Suomen Kunnallispalvelu Oy:n videoiden kaupustelu poiki verorikos-tuomioita, ja laineet lyövät vielä Runosmäki-seuraankin

”Meidän Sakki” oli nimeltään yksi niistä VHS-kaseteille tallennetuista lastenelokuvista, joita Suomen Kunnallispalvelu Oy markkinoi 1990-luvulla koko maahan. ”Meidän sakki” sopii myös sen tiimin nimitykseksi, jotka pyöri yhdessä ainakin em. markkinoinnissa, ja sakki oli koolla myös 15.01.2002 Turun Käräjäoikeudessa jossa käsiteltiin -kuinkas muuten- Kunnallispalvelun tuotteiden markkinointiin liittyviä mittavia veropetoksia.

Miten hommat Suomessa yleensä hoidetaan:

  • Ihmiset Ison Puolueen sisällä verkostoituvat, ja keksivät tavan lyödä yhteyksillään rahoiksi.
  • Suomessa on paljon kuntia, ja niissä poliittista pöhinää. Kas, puoluetoverilla on yhtiö, joka tarjoaa tuiki tarpeellisia palveluja kunnalle. Puolueriennoissa vahvistunut ystävyys on mukana kädenpuristuksessa, jolla diili sinetöidään.
  • Kunnille tarpeellisia ja tarpeettomia palveluita tarjoavat yritykset ovat porvarillisille se poliittinen läänitys, jota vastaava vasemmistolla on kunnanvirastoissa, ja itse asiassa kaikissa mahdollisissa virastoissa.
  • Tarkastelemassamme tapauksessa jo edesmennyt Suomen Kunnallispalvelu Oy julkaisi mm. lastenvideoita, joiden myynnin se oli antanut usealle kaverien firmalle, joista osaa ei kaupparekisterikään tuntenut, mutta puoluetovereiden kesken ei olla tarkkoja.
  • Myyntityössä paloi bensaa ja kilometrejä, ja syntyi laskuja, ja laskujen kirjoittajat lihoivat. Kunnes jokin meni pieleen.
  • Verottaja panikin merkille, että henkilöiden verotettavilla tuloilla ja heidän yhtiöillensä kirjoittamilla laskuilla oli yhteistä mittakaavaa. Satoja tuhansia oli päätynyt toimijoiden taskuihin, -ilman että verottaja ottaa siivunsa. Tuomioitahan tästä seurasi.

Extra uutisoi aiemmin erään puolueen ”arvopohjasta”:

”Meidän porukka on turvassa”, twiittaa Jyrki Katainen Strasbourgista

 

Jatkuu mainoksen jälkeen.


Tuomiota jaeltiin syyllisille, ehdollista vankeutta verorikoksista, joiden loppusumma ilmaistiin kuusinumeroisesti. Joillekin politiikan pelureille oli tapahtunut valitettava työtapaturma, ja maassa jatkettiin maan tavalla. Kun politiikassa on tapana, mokannuttakaan kaveria ei jätetä. Mainituista nimistä Jyrki Hurme teki pehmeän laskun yhdistyselämään. Hänen tämänhetkinen alustansa on kaupunginosayhdistys Runosmäkiseura ry.

”Meidän sakki 2” omaa ulottuvuuksia myös Turun Ruisrockin kaljanmyyntiin, mutta siitä enemmän sarjamme seuraavassa osassa.

eXtrauutiset, turkulaistenkin asialla.

PS.
Myyntitykkiemme taannoisia markkinoinnin kohteita, Suomen Kunnallispalvelu Oy:n videokasetteja, saa nyt mm. huutonetistä. Pohjahinta 0.50€.

Estääkö ylityökielto Runosmäen Lämmön huoltopäivystystä palvelemasta asiakasta WC-toimintahäiriö-tilanteessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top