Suomalaisnuorukainen matkalla maineeseen Ranskan Talent-Showssa

Suomalainen tanssija Kimi Ervi 17v. on päässyt mukaan Ranskan Incredible Talent ohjelmaan, jossa hän on edennyt jo semi-finaaliin.

Ohjelma tulee Ranskan M6 kanavalta ja sillä on n. 3,5 miljoonaa katsojaa. Kimin ensimmäinen TV- osuus tuli tiistaina 25.10.2022. Josta Kimi pääsi jatkoon.

Huomenna 6.12. itsenäisyyspäivänä on ohjelmassa semi-finaali. Ohjelman Kimin osuuden traileria on katsottu TikTok:ssa yli 10 miljoonaa kertaa ja sillä on yli 1,3 miljoona tykkäystä. https://vm.tiktok.com/ZMFk6vyrQ/

Kimi on Suomen kansalainen, mutta on syntynyt ja kasvanut Cannesissa isänsä, Pasi Ervin, kanssa. Kimin äiti Olivia Lasaracina on syntyisin Kamerunista. Kimi on käynyt Ranskassa koulunsa mutta puhuu sujuvasti myös suomea, englantia ja tietysti ranskaa. Kimi on voittanut Ranskassa lukuisia kansainvälisiä tanssikilpailuita. Hän on nyt lukion viimeisellä luokalla Los Angelesissa, missä ovat maailman parhaat tanssikoulut ja mahdollisuudet edetä urallaan.


Linkit Kimin sivuille: Tiktok Instagram

Tässä M6 kanavan ennakko linkki Kimi Ervi:n huomisen illan esitykseen:

https://fb.watch/hdl88nUsyc/

3 Comments

 1. Tarkkuutta, tarkkuutta
  5.12.2022 20:35

  Öööö…. Suomalainen tuo ei ole. Se voi olla Suomen kansalainen, mutta suomalainen se ei ole.

  Vastaa
 2. Maija Heikki Ransu
  6.12.2022 04:45

  Sehän on ”suomalais” mies 🤣

  Vastaa
 3. murre iisakki riepunen
  7.12.2022 07:46

  Kimi on ” monikansallinen ” tuote, jotenkin keplotellut maamme kansallisuuden, sillä maailmalla ylvästelee. Suomalaisuus melkolailla kaukana tästä tyypistä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top