Suomalaisparlamentaarikko tapasi Armenian pääministerin (VIDEO)

(Kuva: Government of Armenia)

Armenian pääministeri Nikol Pashinyan vastaanotti tänään  PACE Monitoring Committee:n raportoijat Armeniassa, kansanedustaja Kimmo Kiljusen (SDP) ja Boriana Åbergin.

PACE-komitea on Euroopan Neuvoston alainen tarkkailuelin, joka keskittyy erityisesti ihmisoikeusstandardien  ja maiden Euroopan Neuvostoon liittyessään antamien sitoumusten toteutumiseen. Armenia on yksi valtio, johon komitea tekee tarkastuskäyntejä. Tällä hetkellä tarkkaillaan yhtätoista valtiota: Albania, Armenia, Azerbaidžan, Bosnia ja Hertsegovina, Georgia, Moldovan tasavalta, Puola, Venäjän federaatio, Serbia, Turkki ja Ukraina.

Seurantakomitea  tarkkailee Euroopan neuvostonperussäännön , Euroopan ihmisoikeussopimuksen ja kaikkien muiden Euroopan neuvoston yleissopimusten toteutumista. Tämän lisäksi tarkkaillaan Euroopan Neuvoston jäsenvaltioiden neuvostoon liittymisensä yhteydessä tekemien sitoumusten noudattamista.

1 Comment

 1. juha II
  5.11.2021 23:32

  Mitäpä, jos EU tarkkailisi ihan vain itseään, kun totalitärismi niin ”kutittaa” kuin tekopyhää tissibaarissa!

  Kiljunenkin on yksi tekopyhä , joka viihdytti itseään viime toukokuun loppupuolella katsomalla EK:n ylärappusilta kun eräs suomalaismies järjesti mielenosoituksen sen puolesta, että maahan perustettaisiin Perustuslakituomioistuin, jota tässä läpimädässä korruptoituneessa maassa ei ole edes olemassa! Lauma poliiseja antoi tälle miehelle sähköä oikein urakalla (työssäjaksamispäivä) ja retuuttivat keltanokkien ja seniori -poliisin voimalla koppiautoon!

  Arvoisa Kiljunen on liputtanut suuressa humaanisuudessaan NWO:n puolesta eli koko maailman yhdestä hallituksesta kaikilla ent. ja uusilla totalitarismin kiroilla ja kärsimyksillä!

  Että olivat Armenian pässit oikein hienot vaalitkin järjestäneet. No, voi herran tuuteli ja onneksi olkoon iloisen vaalitapahtuman johdakkeesta!!!

  Suomen pressan vaalit eivät sen sijaan kestäneet kansainvälisten vaalitarkkailijoiden katseita, vaan heidät jätettiin oven taa kuin sulho-ehdokkaat ennen wanhaan aitan ovelle kun haka ei auennutkaan sillä impye ei ollut tyhmän puoleista sorttia olleskaan.

  Mutta niinhän sitä sanotaan, ”Ettei suutarin lapsilla ole kenkiä!”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top