Strasbourgin ampujalla 10 000 kollegaa Ranskassa

Ranskan poliisilla on lehden mukaan tiedossa noin 10 000 aktiivista terroritekoon valmista henkilöä, jotka -kuten Strasbourgissa joulutorille hyökännyt Cherif Chekatt- ovat turvallisuusviranomaisten ”seurannassa” mutta heidän valvomiseensa ei ole resursseja. Kaikenkaikkiaan mahdollisia terroritekojen toteuttajia on Ranskassa 26 000. Tilanne on ainutlaatuinen modernin poliisitoimen historiassa.

Vapaana liikkuu henkilöitä, joiden voidaan odottaa syyllistyvän terroristisella motiivilla tehtyihin henkirikoksiin jollakin todennäköisyydellä, -eikä heitä oteta kiinni säilytettäviksi kontrolloiduissa oloissa, so. suljetuissa laitoksissa. Kerran toisensa jälkeen poliisi Ranskassa, Saksassa ja Suomessa myöntää että tekijä oli tiedossa, ja hänen kiinnostuksensa terrorismiin oli rekisteröity, mutta ”hänen seurantaansa ei ollut resursseja”.

Voivatko #päättäjämme selittää meille, miksi asiat ovat näin? Suomalaistenkin pitäisi pystyä viettämään joulua ilman että joulutorille mennen joutuu kiertämään betonimöhkäleitä, joiden antama turva on todellisuudessa näennäinen.

Ranskan vapaalla jalalla liikkuvista terrori-epäillyistä kertoi Bild 12.12.2018: FRANKREICH: 26 000 Gefährder auf der Terror-Liste.

Siellä lienee jokin merkitys viranomaisten prioriteetteihin, että tärkeiden päätösten tekijät ovat turvassa:

Sieltä Strasbourgin bunkkerista käsin voi sitten ohjeistaa poliisia olemaan #profiloimatta ja kunnioittamaan rikosepäiltyjen #ihmisoikeuksia ja olemaan yleisölle suunnatussa tiedottamisessa antamatta vääriä #signaaleja, joista #populistit voisivat hyötyä. Joulu ilman verta kaduilla ei ilmeisesti kuuluu uuteen normaaliin, kuten eivät mm. turvapaikanhakijoiden ikätestitkään, jotka tiettävästi luokkaavat em. ihmisoikeuksia. Poliittisten päättäjien antamilla nuoteilla toimivat poliisi ja turvallisuusviranomaiset ovat jo valmiiksi hävinneet taistelun kasvavaa terrorismia vastaan. Heillä ei ole niin minkäänlaisia mahdollisuuksia estää toistuvia verilöylyjä kaduillamme.

Emme jaa teille videoleikkeitä kauhunäkymistä joulutoreilla, vaan kuvan siitä eurooppalaisesta joulusta, jota tulevat sukupolvet eivät tule näkemään, -ellei tyyli muutu.

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille!

2 Comments

 1. Juurekas
  12.12.2018 17:09

  Ei päättäjiä kiinnosta muu kuin multikultti ja sen pakottaminen eurooppalaisille. Siitä syntyvät ongelmat eivät merkitse mitään, ilmeisesti. Ei joku päättäjän ilmaisema valittelu ja osanotto merkitse mitään. Ne ovat silkkaa tyhjää sanahelinää ihmisiltä, jotka eivät välitä mistään muusta kuin omista uraputkistaan.

  Vastaa
 2. Nestori
  12.12.2018 17:53

  ”Meidän porukka on turvassa” kirjoittaa mies jonka osallisuutta tuohonkaan iskuun ei voi eikä pidä kiistää.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top