Sofia Virran räyhäantirasismi on tarkoituksellista

Vihreiden puheenjohtajan Sofia Virran räyhäantirasismi on tarkoituksellista – Taustalla on halu kriminalisoida kansallisvaltion puolustaminen

Räyhäantirasismi rantautui lopulta myös Suomeen perussuomalaisten noustua hallitukseen, jonka hallitusohjelma kiristää tuntuvasti maahanpääsyä ja kansalaisuuden saamista. Tarkkasilmäinen entinen MTV:n uutisankkuri Seppo Huhta teki tällä viikolla merkittävän havainnon katsottuaan vihreiden puheenjohtajan Sofia Virran antirasistista kiivailua viime maanantain A-studiossa. Sofia Virran viha perussuomalaisten nuorta kansanedustaja Joakim Vigeliusta vastaan meni yli äyräiden, minkä vuoksi Seppo Huhta päätyi siihen johtopäätökseen, että Sofia Virta haluaa kieltää Perussuomalaiset puolueen.

En ole enää viikkoihin kyennyt katsomaan YLE:n uutisia tai ajankohtaisohjelmia, mutta katsoin YLE Areenasta po. A-Studion viime maanantain Sofia Virran elekielen ja retoriikan.

Seppo Huhta on todennäköisesti oikeassa. Tämä sannamarinien, sofiavirtojen annamaijahenrikssonien ja oulasilvennoisten räyhäantirasismi on kuitenkin nähtävä globaalissa kontekstissa, koska se on ilmiö, joka uhkaa demokraattisia oikeuksia kaikkialla länsimaissa. Vanhojen kirjoitusten kaivelu on pelkkä tekosyy räyhäantirasismin viljelylle.

Läntisen maailman 17 terävimpien konservatiivisten ajattelijoiden ja kommentaattorien lähes 500 sivuinen kirja ”Suurta Resettiä Vastaan” (engl. Against the Great Reset) julkaistiin viime syksynä New Yorkissa. Kirjoitin kirjasta täysin asiallisen kirjaesittelyn ja sain siitä ilmeisesti elinikäisen kirjoituskiellon Uuden Suomen erittäin suosittuun blogiini. Esittelyssäni kirjoitin mm:

”Vuonna 1982 perustetun kuukausittain ilmestyvän kulttuurilehden The New Criterionin päätoimittaja Roger Kimball puolustaa esseessään ”Suvereenisuus ja kansallisvaltio” (engl. Sovereignity and the Nation State) eettisin ja valtio-opillisen perusteluin valtioiden suvereeniuden puolesta nykyistä globaalieliittiä vastaan. Hän osoittaa tyhjäksi eliitin hypetyksen maahanmuuttokriitikoita ja oikeistopopulismia vastaan. Eliitin väittämä, että populistit ovat demokratian vastaisia on hänen mukaansa vale. USA:n täytevaaleissa demokraatit viime metreillä esittivät taajaan absurdia väitettä, jonka mukaan väärin äänestävät tuhoavat demokratian.”  

Kirjan erään toisen esseistin Michael Antonin mukaan räyhäantirasistit tarkoituksellisesti, vaikkakin tuhoisasti, luovat rotujen välistä vastakkainasettelua lietsoakseen uudenlaista marxilaista ”luokkasotaa” lisäämällä alistettujen identiteettien (muslimit, mustat ja tummempi-ihoiset) tietoisuutta valkoisen heteromiehen harjoittamasta kuvitellusta rakenteellisesta rasismista.

Räyhäantirasistismiin kuuluvat seuraavat poliittiset esimerkinomaiset ilmiöt:

Bidenin hallinto on presidentin suulla julistanut, että 80 miljoonaa presidentti Trumppia äänestäneet ovat valkoista ylivaltaa kannattavia ääri-ihmisiä. Trump johtaa täysin ylivoimaisesti republikaanien esivaalikilpailua ja on jopa ”vastuullisen” median mielipidemittauksissa suositumpi kuin koskaan.

Saksassa yltyvät sikäläisen persupuolueen AfD:n (Alternativ fur Deutchland) kieltämispuheet, kun sen kannatusluvut ovat nousseet yli 20 %.

Brexitin pääarkkitehdin Nigel Faragen pankkitilit yritettiin hiljattain sulkea, koska hän tykkää Trumpista liikaa ja on Avoimia Rajoja vastaan. Yritys päättyi todella nolosti globalistien kannalta ja mm. Woke-BBC joutui pyytämään Faragelta anteeksi.

Kanadassa pääministeri Justin Trudeau julisti häntä vastaan protestoineet rekkakuskit natseiksi löydettyään mielenosoituksen joukosta yhden hakaristitunnuksen. Kanadassa on todennäköisesti ensi syyskuussa miljoonamarssi transgenderismiä vastaan.

Yritys leimata Hollannin hallituksen / EU:n ilmastopolitiikkaa ja maahanmuuttopolitiikkaa vastaan protestoineet maanviljelijät ääriliikkeeksi epäonnistui surkeasti ja heidän ja heitä sympatisoivien kaupunkilaisten BBB-puolue nousi suurimmaksi Hollannin ylähuoneessa viime maaliskuussa.

Globalistit yrittivät viime syksynä estää mm. EU:n komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ”työkaluilla” Giorgia Melonia nousemasta Italian pääministeriksi. Meloni on sodassa wokeilijoiden kanssa.

Seuraavassa muutamia vastaansanomattomia todisteita siitä, että globalistit koordinoivat ja edistävät räyhäantirasismia ”vastuullisessa” mediassa:

Entisen punavihreän ympäristöaktivistin Michael Shellenbergerin seikkaperäinen viime keväinen todistus USA:n kongressille koordinoidusta globaalisensuurista ja siitä, kuinka Suuren Resetin kertomusta (ilmastonmuutos, luontokato ja valkoisen heteromiehen aikaansaama systeeminen sorto ja vaatimus Avoimista Rajoista) suojellaan kaikin keinoin. Sensuuri ja Suuren Kertomuksen edistäminen on suomalaisten ”journalistien” ykkösprioriteetti myös Suomessa. Olen suomentanut tämän todistuksen tiivistelmän Oikeassa Mediassa hiljan.

Vaikka viime viikkoina USA:n kongressin Oversight Committee on saanut yksiselitteisen pitävät todisteet siitä, että Hunter Biden on myynyt kazakhstanilaisille, romanialaisille, ukrainalaisille ja venäläisille oligarkeille isänsä Joe Bidenin vaikutusvaltaa ainakin 20 miljoonan dollarin edestä. Tästä huolimatta ”vastuullinen” media ei raportoi tätä suurelle yleisölle. Sen sijaan uusien lisätodisteiden ilmaantuessa Bidenia vastaan, ”vastuullinen” media säännönmukaisesti raportoi Donald Trumpin saamista uusista poliittisten motiivien vuoksi muotoilluista syytteistä, jotta mielenkiinto ei kohdistuisi Bideniin. Bidenin jo tiedetyt ja todistetut rikokset saattavat johtaa jopa valtiopetossyytteisiin ja presidentti Richard Nixonin erottamiseen johtaneet rikokset ovat kuin nallekarkkien näpistämistä kaupasta verrattuna Bidenin rikollisperheen touhuihin. Paljastuksia on luvassa lisää, kun Oversight Committee edelleen perkaa todistusaineistoa.

Suomenkaan media ei raportoi, että ihmiskauppakartellit ovat salakuljettaneet USA:n etelärajan kautta USA:han yli seitsemän miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa mitä ilmeisimmin (?) kompuksessa maailman mahtavimpien kanssa. Yli 80 000 yksin maahan salakuljetettua lasta on kadonnut. Senaattori Ted Cruzin hiljan grillatessa USA:n sisäisestä turvallisuudesta vastaavaa liittovaltion ministeriä Alejandro Mayorkasia, Mayorkas kieltäytyi tietämästä, mikä merkitys on salakuljetetun ihmisen eri värisillä rannekkeilla. Suomalaisille tiedoksi, että väri kertoo sen, paljonko henkilö on velkaa ihmiskauppiaille tai kojooteille kuten heitä myös kutsutaan.

Lapsikaupasta ja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä kertova heinäkuussa Sound of Freedom elokuva leimattiin salaliittoteoreettikkojen tekeleeksi myös Helsingin Sanomissa, mitä ilmeisimmin sen vuoksi, että maailman mahtavimpien piireissä on lapsikauppaan ja heidän hyväksikäyttöön osallistuvia. Alunperin Disneyn piti jo viisi vuotta sitten julkistaa tositarinaan perustuva elokuva.

Maailman Talousfoorumin johtajan Klaus Schwabin ja hänen ykköstarinankertojansa Yuval Hararin älyttömyyksistä ”vastuullinen” media raportoi eli haluista sijoittaa meidän tavisten aivoihimme mikrosiruja, jotta meidät voidaan yhdistää internettiin, mikä mahdollistaisi Klasun hyvin outojen ajatusten mukaan sen, että hän voisi ohjailla mielenliikkeitämme.

Räyhäantirasismi onkin itse rasismia

Oma lukunsa on se, että räyhäantirasistin kiljuessa ja vedotessa yhdenvertaisuuteen, sillä ei ole mitään tekemistä perinteisen tasa-arvoajattelun kanssa, jossa ihon värillä ei ole merkitystä. Kirjoitin tästä pitemmän kaavan mukaan helmikuussa 2021, kun erosin SDP:stä SDP:n omaksuttua Yhdenvertaisuusohjelmaansa meitä valkoisia kohtaan rasistisen kriittisen rotuopin karvoineen päivineen. Asiaan kuului tietenkin se, että Uusi Suomi sensuroi blogin.

Viime kädessä räyhäantirasismi pyrkii suiden tukkimiseen ja suuryhtiöiden, ”journalistien” ja heitä avustavien punaviherkaadereiden johtamaan pakkoyhteiskuntaan, jota johdetaan maailman katolta.

Jos olisin ”vastuullisen” median ”journalisti” en kehtaisi aamulla katsoa peiliin.

Mikko Paunio 12.8.2023/Oikeamedia

Vihreät haluaa lakkauttaa Perussuomalaisen puolueen

4 Comments

 1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  12.8.2023 00:28

  Mikko on viisas mies , jota arvostan hänen herättyään Suureen Valheeseen.

  Vastaa
 2. pöh
  12.8.2023 01:02

  Tämän kaiken on nähnyt jo pitkään esimerkiksi seuraamalla nypost lehteä.
  Jos en ihan väärin muista niin USA:n toiseksi vanhin media.
  Jonka toimittajien pääsyn valkoiseen taloon muuten Biden esti, koska he uutisoivat Hunter ja Joe Bidenin korruptiosta.

  Vastaa
 3. Puolueeton
  12.8.2023 09:44

  Hyvä uudissana ”räyhäantirasismi”. Voisi puhua myös räyhäliberalismista ja räyhänationalismista. Säksan hyvään johtanut nationalismi muutuminen räyhänationalismiksi, on tietenkin esimerkki aatteen hyvyyden muuttumisesta pahuudeksi. Monesti selvittämättä jää, mikä muutoksen aiheuttaa. Johtuuko muutos oman maan asioista vai muiden vaikutuksesta.
  Saksa teki 1939 operaation Puolaa vastaan, koska neuvottelut eivät johtaneet tulokseen. Ongelmana oli puolalaisten ”räyhä” maassa asuvia saksalsisa vastaan ja näiden yhteyden pitoa omaan kielialueeseensa. Puolaa tuki kiusaamisessa muita valtioita siinä määrin, että nämä maat julistivat sodan Saksaa vastaa, mikä aiheutti 2. maailmasodan alkamisen.
  Mikä tapahtumat sai aikaan. Voi ajatella, että Saksan kansallismielisyyttä korostava taloudellinen nousu 1. maailmasodan kurjuudesta ärsytti muita maita ja siinä on tapahtumien lähtökohdat, jota ei voittajat tietenkään voi paljastaa. Kansallismielisyyttä kiusaava ikävä kuvittelu on tästä saanut alkunsa.
  Nyt Ukrainassa on ollut samaa ongelmaa venäjänkielisiä kohtaan jo kohta 10 vuotta ja tilanne on kehittynyt Venäjän sotaoperaatioksi. Tilanne voi kehittyä myös 3. maailmansodaksi muiden maiden tukiessa Ukrainan sotimista. Rauhan saaminen alueluovutuksista välittämätt olisi kuitenkin kansallisesti paras ratkaisu. Rajathan eivät yleensä kestä satojakaan vuosia. Ehkä tämänkin kehityskulun taustalla on kateus kommunistisen Venäjän muututtua kehittyväksi maaksi romahtamisen sijaan.
  .

  Vastaa
 4. Grillo
  12.8.2023 23:48

  Kiitos,Mikko Paunio.Kirjoituksiasi on aina ilo lukea,perusteltuja,laaja-alaisia ja todenmukaisia.
  Myös tulee luettua Oikeata Mediaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top