SpaceX:n hallittu aerodynaminen lasku näyttää vähän huonolta (VIDEO)

SpaceX-tiimi yritti tänään tiistaina toteuttaa lentotestiä Starship-9:llä (SN9) Cameron Countyssa, Texasissa. Testi ei ihan näytä menneen putkeen.

SpaceX-Starship SN9 räjähti laskeuduttuaan koelaukaisun jälkeen tänään  Boca Chicassa, Texasissa. Edellinen testiraketti SN8 oli tuhoutunut samalla tavalla. Starship SN9 ja SN8, ovat prototyyppejä raketille, jolla miljardööriyrittäjä Elon Muskin yksityinen avaruusyhtiö pyrkii kuljettamaan ihmisiä ja jopa 100 tonnia lasteja mm. kuuhun ja Marsiin.

 

Luettavaa:

Mies kuoli omatekoisen raketin maahansyöksyssä Kaliforniassa (VIDEO)

4 Comments

 1. Valkoinen Hetero
  2.2.2021 23:38

  Ottaisinko k-piikin vai SpaceX kyydin? Hmmm…

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.2.2021 23:56

   Hyvä kysymys.

   Vastaa
 2. Eero Tillanen
  3.2.2021 08:58

  Höh! Kaikkihan meni aivan putkeen lukuun ottamatta aivan laskeutumisvaiheen loppuosaa. Jos arvata saa, niin käynnistivät laskeutumisraketin aivan liian myöhään, jolloin aluksella ei ollut aikaa korjata asentovirhettä. Muuten aivan täydellinen suoritus.

  Kannattaa muistaa, että samaa hapuilua oli SpaceX:n esimmäisen rakettimallin kanssakin.

  Vastaa
 3. juha.
  3.2.2021 19:03

  Lähden paljon ennemmin Elon Muskin kyytiin kuin rupean Bill Gatesin neulatyynyksi, koska se on paljon coolimpaa ja ”pönttöä” voidaan käyttää vielä samalla ruumiarkkuna, joka merkinnee kierrätyksen riemuvoittoa!!! Ja, jos helvetinkone laskeutuu nätisti. Voin täten kaikkien asiainhaarojen vallitessa nostaa korvausvaateen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top