Suomi ON koko maailman sosiaalitoimisto – Apotti paljasti hätkähdyttävät luvut

Helsingin Uutisten tapaninpäivän lehdessä julkaistiin uutinen, jonka mukaan alle 18-vuotiaiden vammaisten omaishoitajien olevan hyvin usein vieraskielisiä:

”Vammaisten sosiaalityön päällikkö Jonna Weckström kertoo, että tietojärjestelmä Apotista saadun tiedon mukaan alle 18-vuotiaita omaishoidontuen asiakkaita oli vuoden 2021 syyskuussa 1 133 ja lokakuussa 1 148. Vieraskielisiä tuensaajia olisi siis noin 370.”

Paljon arvostelua osakseen saaneeseen kalliiseen SOTE-tietojärjestelmään kirjataan välttämättömyyssyistä palveluiden asiointikieli. Tämä mahdollistaa ennen näkemättömällä tavalla saada sellaista numeerista tietoa, jota ”arvo”johtajamme eli poliittinen Woke-eliitti ei kuuna päivänä olisi halunnut tulevan suomalaisten tietoon. Apotti mahdollistaa nyt aivan uudelta pohjalta maahanmuuttoon liittyvän keskustelun.

Alle 18-vuotiaiden vammaisten omaishoitajista 37,4 % vieraskielisiä

Sain Helsingin perhe- ja sosiaalipalveluiden johtajalta Maarit Sulavuorelta SOTE-lautakunnan jäsenenä tiedon viime marraskuussa, jonka mukaan alle 18-vuotiaiden vammaisten omaishoitajista olisi peräti 37,4 % vieraskielisiä. Elon laskuopin mukaan vieraskielisiä omaishoitajia olisi siten marraskuussa 2021 ollut jo paljon enemmän kuin 370. Sulavuoren mukaan alle 18-vuotiaiden omaishoidon tuen saajien suurimmat muun kieliset ryhmät olivat arabian, kurdin, somalian ja venäjän kieli.

Maarit Sulavuoren minulle lähettämä luku on hätkähdyttävä, sillä vieraskielisten alle 18-vuotiaiden osuus väestöstä on Helsingissä noin 16-17 %.

Vammaisturistit kiintiöpakolaisina Suomeen

Jonna Weckström pohtii Helsingissä asuvien muunkielisten vammaisten yliedustuksen syitä Helsingin Uutisissa näin:

”Osa maahanmuuttajista haluaa tulla maahan turvatakseen lapsensa aseman ja oikeudet, jotka eivät lähtömaassa toteudu esimerkiksi lapsen kehitysvammaisuuden tai vammaisuuden takia. Osa maahanmuuttajista voi tulla kiintiöpakolaisena.”

Olen pyytänyt Maarit Sulavuorelta nyt tarkemmat tiedot eri kieli- ja hoitoisuusryhmittäin ja taustatietoja, jotta voidaan arvioida, ovatko omaishoidon tukea saavat vammaiset lapset tulleet Suomeen kiintiöpakolaisina vai onko vammaisturismi syynä em. erittäin korkeaan 37,4 prosentin osuuteen. Itse en usko – johtuen pakolaiskiintiön pienuudesta verrattuna humanitaariseen maahanmuuttoon Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta – että ensimmäinen selitys dominoisi. Pyytämilläni tiedoilla voidaan myös arvioida kiintiöpakolaisuuden ja vammaisturismin myötä aiheutuvia kustannuksia Helsingin kaupungille. Omaishoidon kustannukset ovat Helsingille noin 20 miljoonaa vuodessa, josta alle 65-vuotiaiden osuus on noin kymmenen miljoonaa euroa.

Helsinki karsi vammaispalvelulain mukaisia harkinnanvaraisia tukia 60 %:lla vuonna 2017

Helsingin kaupunki tuottaa korkealuokkaista väestötietoa erittäin nopeasti kasvan muunkielisen väestön määristä, jota tosin ei hyödynnetä kuntalain edellyttämällä tavalla Helsingin kehysbudjetin suunnittelussa. Mikäli edellä mainitut kuukausittain nousevat tiedot pitävät paikkansa, vammaisten vieraskielisten lasten määrä näyttää kasvavan vauhdilla jopa koronapandemian aikana? Ei tarvitse olla kummoinen laskupää, että ymmärtää Helsingissä lopulta rahojen loppuvan ja sen myötä varmaan ensimmäisenä ovat vammaisten tuet ja palvelut uhattuna. Muistutan, että Helsinki karsi vammaispalvelulain mukaisia harkinnanvaraisia tukia 60 %:lla vuonna 2017.

Edellä Helsingin vammaisten sosiaalityön päällikkö Jonna Weckström Helsingin Uutisille antamassaan haastattelussa pohtii muunkielisten vammaisten oikeuksien toteutumista sanakääntein, josta voi saada käsityksen, että Suomella ja Helsingillä olisi jonkunlainen globaalivastuu vammaisten perusoikeuksien toteutumisen toimeenpanossa. Vaikka hän ei toki ole sosiaaliviranomaisena vastuussa Suomessa harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta, olisi hän voinut neutraalisti esimerkiksi mainita, että tänne tulevien perheiden, joissa on vammainen tai vammaisia lapsia, maksavan helsinkiläiselle veronmaksajalle paljon rahaa. Kestävän sosiaalityön eetos ei voi tarkoittaa fiskaalista välinpitämättömyyttä.

Uhripisteluokitus

Murheellisinta tilanteelle on se, että Weckström ei ole ajatuksineen yksin. Vammaisten etujärjestöt, sosiaalialan koulutusta antavat oppilaitokset, sosiaalityön hallinnolliset instituutiot aina keskushallinnosta paikallishallintoon ja ev lut kirkon diakonit ja hengelliset toimijat ovat nielleet Woke-aatteen intersektionaalisuussäännöt eli uhripisteluokituksen sellaisenaan karvoineen päivineen. Luokituksen mukaan Suomeen perheiden kanssa tulevat vammaiset on suojattu ihonvärin ja vammaisuuden perusteella kaksinkertaisesti.

Poliittisen ja virkamiesjohdon alla työskentelevät ruohonjuuritason sosiaalityöntekijät eivät ole tilanteeseen tyytyväisiä, mikä näkyy vaikeutena saada alalle työntekijöitä.

Suomalaisten vammaisten ääni ei kuulu

Suomalaisten vammaisten ääni ei nyt kuulu sen enempää vammaisten etujärjestöissä, virkakunnassa tai ev lut kirkossakaan, puhumattakaan että ammattihyveelliset punavihreät ja jopa usein kokoomuslaisetkin hyveposeerauksistaan huolimatta olisivat vähääkään kiinnostuneita suomalaisten vammaisten asioista.

Kaiken kukkuraksi vastoin yleistä oikeustajua Helsingissä laittomasti olevia terveitä miehiä palvelevalla sosiaalityöntekijällä on Maarit Sulavuoren minulle alkusyksystä toimittaman tiedon mukaan 50 asiakasta, kun vammaistyötä tekevällä sosiaalityöntekijällä niitä on 200! Olen useaan otteeseen todennut, että perinteisen tasa-arvopolitiikan sijaan intersektionaalinen Woke-yhdenvertaistus johtaa darwinistiseen fit for survival lopputulemaan eli vahvat tulevat pärjäämään Woke-yhteiskunnissa rajallisten resurssien maailmassa.

Olisiko jo vihdoin aika pohtia asioita uusista näkökulmista. Tanskan vasemmistohallitus on hiljan sopinut ostavansa Kosovolta 15 miljoonalla eurolla vankilapalveluja rötösteleville ulkomaalaisille. Siihen loppuivat ulkomaalaisten rikollisten luksuslomat Tanskan vankiloissa.

Mikko Paunio

Kirjoittaja on (s. 1961) Helsingin yliopistosta valmistunut terveydenhuollon erikoislääkäri, joka on työskennellyt seuraavien instituutioiden palveluksessa: Helsingin yliopisto, John Hopkins Bloomberg School of Public Health, sosiaali- ja terveysministeriö, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki. Kirjoittajalla on Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentuuri. Hän on saanut jatkokoulutusta Maailman terveysjärjestön ns. pitkällä kurssilla Brysselin vapaassa yliopistossa ja hänellä on ylempi korkeakoulututkinto (epidemiologia) Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health instituutiosta. Kirjoittajalla on julkaisuja merkittävimmissä kansainvälisissä lääketieteellisissä julkaisusarjoissa ja yhteensä vertaisarvioituja julkaistuja artikkeleita hänellä on 40 (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=paunio+m). Kirjoittajan tärkein tieteellinen havainto johti lopulta Maailman Terveysjärjestön maailmanlaajuiseen tuhkarokkorokotusstrategian muutokseen. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2017/3/duo13540 Pelkästään 2000-luvulla on tuhkarokkorokotus pelastanut noin 20 miljoonaa lasta elämälle.
Kirjoittaja toimi valtioneuvoston asettaman Säteilyturvaneuvottelukunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2018. Kirjoittaja on toiminut vuodesta 2016 lähtien Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin sekä luennoitsijana että ns. pääopettajana (STM).

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Vihreä Valhe (Weilin & Göös 1991), Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) ja Hourulan väen ilmastovallankumous (Omakustanne 2019). Kirjoittaja valittiin 20.3.2018 tieteelliseksi ja policy neuvonantajaksi American Council on Science and Health järjestöön. Järjestön on aikoinaan perustanut Norman Borlaug ja Elizabeth Wheelan. Se on teollisuutta ja hyvinvointia puolustava tieteellinen järjestö. Kirjoittajalta julkaistu useita raportteja Ison Britannian pitkäaikaisimman valtionvarainministerin Nigel Lawsonin perustamalla The Global Warming Policy Foundation sivustolla (https://www.thegwpf.org/?s=paunio). Kirjoittajalta on julkaistu merkittävillä brittiläisillä ja pohjoisamerikkalaisilla keskusteluareenoilla useita puheenvuoroja (https://muckrack.com/mikko-paunio/articles) pääasiassa ympäristö- ja kehityspolitiikkaan liittyen.

3 Comments

 1. Kainuunkonkari
  3.1.2022 09:55

  Islamilainen insesti, eli serkusavioliitot aiheuttavat kehitysvammojen tilastollista nousua ja ovat lisänneet erityissairaanhoidon ja sosiaalipalveluiden kustannuksia jokaisessa maassa, mihin on otettu vastaan huomattavia määriä ihmisiä muhamettilaisista kehitysmaista. Tämä on nähty niin Ruotsissa, Ranskassa, Alankomaissa, Saksassa, kuin Yhdistyneissä Kuningaskunnissakin. Uutisen ei pitäisi yllättää ketään. Serkusavioliitot tulee kriminalisoida, mitätöidä(Suomessa) ja erityisesti ottaa kielteisen päätökseen perusteeksi perheenyhdistämis tapauksissa., sekä oleskelulupa hakemuksissa.

  Vastaa
 2. Kalergi-suunnitelma
  3.1.2022 20:50

  Ohisalo: ”Turvapaikanhaku on perusoikeus”.
  Lue: käytännössä Suomessa ennenkaikkea SOSIAALI-turvapaikanhaku on perus-”oikeus”. Portin Suomeen avaava taikasana ”asylum” on vielä varmistuksena siitä!
  Niinollen ei ole ihmettelemistä, että Suomesta on tullut maailman sosiaalitoimisto.

  Valehtelevat petturipoliitikkomme ja niitä tukeva valtaVALEmedia vaikenevat asiasta.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   4.1.2022 16:37

   Erityisesti työteliäisyydestään – tilastojen mukaaan – tunnetut somalit tietävät varmasti tämän ja muistavat kännykällään raportoida siitä kotimaahansa sukulaisilleen ja tuttavilleeen. Kun uusille tulokkaille on vielä raportoitu, että suomalaiset [ainakin viherkommunistit ja kansaTTOMAN kokoomuksen luoneet maanpetturit] toivottavt kaikki uudet tulokkaat tervetulleiksi erityisesti ns. työperäisen maahanmuuton nimissä, niin nuo tulokkaat maahamme päästyään varmasti muistavat kertoa, että todistus tohtorintutkinnosta putosi Välimereen [matkalla ihmissalakuljettajan tai eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoa ajavan Rotschild-agentti Soroksen tukeman ”hyväntekeväisyys”-järjestön veneessä Eurooppaaan.]

   Mainittakoon, että YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista ns. turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina, https://nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/
   Ottihan syksyllä 2015 eräs PettUri Urpo avosylin vastaan runsaat 30000 [parempaa elintasoa tavoittelemaan tullutta] ”hädänalaista” – 80-prosenttisesti nuoria miehiä, monilla kalliit muotivaatteet päällä ja uusinta mallia oleva iPad kourassa.

   Näin valehtelevat petturipoliitikkomme, ylimpien globalistirikollisten käsikassarat kuten Bilderberg-maanpetturit, kasvattavat maamme työllisyysastetta:
   http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html
   Siis kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELALLA.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top