Suomalais-sotilailla korona EU:n Välimeren operaatioon osallistuvalla laivalla

Euroopan Unionin laivasto-operaation italialaisella johtoaluksella on havaittu korona-tartuntoja. Tartunnansaaneiden joukossa on kaksi laivalla palvelevaa suomalaista merisotilasta.

Operaatio Irinin johtoaluksella ITS Margottinilla on usealla laivan miehistöstä todettu koronatartunta. Tartunta on myös kahdella suomalaisella. Laiva on pysäytetty Augustan satamaan Italiassa. Sairastuneet ja tartunnan kantajat voivat hyvin, ja saavat hoitoa.

Operaatio Irini on EU:n 01.04.2020 alkanut operaatio YK:n Libyaa koskevan aseidenvientipäätöksen valvomiseksi. Vientikieltoa valvotaan ilmasta, sateliiteilla ja merellä. Operaatioon osallistuu seitsemän suomalaista, joista kolme palvelee Margottinilla.

 

1 Comment

  1. On se kamalaa jos sotilaalla ihan nokka valuu
    26.9.2020 10:54

    Kannattaa viedä 5G säteilymyrkytykseen, johon elimistö reagoi solumyrkytyksenä, ja testeissä luullaan koronaksi, rantautunut paatti pois Italian tiheän 5G verkon alueelta ja sammuttaa paatin mahdolliset ei-toivottavat satelliitti 5G:n toistimet. Kun satelliitti 5G:n toistimilla varusteuttu luksusreisteilijä Diamond Princess kellui korona-karanteenissa Japanin edustalla, paljastui korona-potilailla koronan sijaan olleen 5G-säteilymyrkytys. Kun 5G vaikutus testattiin uudestaan Japanin lääkärien valvonnassa, kiellettiin koko kalliin jo valmiiksi koko maan tiheästi kattavaksi rakennetun 5G-verkon avaus Japanissa pysyvästi. Sitten Japanin sisällä positiiviset koronatestit paljastuivat tulleen vain yhden ja saman ulkomaisen hedge-fundin rahoittamista labroista. Organisoitua vale-tiedettä tuottanut hedge-fund sai 48h aikaa poistua romppeineen Japanista ehjin nahoin tai Dragon seurojen sadat tuhannet Ninjat hoitaisivat asian tavalla tai toisella. Tiesittekö muuten mitä yhteistä oli Italiassa aiemmin koronaan kuolleeksi raportoidulla laumalla? Kaikki kuolleet olivat osallistuneet samaan maan tuoreimmpaan rokotekampanjaan – no Suomen valtamedia huolehtii sensuurilla ettei rokoteuskonto maassamme horju.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top