Suomen Itsenäisyyden Muistorahasto SIMRA on aina väärässä

Hiljan kirjoittamassani EU:n komission ”Fit for 55” Ilmastoaloiteparodiassa kirjoitin mm. seuraavaa:

”Suomen Ruohonjuuritasavallassa Suuren Resetoinnin toimeenpanoa edistäväksi propagandainstituutiksi valittiin Suomen Itsenäisyyden Juhlavuoden Rahasto SITRA, jonka nimi muutettiin 2021 Suomen Itsenäisyyden Muistorahastoksi eli SIMRA:ksi. Tämä pelkästään johtajista ja johtavista asiantuntijoista sekä täydellisestä ammattitaidottomuudesta tunnettu instituutio alkoi tehdä työtä Suuren Resetoinnin eteen yötä päivää yhdessä valtiollisen VALE-radioyhtiön kanssa. SIMRA:n johtavan asiantuntijan Oras Tynkkysen ilmastoasiantuntijuuteen meritoiva pro gradu työ Tampereen yliopistossa oli otsikoitu ”Lihavien Representaatio TV-sarjoissa.”

Suomen eduskunnan ohjauksessa olevassa SIMRA:ssa tehdään ahkerasti työtä yliasiamies Jyrki Käteisen johdolla punavihreän globaalieliitin tavoitteiden eteen mm. julkaisemalla SIMRA:n ulkopuolelta ostettuja konsulteilla teetettyjä asiantuntijaraportteja tai osallistumalla asiantuntijalausunnoin yhteiskunnalliseen keskusteluun. Ovatko SIMRA:n kannaotot tai raportit luotettavia? Lähes aina ne ovat epäluotettavia globaali-ideologian mukaisia luonnon tuhoa edistäviä. Annan kokemusasiantuntijana yhden valaisevan esimerkin.

Vihreyteen hurahtaneet poliitikot, suuret ylikansalliset ympäristöjärjestöt – erityisesti Greenpeace ja WWF – ovat kaikissa rikkaissa maissa valtamedian avustuksella höynäyttäneet hyväuskoiset rikkaiden maiden kansalaiset uskomaan, että muovin kierrätys on erittäin toivottavaa ympäristösyistä. SIMRA on ollut tämän ympäristölle haitallisen evankeliumin eräs keskeisistä puolestapuhujista Eurostoliiton Suomen Ruohonjuuritasavallassa.

Kun kirjoitin raportin muovin ”kierrätyksen” globaaleista ympäristöhaitoista, se julkaistiin korkeatasoisen videon ja lehdistötiedotteen kera Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundationin kotisivuilla. Punavihreä edistymö sai hermoromahduksen, kun Lännen Media julkaisi raportistani täysin moitteettoman uutisen satojen muiden viestimien tapaan ympäri maailmaa.

Hermoromahduksen ensimmäisen aallon aiheutti Kirkko ja Kaupunki eli Moskeija ja Basaari lehden blogisti Samuli Suonpää. Hän kertoi M&B:n blogissaan, että Lännen Median uutinen muovin kierrätyksen aiheuttamasta globaalista ympäristötuhosta, täytti kaikki klassisen äärioikeistolaisen valeuutisen tunnusmerkit.

Teilaukseeni osallistui koko viikon ajan heinäkuussa 2018 kansallinen eduskunnan ”ohjauksessa” oleva yleisradioyhtiö VALE antamalla tilaa TV:tä myöten joukkoviestimillään SIMRA:n tekoasiantuntijalle Kalevi Herleville.

Kun myöhemmin hain oikeutta Julkisen Sana Neuvostolta, en saanut asiaani edes käsittelyyn. Lännen Media laittoi nimittäin hätäpäissään suuhuni valekommentin, jota leviteltiin lähes kaikissa Suomen viestimissä. Se teki minusta ns. hölmärin. Valekommenttini mukaan en muka tiennyt, että Kiina oli 1.1.2018 lopettanut tuhoisan lopulta yli 100 miljoonaan tonniin yltäneen ”kierrätys”muovin tuonnin. Olin kuitenkin Nairobissa UNEA-kokouksessa joulukuussa 2017 eräs ensimmäisistä suomalaisista, joka oli tästä saanut tiedon suoraan Kiinan ympäristöministeriltä.

Vielä keväällä 2019 VALE:n ruotsinkielinen toimitus jakoi valetietoa sanomisistani. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/04/02/vi-satte-fem-sandare-i-plastinsamlingskarl-i-landet-det-har-ar-varfor

Tämän vuoden alussa Saksan hallituksen Reinin rannalla Bonnissa sijaitseva virallinen globaaliviestijä Deutsche Welle julkaisee videon, jonka viesti oli täsmälleen sama kuin 2018 muoviraporttini, josta kirjoitin seurantaraportin vuotta myöhemmin.

Kymmenen kuukautta raporttini julkaisemisen jälkeen vaarallisten jätteiden vientiä ja tuontia säätelevään monenkeskiseen YK:n Baselin sopimukseen tehtiin rikkaiden maiden likaisen muovijätteen vientikielto köyhiin maihin ja maailman meriin.

Nyt SIMRA:n yliasiamiehen Jyrki Käteisen kätilöimän EU:n kiertotalouspaketin toimeenpanon myötä globaali vihreän ajattelun synnyttämä jätekriisi syvenee, koska 80-90 %:lle likaista heterogeenista muovijätettä ainoa kaatopaikkaläjittämisen lisäksi hyväksyttävä käsittelymuoto on poltto. Herra Käteinen on kieltänyt kiertotalouspaketin myötä muovijätteen kaatopaikkaläjittämisen ja Baselin sopimuksen jätemuovin vientikielto köyhiin maihin astuu voimaan 1.1.2022.

5 Comments

 1. Snif
  26.8.2021 19:51

  Eli kohta ollaan kuin kaupunki kiinassa, jolloin kyllä naamavaippaa voi suositella käytettäväksi, koronaa tai muuta virusta kun tuo ”vaippa” kun ei estä.

  Vastaa
 2. Timppis
  26.8.2021 19:55

  Se on niin tätä ollut jo pitkään kun iso kissa kuoli(Kekkonen) niin rotat alkoivat hillumaan.joku puupää taisi joskus lausua vielä että vastakkainasettelunaika on ohi en vain muista kuka.Hhmmm?

  Vastaa
 3. Huru-ukko
  26.8.2021 20:47

  Sopiva nimi tämä uusi: Itsenäisyyden muistorahasto. Itsenäisyys on vain muisto entisestä. Se vain, että ei nämä sitä itsenäisyyttä ja sen muistoa vaali vaan yrittävät senkin vähän häivyttää, aivan kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan.

  Vastaa
 4. Juha
  27.8.2021 08:05

  Kyllä näin on. Liekö nimi tarkoituksella muutettu kertomaan ihmisille, että itsenäisyytemme on muisto vain ja kaikki tärkeät maatamme siis provinssiamme koskevat asiat tehdään muualla kuin Suomessa. Globaalin rahaeliitin pikku apureita nämä Simralaiset siis.

  Vastaa
 5. juha II
  27.8.2021 22:13

  Tuohon lafkaan on näemmä kottu laikki kuspäät!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top