ja Kiinassa!!!

  Lopuksi vielä se, että Yhdysvalloissa on tarjolla kouluissa kerho, joka mahdollistaa tutustumisen ”uskontoon” nimeltä saatanan palvonta, koska se kuuluu ”sananvapauteen”!?!?!??? Niinpä!!! Mutteivat kristilliset arvot. Ilmeisesti fraasi: ”God bless America” tulee muuttumaan kun demokraatti-kommunistit tulevat tekemään saman kuin Josif Stalinin Neuvostoliitto ”vapauttamissaan” Itä-Euroopan ja Baltian maissakin! Muut puolueet kuin kommunistit lakkautetaan ja sitten järjestetään ”vaalit”. Ja kas, Kommunistit voittivat ”suurella” ääntenenemmistöllä!!!

  Vastaa
 3. Obelix
  15.1.2022 16:26

  Juha II

  Alla vähän iltalukemista aikuisille aiheesta: Hyvä vs. paha

  ”Lopuksi vielä se, että Yhdysvalloissa on tarjolla kouluissa kerho, joka mahdollistaa tutustumisen ”uskontoon” nimeltä saatanan palvonta, koska se kuuluu ”sananvapauteen”!?!?!??? Niinpä!!! Mutteivat kristilliset arvot.”

  Jeesus: Suuresta _luopumuksesta_ opetuslapsilleen; eli Hänen Evankeliuminsa, Ilosanomansa yleisestä hylkäämisestä.

  Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? 6Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. 7
  2:7
  1. Joh. 2:18
  Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää…

  ”Jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää”… Mikä kumma on tämä _se_ joka nyt vielä pidättelee häntä niin, että hän vasta ajallansa ilmestyy. Vastaus: Tällä pidättäjällä Jeesus tarkoitti ihmisiä – ei mitään uskontoa – jotka ovat ottaneet Jeesuksen asian omaksi sydämen asiakseen, he ovat _se_ pidäke, lue; vastustaja pahuudelle. Mutta kun heidät ”poistetaan (suojaan) silmänräpäyksessä”, niin pahuudella ei ole enää mitään rajaa, eli pidäkkeitä => laittomuuden ihminen ilmestyy – herra antikristus itse, tarkalleen 7vuoden ajaksi.

  https://raamattu.fi/raamattu/KR38/2TH.2/2.-Tessalonikalaiskirje-2

  Mitäs muuta jännää kuuluukaan tätä kaikkea ennakoivaan tapahtumaketjuun:

  – maanjäristyksiä (viimeksi oikein iso eilen)
  – ruttoja yms. tauteja
  – sotia ja huhuja sodista
  – veli käy veljeä vastaan ja kansat kansoja vastaan

  Lista toki jatkuu vielä, mutta kiinalaisissa jokiympäristöissä on tapahtunut useita dokumentoituja kummallisuuksia – muistaakseni vuosien 2012 – 2019 välillä, siellä jokien vedet ovat ajoittain muuttuneet jo ennestään juomakelvottomista, vieläpä jopa väriltäänkin verenpunaisiksi.

  https://www.newsweek.com/river-red-china-1007818

  Vastaa
  1. juha II
   15.1.2022 21:29

   Näin se vain menee, mitä Raamatussa on ennustettu. Eksytys oli jo kristityissä alkuseurakunnissa niin päähän menevää aineistoa, että Paavali joutui tuon tuostakin kirjoittamaan ”myllykirjeitä” näille. Nehän ovat tietysti löydettävissä Uudesta Testamentista.

   Kirkko on eksynyt pahemman kerran, yhtä maailman hallitusta ollaan rustaamassa ja 75% maailman ihmisistä aiotaan murhata. Suuri talousromahdus on käsillä, jolloin ”leipä on kallista, mutta viini on halpaa”. Joka viitannee yltiö-rikkaiden messevään elämään ilman maaillisia huolia ja ne tavalliset ihmiset tuskin tulevat saamaan edes leipää irti syödäkseen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top