Suomi maailman onnellisin maa, toteaa valtioneuvosto

Valtioneuvosto/Statsrådet: Onnellista keskiviikkoa kaikille! ☀️ Suomi on YK:n teettämän tuoreen raportin mukaan maailman onnellisin maa jo toisena vuotena peräkkäin.

Extralla on valistunut arvaus, että maailmasta löytyy toinenkin maa, jonka Suuri Johtaja kertoo kansalleen sen olevan maailman onnellisin.

Onnea vaan onnellisille onnellisuudesta! Edes Juha Sipilän regiimin ennenaikainen poismeno ei himmennä onneamme.

4 Comments

 1. Watun Tirkistelijä
  20.3.2019 14:19

  Määrään suomalaisten olevan maailman onnellisimpia. PRKL! Kaikki hallituksen ja €U:n toimien arvostelu on kiellettyä ja häiritsee onnelisuuttanne, ettäs tiedätte. Jos ette ole onnellisia, laitamme teidät vankilaan vihapuheesta, viha-ajattelusta, vihailmeistä, vihaviheltelystä, vihakatseesta tai mistä tahansa, mitä mieleemme saamme.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.3.2019 17:31

   Ehdottomasti neuvostovaltiossa korkein johto tietää, milloin alamaiset ovat onnellisia… -eikun valtioneuvostossa,,, öööö.

   Vastaa
 2. Nimetön
  30.3.2019 18:45

  Maailman onnellisimmassa maassa asuu maailman onnettomin kansa.

  Vastaa
 3. Auvo Onninen
  20.5.2019 10:29

  IHANAA yksimielisyyttä, jokaisen tyrannin toivevaltio ! Ja onnen ja yksimielisyyden takaa tämä, aina niiiin hyäksi havaittu käytäntö ”näkymätön käsi”:

  https://www.kansalainen.fi/toimittaja-jalkanen-neljannen-valtiomahdin-median-tulisi-ottaa-valtansa-takaisin-ja-paasta-viestittamaan-asioista-asioina/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top