Suomen gynekologiyhdistyksen venäläinen ruletti raskaana olevilla naisilla – vain huonommilla oddseilla?

Extrauutiset kirjoitti hiljan koronan vaarattomuudesta (1). Argumentti koronan vaarattomuudesta perustui Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) omaan dataan. Jo maaliskuussa 2020 THL oli oikeassa: ”sairaus voi olla vakava ikäihmisille ja etenkin niille ikäihmisille, joilla on jokin perussairaus.”

Koronasta on kuitenkin kampanjoimalla saatu luotua mielikuva siitä, että tauti olisi vaarallinen. Kyseessä lienee maailmanhistorian jättimäisin psykologinen operaatio, jossa valtamedia ylläpitää illuusiota taudin vaaroista, ja voidaan jo sanoa, on onnistunut luomaan massapsykoosin. Toisin kuin koronavirus itse, massapsykoosi on vaarallinen tila: Ranskan vallankumous ja jakobiinit. Venäjän vallankumous ja bolševikit. Hitler ja kansallissosialistit. Mao ja sen suuret loikkimiset. -Kaikki massapsykooseja. Eikä massapsykoosia vastaan ole rokotetta. Ei edes ivermektiini tepsi siihen.

Aikajana tälle artikkelille:

⦁ Järjen ja luonteen aika (Olipa kerran…).
⦁ Tämä päivä. 7.10.2021.
⦁ Huhtikuun 21. 2021 New England Journal of Medicine julkaisee artikkelin “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons”. (Varhaisia havaintoja mRNA Covid-rokotteen turvallisuudesta raskaana olevilla henkilöillä. [Sic!]) (2)
⦁ Syyskuun 16. 2021 Turkin TV:ssä, valtakunnallisella Beyaz-kanavalla, julkaistaan kuvia ”vekkuleista” vauvoista – joilla on häntä! (3)
⦁ Syyskuun 29. 2021 Extrauutiset julkaisee artikkelin, ”Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää koronasta. Onko korona vaarallinen? No ei ole!” (1)
⦁ Lokakuun 4. Suomen Gynekologiyhdistys (SGY) twiittaa: SGY kannustaa raskaana olevia ja raskautta suunnittelevia ottamaan koronarokotuksen #COVID19 #raskaus #raskaustoive. Twiitti jatkuu: ”Terveydenhuollon ammattilaisten olisi tärkeä ottaa aktiivisesti puheeksi asiakkaidensa rokotustilanne, jakaa ajantasaista informaatiota ja rohkaista hedelmällisessä iässä olevia naisia ottamaan yhteiskunnan tarjoamat koronarokotteet.” (4)
⦁ Samalla päivämäärällä SGY twiittaa: ”Selkeä kannanotto: Raskaana olevien kannattaa ottaa rokotus #COVID19.” (5)
⦁ SGY’n twiitissä on linkki Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HUS) mediatiedotteeseen samalta päivältä. HUS’n tiedotteessa lukee: ”Tutkimustieto puoltaa raskaana olevien koronarokottamista.” (6)
⦁ HUS’n mediatiedotteessa on linkki julkaisuun koronasta ja raskaudesta (7), mutta siinä on myös linkki THL’n sivulle: ”Raskaana olevien ja imettävien koronarokotukset”, ja joka on päivitetty 1.10.2021 sen vuoksi, että ihmisiä voidaan rokottaa, nyt jo kolmannen, mutta tuskin viimeisen kerran. Koska kyseessä on päivitetty sivu, THL’n sivun voi olettaa olleen siellä jo ennen lokakuun alkua (8).

Järjen ja luonteen aika

Ennen ihmiset olivat pitkälti järkeviä, rationaalisia ja yleensä kaikin puolin ihan ok. Rehellisiäkin. Suomi oli erityisen hyvä maa tässä suhteessa.

Jo Gogol pilkkasi Kuolleissa sieluissa suomalaisia tyhmiksi, koska tsuhnat ovat ”rehellisiä”. Ylistäessään venäläistä hustlausta, Gogol sanoi, että ”sitä tapahtuu kaikkialla, laajassa Venäjän maassa, paitsi niillä alueilla, joita asuttavat suomalaiset tai saksalaiset.” Suomalaiset ja saksalaiset olivat, jos nyt ei haitaksi Venäjälle, niin ainakin pirun tylsiä rehellisyydessään.

Suomalaisilla on yksi maailman korkeimpia älykkyysosamääriä (9).

Vuonna 2018 Valitut palat teki tutkimuksen, missä se tiputti 12 lompakkoa 17 eri kaupunkiin, selvittääkseen kuinka paljon niistä palautettaisiin. Lompakoissa oli puhelinnumero, sekalaista henkilökohtaista materiaalia, ja rahaa noin 50 Yhdysvaltain dollarin edestä (10).

Valitut palat on yksi Yhdysvaltain laajalevikkisimmistä julkaisuista. Sitä käännetään 21 eri kielelle, sitä julkaistaan yli 70 maassa. Se tavoittaa paljon ihmisiä. Ihmisiä, jotka lukivat, että ”Helsinki on maailman rehellisin kaupunki”. Tutkimuksen 17 kaupungista Helsingissä 12 ”kadonneesta” lompakosta palautettiin 11. Kalliossa haastateltu kuusissakymmenissä oleva pariskunta totesi: “Of course we returned the wallet. Honesty is an inner conviction.

Sanavalinta tuossa on mielenkiintoinen. ”Conviction.” Luultavasti lompakon palauttaja ei joutunut käymään asiasta henkistä kamppailua sisimmissään, vaan totesi… ”Of course”. Mitä muuta siihen tarvitsee lisätä?

Toiselle sijalle pääsi Intian Mumbai (8/12 palautettua lompakkoa). Moskova oli 5. (7/12). Davos-maan Zürich oli sijalla 14 (4/12). Hännän huipuksi jäi Lissabon (1/12). Moskova voittaa Davos-maan…

Yksi suurimmista suomalaisista, Huckleberry Finn, ei ollut kaupan! (Ja Tom Sawyer oli svedu). Liberaalit paheksuvat Mark Twainin klassikkoa – vuodelta 1884 – koska siinä käytetään sanaa ”nigger”. Kukaan ei huomaa kirjan moraalista kliimaksia, missä Huck joutuu tekemään äärimmäisen valinnan. Helvetin ja ”nigger Jimin” ilmiantamisen välillä. Hän valitsee – helvetin (11).

Jos joudut valitsemaan sen välillä, menetkö helvettiin vai jätät kaverin, oikea valinta aina, on tehdä oikein. Ne, jotka tekevät oikein, eivät joudu helvettiin. Taas ne, jotka tekevät väärin…

Tämä Päivä:Lokakuun 7. 2021 – Järjettömyyden ja selkärangattomuuden aika

Tällä päivämäärällä (7.10.2021) mRNA-teknologian kehittänyt Robert Malone twiittaa: ”This is fascinating. I am apparently no longer allowed to read the New England Journal of Medicine. They have blocked my internet protocol address.” Hän jatkaa: “Just to say – of course I understand about VPN, bouncing, and shifting IP addresses. I was a computer science student for my first two years of undergraduate back 1980-1982. But what is fascinating is that the NEJM would even take the trouble to do this petty act.” (12)

Robert Malone siis on Suomessa käytettävien mRNA-koronarokotteiden taustalla olevan teknologian kehittäjä (13). Eikä hän ole lainkaan varma siitä, että nämä rokotteet ovat turvallisia. Hölmömpi voisi saada kuvan siitä, että hän pitää niitä – vaarallisina… Mikä on ristiriidassa suomalaisten Asiantuntijoiden uskomusten kanssa. Eikä vain suomalaisten. Vaan – Asiantuntijoiden.

The New England Journal of Medicine (NEJM) ei ole mikä hyvänsä lehti. Yleislääketieteen lehdistä se on arvostetuin, koko lääketieteen alalla kolmanneksi arvostetuin (14). Tai oli. Se on blokannut Robert Malonen internet-osoitteen (IP). Blokkaus on lapsellisen helppo kiertää, minkä Malone toteaakin. Hänestä on kiehtovaa se, että NEJM tekee jotain niin pikkumaista, tieten tahtoen, aivan turhaan, nähden sen vaivan – millä se ei saavuta yhtään mitään. Ja mikä luultavasti on vain kolaus sen maineelle. NEJM’n siirto on läpeensä hullu. Enemmän kuin mitä muuta, se kertoo ajasta mitä elämme.

Huhtikuun 21. 2021 – Järjettömyyden ja selkärangattomuuden aika

Huhtikuun 21. 2021 NEJM julkaisi artikkelin “Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons” (Varhaisia havaintoja mRNA Covid-rokotteen turvallisuudesta raskaana olevilla henkilöillä).

Tämä artikkeli on otsikoitu poliittisesti epäkorrektilla tavalla. Otsikossa naisista puhutaan vähemmän inklusiivisesti, mutta enemmän reaalimaailmaa edustavaa versiota konseptista nainen, eli käyttäen otsikossa naisesta jo vanhentunutta (?) muotoa nainen.

Entinen TV-kanava CNN, joka ei enää pysty keräämään miljoonaa katsojaa (15), on redusoinut naiset ”henkilöiksi, joilla on kohdunkaula” (individuals with a cervix) (16). Vain reilu viikko sitten, Yleislääketieteen toiseksi korkeimmalle rankattu lehti, The Lancet, kutsui naisia ”ruumiiksi, joilla on vittu” (bodies with vagina) (17).

Lehteä katsottiin vähän kieroon… (Jos olet sitä mieltä, että syyttä, voit lopettaa lukemisen tähän, ja mennä twiittaamaan Veronika Honkasalolle ja Iiris Suomelalle, ja mitä kaikkia niitä on. Heido!)

Aika missä elämme… O tempora, o morons!

Lokakuun 4. 2021 – Järjettömyyden ja selkärangattomuuden aika

Kun Suomen Gynekologiyhdistys (SGY) twiittasi siitä, kuinka se ”kannustaa raskaana olevia ja raskautta suunnittelevia ottamaan koronarokotuksen”, allekirjoittanut twiittasi yhdistykselle ketjun, kysymyksiä, mihin he eivät ole vielä ehtineet vastata (18). SGY:n twiitistä jää epäselväksi, kannustaako se raskaana olevia naisia, ja miehiä, ja mitä muita niitä onkaan, ottamaan rokotuksen. Kaikille se on vaarallinen. Erityisen vaarallinen se in raskaana oleville – naisille. Kaikista vaarallisin se on sikiöille heidän sisällään.

Twiittiketju perustui pitkälti NEJM’n artikkeliin. Ketju: @gynekologiyhd on päättänyt aloittaa raskaana olevien naisten koronarokotukset. Muutama kysymys Suomen gynekologiyhdistykselle, jos sopii.

 1. Miksi? Koronaan on Suomessa kuollut vain kymmenkunta alle 50-vuotiasta.
  Moni gynekologi tietää, että menopaussi tulee usein ennen kuin 50 on mittarissa.
  @THLorg’n mukaan yhtään alle 30-vuotiasta ei ole kuollut koronaan Suomessa.
  Jokaisen gynekologin pitäisi tietää, että raskaana olevia EI rokoteta.
  Jokaisen lääkärin pitäisi se tietää. Gynekologien – ehdottomasti!
  Tähän sääntöön toki on muutama poikkeus, mutta ei montaa. Niistä kaikista on tietoa vuosikymmenten ajalta. Hyvä esimerkki on tetanus. Suomessa koronaan liittyviä kuolemia on noin 20 kk aikana ollut noin 1000.
  Demografiaa kuvasinkin. Kuolleet ovat keskimäärin vanhempia kuin mitä on odotettu elinikä. @HNohynek on sanonut, että vuodessa Suomessa influenssaan kuolee 500-2000 henkilöä. Nuoriakin.
 2. Kumpi on enemmän: 2000/12 vai 1000/20? Jos korona on oleellisesti influenssaa vaarattomampi tauti, niin…
 3. Miksi ihmeessä? Rule of reason: “If something is the way it is, or is not, there is a reason.” @NEJM julkaisi kesäkuussa hullujen tykittäjien työn. Joku taulukko pitää tarkistaa Työssä jotkut idiootit olivat antaneet koronarokotteita raskaana oleville naisille (n = ?).
 4. Mikä on lauseen tulkinta?827 had a completed pregnancy, of which 115 (13.9%) were pregnancy losses.” 827 naisella raskaus loppui? Usein niin käy. Keskenmenoja oli 115 (13,9%). Oliko raskaus ”completed”, jos nainen sai keskenmenon? Eikö keskenmeno ole vähän niin kuin ”incomplete pregnancy?
 5. Gynekologiyhdistys siis katsoo, että 13,9% raskauksista voidaan hyväksyä keskeytettäväksi? Rokotteella, joka ei ole toksinen virukselle – mutta on ihmiselle.
  Wait, there’s more! Syntyneistä ennenaikaisia syntymiä (preterm birth) oli 9,4%.
 6. Eikö ennenaikainen syntymä tavallaan ole abortti? Lapsi vain jää henkiin.
 7. Tuo 9,4% sen 13,9%:n päälle on ok? Syntyneistä alikehittyneitä oli 3,2%.
 8. 13,9 + 9,4 + 3,2 = on 26,5% = on OK?
 9. Onko @gynekologiyhd valmis abortoimaan rokotteella 1/4 raskauksista – kun ei ole syytä rokottaa? Vieläpä rokotteella, joka ei ole toksinen virukselle, ei estä tartuntaa, mutta on toksinen ihmiselle! Minä lasken tässä keskenmenot, ennenaikaiset ja alikehittyneet samaan nippuun. Siksi, että tarkempaa tietoa keskenmenoista etc. ei ole. Noin 500 g painava lapsi voi jäädä henkiin. Mutta ei vartu normaalisti.
 10. Gynekologit näkevät tässä jotain järkeä? Oddsit venäläisessä ruletissa ovat paremmat! Jään odottamaan vastaustanne.
 11. Bonuskysymys: Tutkimuksen suurin puute on?

Suomen gynekologiyhdistyksellä on koko ajan ollut kaikki tuo data käytössään – ja enemmän.

Se ei ole villi arvaus, vaan SGY’n twiitti viittaa HUS’n twiittiin, joka viittaa THL’n twiittiin – jossa on linkki NEJM’n artikkeliin päiväyksellä 21.4.2021. SGY’n hallituksen 11 jäsenestä on HUS:ista (19): Oskari Heikinheimo, Kaisu Luiro-Helve, ja Seppo Virtanen (joka myös on varainhoitaja. Miksi olen kiinnostunut yhdistyksen rahavirrasta???)

Muut SGY’n hallituksen jäsenet ovat Hannele Laivuori (TAYS), Annaleena Heikkilä (?), Leena Väisälä (Lääkärikeskus Aava – jonka leivillä myös THL’n Hanna Nohynek on), Liisa Laatio (OYS), Marjo Tuppurainen (KYS), Seija Ala-Nissilä (TYKS), Tiina-Liisa Erkinheimo (Seinäjoen keskussairaala), ja Henri Sova (OYS).

Syyskuun 16. 2021 – Järjettömyyden ja selkärangattomuuden aika

NEJM’n artikkeli päiväyksellä 21.4.2021 mukaan 16/724 syyttä suotta rokotetusta oli saanut lapsen, joka kärsi synnynnäisistä epämuodostumista. Syyskuun 16. Turkin TV:ssä, valtakunnallisella Beyaz-kanavalla, julkaistaan kuvia ”vekkuleista” vauvoista – joilla on häntä! Joko pyllyssä tai mahassa. Kyklooppi… (3).

Vekkuli koronarokotehäntä! Vielä oikeassa paikassa selkäpuolella.

Vekkuli koronarokotehäntä mahapuolella.

Lokakuun 7. 2021 II – Dies irae

Raskaana olevia naisia ei yleensä ole ollut tapana rokottaa. Näiden numeroiden valossa Suomen gynekologiyhdistys, HUS, ja THL ovat ottaneet tietoisesti perusteettoman riskin, mistä voi seurata raskauden keskeytymisiä, alipainosuutta ja muita fyysisiä haittoja syntyvälle lapselle.

NEJM’n paperissa on epäselvyyksiä numeroiden kanssa*.

 • * Ongelma, montakin, lähtee tästä: To identify persons who received one or both1 Covid-19 vaccine doses while pregnant or who became pregnant after Covid-19 vaccination, v-safe surveys include pregnancy questions for persons who do not report their sex as male2. Persons who identify as pregnant3 are then contacted by telephone and, if they meet inclusion criteria…
 • 1) Yksi tai kaksi rokotetta, ja niiden ajoitus, lienee se iso asia. 2) Jos ilmoitat olevasi mies, niin sinua sorsitaan. Emmekä opi mitään miesten raskauskomplikaatioista.
 • Pääset kyllä mukaan, jos et ole raskaana, mutta identifioidut raskaaksi. Hyvä, se vähentää raskauskomplikaatioiden suhteellista määrää. Ellet sitten identifioi raskauskomplikaatiota, vaikka lapsista, joilla on vain yksi silmä, mutta häntä korvaamassa silmän puutetta.

Etiikkaan, lääkärien edunajon sijaan erikoistunut, Lääkäriliitto hyväksyy tämän. Juuri Lääkintäneuvoksen arvonimen saanut Hannu Halila, joka on koulutukseltaan gynekologi, tietää kuvion.

Samoin siitä on perillä Valvira, ja Markus Henriksson. Lääkintöneuvos Henriksson ei ehdi paneutumaan asiaan, hän on aivan liian kiireinen, lähetellen lääkäreille selvityspyyntöjä melatoniiniresepteistä! Alkoholin maahantuontia koskevassa asiassa, eduskuntaa / hallitusta on kusettamassa jopa viisi Valviran desc jockeytä.

Valviran Kirsi Liukkonen, yhdessä Lääkäriliiton toiminnanjohtajan, Kati Myllymäen kanssa, jahtaa lääkäreitä, jotka eivät usko konsensukseen. Jos lääkäri somessa sanoo, jotain (jonkin) konsensuksen (en ainakaan minä tiedä mistään konsensuksista) vastaista, ”voidaan se tulkita lääkärinä toimimiseksi” ja ”sillä voi olla seuraamuksia”.

Suomennettuna tuo tarkoittaa sitä, että iso osa suomalaisista lääkäreistä maksaa Lääkäriliitolle siitä, että Lääkäriliitto – ei suojele heitä – vaan uhkailee heitä Valviran kanssa. ”Jos sanot mitään, rajoitamme ammatinharjoittamisoikeuttasi, tuhoamme urasi, lokaamme sinut ja maineesi, perheesi myös.” On järkevämpää maksaa mafialle kuin Lääkäriliitolle! Privaatista saa paremman oikeusturvan.

Lokakuun 7. 2021 III – mielenterveyskysely

 1. Onko missään yllä mielestä järkeä? Jos ei, taputa itseäsi selkään: olet järjissäsi.
 2. Jos jokin askarruttaa, tarkasta. Linkit alla.
 3. Tehtyäsi sen, palaa kohtaan 1.
 1. https://www.extrauutiset.com/kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa-koronasta-onko-korona-vaarallinen/
 2. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983
 3. https://www.youtube.com/watch?v=ywPmw2Y3QkE
 4. https://twitter.com/gynekologiyhd/status/1426568690229780484?s=20
 5. https://twitter.com/gynekologiyhd/status/1423740341866442757?s=20
 6. https://www.hus,fi/ajankohtaista/tutkimustieto-puoltaa-raskaana-olevien-koronarokottamista
 7. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.22.21261000v1.full
 8. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/raskaana-olevien-ja-imettavien-koronarokotukset
 9. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0160289614000920
 10. https://www.rd.com/list/most-honest-cities-lost-wallet-test/
 11. https://contentserver.adobe.com/store/books/HuckFinn.pdf (Sivu 217)
 12. https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1446064487988146180?s=20
 13. https://www.rwmalonemd.com/
 14. https://www.scimagojr.com/journalrank.php?category=2701&area=2700&type=j
 15. https://thepoliticalinsider.com/cnn-ratings-just-hit-an-embarrassing-new-low-less-than-1-million-viewers-for-any-show/
 16. https://edition.cnn.com/2020/07/30/health/new-cervical-cancer-screening-recommendations-wellness/index.html
 17. https://nypost.com/2021/09/28/the-lancet-ripped-for-calling-women-bodies-with-vaginas/
 18. https://twitter.com/milaakso/status/1441274617973198854?s=20
 19. https://gynekologiyhdistys.fi/yhdistys/hallitus/

Twiitti 1.

Twiitti 2.

Korrehtuuri Mikko Laakson artikkeliin ”Suomen gynekologiyhdistyksen venäläinen ruletti raskaana olevilla naisilla – vain huonommilla oddseilla?”

5 Comments

 1. juha II
  13.10.2021 23:03

  Mm. yhdysvaltalainen raskaana ollut lääkäri otti piikin julkisesti promotakseen (käsketty) odottaviä äitejä ottamaan piikki. Ei mennyt kauan kun vauva kuoli. Äiti kyllä selvisi välittömästä menehtymisestä itse.

  Erittäin yksinkertaisesti sanottuna korona piikkin Mrna -vaste hyökkää sikiön kimppuun kuin hävitettävään viholliseen, joka on ihmiskehossa.

  Eräällä tavalla sikiö/vauva on raskaana olevan äidin kannalta ”loinen”, joka käyttää äitinsä ravinteita, verenkietoa ja purkaa vielä kuona-aineensakin ”äippä-pyttyyn”.

  On täysin HULLUA ja EDESVASTUUTONTA hehkuttaa kokeellista piikkiä odottavien äitien otettravaksi, sillä jopa on olemassa yskänlääkkeitäkin, joita ei suositella raskaana oleville naisille.

  Ja, jotta vaavilla ei menisi liian lujaa. Raskaana ollessa olisi jopa hyvä lopettaa kahvin juonti.

  Näin sitä wanha poika tietää lapsenpäästö asiat!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   14.10.2021 13:43

   Kerrotko, mistä tuon tiedon voi tarkistaa? -Ja kun lydät linkin, voit lähettää myös asianomaisille ministereille. Heitä saattaa asia kiinnostaa.

   Vastaa
   1. juha II
    16.10.2021 23:11

    Ministerit eivät välitä paskaakaan sen enempää kuin ”mengele”-Rämetkään.

    Kaikki heidät ovat lääketeollisuus lahjioneet tai sitten uhkailleet ellei rahan haju ei ole heti mennyt päähän.

    THL:lle on annettu 100 miljoonaa promoamiseen tavalla, jossa ei nähdä Grand Canoyen kokoisia graatereita vaan puhutaan asian ohi, peitellään, suljetaan rokotushaittasivusto ”huollon takia” jne.

    Luin lääkärin vauvan menetyksestä yhhdysvaltalaisesta vastavirran netti-lehdestä, joka julkaistiin lähes heti kun korona piikitykset aloitettiin hoitohenkilökunnan keskuudessa pakollisina ja samalla lähtölaukauksena koko projektille, jossa lehdistö kuvasi rokotuksia salamavalojen välkkyessä.

    Hoitajien jälkeen viikko pari rokotetrtiin odottava naislääkäri. Parin päivän päästä oikea totuusmedia, jota pidän luotettavana niin kuin itseäni raportoi lapsen kuolleen, Valtamedia ja hallitus puhumattakaan koronapiikki firma ei moisesta edes ”tiedä” yhtään mitään.

    Kohta edellisen jälkeen tapahtui toisen kerran sama, jota valtamedia CNN ja muut demokraatti-mediat lisäsivät juttuun irvokkaasti, että äiti voi hyvin ja on toipumassa koko härdellistä.

    Totuus lääkärit, tutkijat ym. ammattilaiset, joilla on omatunto ja samalla vaarantavat avoimesti henkensäkin puhumattakaan normaaleista seuraamuksista ovat kertoneet todellakin sen tosi asian, että piikki vahingoittaa sikiötä / vauvaa kohtisuoraan siinä samalla kun se hyökkää äidinkin elimistön kimppuun vahingoittaen sitä.

    Tämä kaikki on totta enkä koskaan ole käyttänyt aikaani valheiden levittämiseen silkasta ilosta tai puhumattakaan, että siitä maksettaisiin minulle killinkiäkään.

    Kuuluisat ”Putinin ruplasalkut” kuuluvat samaan sarjaan, joka on jo puhki soitettu levy!

    Vastaa
 2. Terve 16 vuotias kuoli 27 pv kakkospiikistä
  14.10.2021 03:22

  Terve 16 vuotias kuoli kesken etäopetuksen 27 päivää toisen kokeellisen rokotuksen jälkeen:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/healthy-16-year-old-boy-dies-online-class-receiving-second-covid-shot-pfizer/

  Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  14.10.2021 18:27

  Lääkäri Mikael Kivivuori:

  ”Kirjoitus kansanedustajille 14.10.2021 – KORONAPASSILLA KUOPPAAN JA PAREMPAAN MAAILMAAN”,
  https://mkrsuomi.fi/kirjoitus-kansanedustajille-14-10-2021-koronapassilla-kuoppaan-ja-parempaan-maailmaan/

  Kivivuori on maailmanlaajuisesti levittäytyneen Medical Mafian korrutptoimanTHL:n ja globaalia rikollista ”eliittiä” palvelevien maanpetturien sekä niitä tukevan valtaVALEmedian lihassa oleva piikki!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top