SUOMI NATOON NYT

Pääkirjoitus

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin yhteisessä tiedotteessaan : ” Suomen on jätettävä Nato-hakemus ensi tilassa ”.

 

On siis odotettavissa,että hakemus lähtee viimeistään viikon sisällä ellei jo viikonloppuun mennessä.

14 Comments

 1. marko
  12.5.2022 11:27

  Seuraavien eduskuntavaalien teema selvillä. Nähdään kansalaisten oikea natokanta 🙂

  Vastaa
  1. Osa-aika rakastaja
   12.5.2022 11:59

   Ellei olla poikkeustilassa jolloin ei äänestellä niinkuin sillä olisi mitään vaikutusta muutenkaan.

   Vastaa
 2. Jupi
  12.5.2022 11:43

  Viimeksi kuin Suomi liittoutui sotilaallisesti niin vastapuolen pääjehu, eräs Churchill Englannissa julkaisi sodan suomea vastaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.5.2022 12:15

   Bojo on meitin kaveri!

   Vastaa
   1. Kuka haluat olla ensi vappuna?
    12.5.2022 23:39

    BoJon (v1) kanssa 8 vuotta seurustellut nainen vakuuttaa, että nykyinen BoJo (v2) ei ole se sama BoJo (v1), jonka kanssa hän seurusteli. Lähde Charlie Ward UK/Spain. Näin jossain lähteessä joku kuukausi sitten vuosia vanhojen ja tuoreiden valokuvien rinta rinnan vertailun, jossa osoitettiin iästä riippumatta pysyvien piirteiden erot ko. kuvien BoJo hahmojen välillä. Vastaavia eroja on samalla tapaa todistettu monista julkisuudesta tutuista hahmoista.
    Tosin esim. HyperFlesh valmistaa ihan elävän henkilön näköisiä kaulaan asti vedettäviä 3D-naamareita, joiden kanssa pukijan silmät ja suukin pelaavat ihan kuin aidolla ihmisellä ja ihokin/hiuspuoli näyttää ihan aidolta ja samalta kuin kuvissa. Sellaisella voit olla täysi ”elävä” Trump, Putin, Einstein,…, kuka tahansa mies tai nainen kasvojen ja pään osalta. Naamari maksaa muistaakseni $15 000 tai $25 000 US. Valmistusprosessissa rakennetaan ensin tietokoneelle pään 3D malli, onnistuu ilmeisesti valokuvista eri suunnista tai videoiden pysäytyskuvista.
    (korjattu versio: naamarivalmistaja on HyperFlesh eikä SuperFlesh – tai ainakin nimi HyperFlesh näkyy naamarien esittelyvideoissa taustalla)

    Vastaa
 3. Zardex
  12.5.2022 12:41

  Kannatta oikeasti miettiä, kenen kavereita sellaiset globalistit on, jotka käy kauppasotaa kansainvälisiä lakeja kunnioittavaa Venäjää vastaan? Mitä seuraa historiallisesta näkökulmasta jälkipyykkinä kaikille niille maille jotka osallistuvat maailmanlaajuiseen nälähnätäpeliin? Luuletko, että vältytään tuomiolta ja sotakorvausvastuista mekin SUomessa, kun ollaan liitytty NATO:on ja muutenkin jo autettu tässä pahassa juonessa ja vihoteltu Venäjälle ja tehty yhteistyötä pakotesodassa ja aselähetyksissä?

  Nämä pakotesotatoimet tulevat jäämään historiaan toimina joilla tarkoituksellisesti ajettiin maailmanlaajuinen ruokapula ja suuret nälänhätä-aallot? Luuletteko, ettei tästä tule tuomiota, kun väistämättä aikanaan länsi romahtaa ja Venäjä ja Kiina jäävät niskanpäälle ja kaikki niiden liittolaiset joiden määrä ja talouden hyvinvoinnin ennusteet jatkuvasta kasvavat?

  Onko kivaa olla historiallisten pahisten, ja vielä häviäjien puolella, jotka saavat myös maksaa historiallisen suuret sotakorvaukset jo valmiiksi massiivisen velkaantumisen päälle, jota tämä mielisairas sodankäynti ja Great Reset yritys aiheuttaa?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.5.2022 17:59

   ”Kansainvälisiä lakeja kunnioittava Venäjä” on vielä tulevaisuutta, mutta ollaan toiveikkaita. Kun Venäjällä neuvostosukupolvi menee kukkapenkkiin, niin normaalit pääsee valtaan.

   Vastaa
 4. Voi että kun ette tajua kuplettia
  12.5.2022 12:42

  Suomelle tulee vain ongelmia. Vaikka V ei hyökkäisi niin se voi tuhota Suomen ampumatta laukaustakaan. Nimittäin lähettämällä massiivisen matutulvan itärajan yli. Ja mitä tekisi silloin hallitus? No ottaisi tietenkin vaikka sadat tuhannet avosylin vastaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.5.2022 17:42

   Persut tiukkasivat noista asioista Saarikolta ja Mikkoselta kyselytunnilla. -Heti lähetyksen alussa, joten löydät sen kohdan videotallenteesta.

   Vastaa
   1. Kupletti pitää ymmärtää
    12.5.2022 20:50

    Mut mä olin ennen persuja. No joo on toi asia jo ollut tapetilla, mutta sitä ei pidä yhtään väheksyä yhtenä suurena riskinä.

    Vastaa
 5. väärinajattelija
  12.5.2022 13:13

  Jääköhän tässä innon puuskassa epähuomioon Kuuban ohjuskriisi ei niin kaukaa historiasta? Jos kivenheiton päähän Pietarista alkaa ilmestyä järeämpää rautaa rajalle, niin jonkinlainen vastareaktio on teoriassa mahdollinen.

  Vastaa
 6. Lösa
  12.5.2022 14:37

  Ei NATO-hakemusta ennen Tiitisen lista julkaisua. Niinistö voi samalla perustella syyt maanpettureiden suojelemiseen.
  Myös bidenin ja Johanssonin on asetettava Saddamin joukkotuhoaseista YKssa valehdelleet poliitikot ja virkamiehet sotarikostuomioistuimeen.

  Emme voi toimia yhteistyössä sotarikoksiin syyllistyneiden valtioiden kanssa eikä maassamme voi olla poliittisessa vallassa kukaan maanpetokseen syyllistynyt.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   12.5.2022 17:39

   NATO-jäsenyyden myötä tullee pakko toimia näiden listojen kanssa:

   – Tiitisen lista, l. Supon johtajan kassakaappiin sulkemat lännestä annetut vihjeet. Alkuperä on jossakin itä-asiakirjassa, joka on alunperin siepattu/vuodettu.
   – Golitzynin lista,
   – Mitrohinin lista. -Nämä on nimetty vuotajansa mukaan.
   – Sitten on Saksan arkistoista poimittu Rosenholtz-lista.

   Kun nämä henkilöt on paikallistettu ja perattu pois virkakunnasta, otetaan Traja Halosen tekemät korkeat virkamies-nimitykset luupin alle.

   NATO:n jäsenmaassa ei voi politiikassa, virkakunnassa tai mediassa olla em. YYA-Suomen jäänteitä.

   Vastaa
 7. Obelix
  12.5.2022 23:00

  Saas nähdä milloin lustraatiota pukkaa Suomessa. Toinen kaino toiveeni on: Toivottavasti suomalaiset (punaiset Venäjän tuntija) VUORINEUVOKSET eivät lyö enää kolmatta kertaa päätään Kremlin muuriin. Amen

  Ukrainan lustraatioviraston logo esittää giljotiinia ukrainalaisin kansallisin symbolein koristeltuna.
  Lustraatio on monissa Itä-Euroopan maissa vuoden 1989–1991 kommunistihallintojen vallasta poistumisen jälkeinen puhdistus, jossa rajoitetaan entisten kommunistien ja etenkin salaisen poliisin ilmiantajien pääsyä poliittisiin johtotehtäviin tai virkamiesasemiin.

  Termi tarkoittaa alun perin eräitä antiikin Kreikan ja Rooman puhdistautumismenoja.

  Puolassa vuodettiin tammikuun 2005 lopulla noin 240 000 nimeä sisältävä luettelo tiedustelupalvelun yhteyshenkilöistä Internetiin ja listalla olleet joutuivat julkisen paheksunnan kohteeksi. Kuitenkin tiedustelupalvelut pitivät yllä kansiota kaikista niistä henkilöistä, joilta oli ehkä jopa heidän tietämättään saatu melko vähäpätöisiäkin suullisia tietoja. Puolan ”Kansakunnan muistin instituutti” (IPN) saattoi myöntää tutkinnan jälkeen hakijalle sivullisen kärsijän paperit ja siten puhdistaa hänen maineensa.

  Yhteyksistä salaiseen palveluun tuli syksyn 2005 vaalien vaalikamppailun keskeinen teema. Kun konservatiivinen Laki ja oikeus -puolue voitti parlamentin ja presidentinvaalit, säädettiin tiukka laki, joka laajensi lustraatiovaatimukset koskemaan paitsi valtion virkoja, myös yliopistojen henkilökuntaa, journalisteja ja lakimiehiä koskevaksi. Näihin ammatteihin haluavan on allekirjoitettava vakuutus, että he eivät ole olleet tiedustelupalvelun ilmiantajia. Väärästä vakuutuksesta saattaa seurata jopa kymmenvuotinen este ammattiin pääsylle.[1] Epäilyt tiedustelupalvelu- ja kommunistiyhteyksistä estivät myös Stanisław Wielgusin nimityksen Varsovan arkkipiispaksi tammikuussa 2007. Hän sai matkustaa vaihto-opiskelijaksi Müncheniin ilmoittautumalla salaisen palvelun tiedonantajaksi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top