Suomen Rauhanturvaajaliiton puheenjohtaja varoittaa ”eivät kaihda mitään”

Rauhanturvaajat.com on julkaissut sivuillaan varoituksen seuraavasta pakolaisaallosta, mikä tulee prikaatikenraali evp Mauri Koskelan mielestä sisältämään suuren määrän sodan karaisemia ja ääriliikkeisiin kuuluneita taistelijoita.

Koskela ei väitä, etteikö mukana olisi turvapaikkaa oikeasti tarvitsevia ihmisiä, mutta juuri kahden vuoden komennukselta palannut Koskela kertoo tietävänsä mistä puhuu.

”eivät kaihda mitään toimia asiansa eteenpäin viemisessä”

Tällä koskela viittaa juuri ääriliikkeiden taistelijoihin, jotka ovat soluttautuneet muun pakolaismassan joukkoon. Koskela on myös tyytyväinen uusiin puheisiin ratkaista ongelmat lähtömaissa, jolloin terroristien seulonta on helpompaa, eikä oikeiden hädänalaisten tarvitse tehdä pitkiä ja vaarallisia matkoja vieraisiin kulttuureihin. Tämä toimintamalli olisi Koskelan mielestä myös erittäin kustannustehokas, koska esimerkiksi pakkopalautuksia ei tarvitsisi toimittaa enään.

Puhe kokonaisuudessaan tästä linkistä

 

2 Comments

 1. arska
  10.9.2018 20:54

  Tämä pitää paikkansa olen jutellut monen muukin rauhanturvaajan kanssa samasta asiasta jotka ovat olleet myös vuosia näissä maissa.

  Vastaa
 2. A.Tolonen
  16.9.2018 10:26

  Suomessa on laitettava ehdottomasti rajat valvontaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top