Suomen-kansa-ensin sai kortit kokoon, kokouksen pitäminen olikin sitten haasteellisempaa

Tuoreen ”Suomen Kansa Ensin” -puolueen kokous pääsi eilen vasta järjestäytymisen puoleen väliin, kun varattu aika loppui ja suurin osa osallistujista joutui palaamaan Pohjois-Suomeen. Miten näin pääsi käymään, se ei välttämättä avaudu ulkopuolisille.

Pienpuoluekentän kohutuin ilmiö, SKE-puolue ja sen värikäs johtaja ylittivät mediakynnyksen joulukuun alussa saatuaan raavittua kasaan riittävän määrän kortteja rekisteröitymistä varten. Suomessa eduskunnan ulkopuolinen poliittinen ryhmä tarvitsee 5000 allekirjoitettua kannattajakorttia jätettynä Oikeusministeriöön voidakseen liittää nimeensä himotut kirjaimet ”rp”, ”rekisteröity puolue”. Tämän askeleen Marco Geurt de Witin hahmon ympärille kerääntynyt SKE siis otti vajaa kuukausi sitten.

Uusi uljas elämä oikeana puolueena lähti käyntiin eilisessä kokouksessa, mutta kokous ei lähtenytkään käyntiin. Youtubesta löytämämme kansalaisjournalistin video valottaa tapahtumia. Hän oli haastatellut tuoreeltaan osallistujia heti kokoussalin ulkopuolella.

Katso video täältä. Video on myös Nettiuutiset.fi:ssa.

Iltalehti 11.12.2018: Suomen Kansa Ensin puoluerekisteriin – puheenjohtajana Marco de Wit.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top