Suomi ottaakin sitten yksintulleita alaikäisiä Morian leiriltä, ”leirin polttaminen oli vastalause huonoille oloille” kertovat asukkaat

Kreikan Lesboksella olevan Morian pakolaisleirin asukkaat polttivat itse keskiviikkona ja torstaina (09.-10.09.) leirin hallinto- ja palvelutilat. Tuhopolton motiivina epäillään olevan pyrkimys päästä Euroopan Unionin alueelle.

Tulipalon hävittämällä Morian leirillä on käynnissä inhimillinen katastrofi. Suomi on päättänyt auttaa Kreikkaa vastaanottamalla Morialta 11 ilman huoltajaa olevaa alaikäistä. Tärkeä, inhimillinen päätös.

Videolla 400 yksintullutta alaikäistä haavoittuvimmassa asemassa olevaa Morian asukasta astuu Aegeanin airbussiin, matkalla kohti Eurooppaa (Adrenaliinivaroitus):

Moriassa on noin 12 000 asukasta, joista suurin osa ei ole tullut sotaakäyvistä maista. Turkin uutistoimiston video näyttää leirin polttamista ja toimistotilojen ryöstämistä:

Morian leiriläisiä haastatteli norjalainen NRK: ”Tulin tänne suurin toivein, nyt vihaan Eurooppaa”, kertoo haastateltu. Kysyttäessä keskiviikon tulipaloista, jotka tuhosivat leirin, haastateltu jatkaa: ”Ihmiset sytyttävät tulipalon, koska he olivat vihaisia. Sytytimme sen osoittaaksemme inhomme.”  

Kreikka: Loputkin Morian leiristä paloi tänään Lesboksella

Ns. kansalaisjärjestö jäi kiinni ISIS-naisten salakuljettamisesta al-Holista Turkkiin (VIDEO)

4 Comments

 1. Kuka valkkaa?
  11.9.2020 13:15

  Käykö Pekka katsastamassa parhaat päältä?

  Vastaa
 2. mikko janhonen
  11.9.2020 14:35


  onhan se hienoa, kun moniosaajat pistää kaiken paskaks niin siitä palkitaan loppuelämän kelagoldilla suomessa.
  yksin tulleet rassukka karvapallerot iältään n.30

  Vastaa
 3. Tuttua menoa
  11.9.2020 15:32

  Jatkossa jokainen leiri palaa, kun asukit tietävät että polttamalla leiri pääsee pikakyydillä Eurooppaan ja saa loppuelämän sponssin. Myös heimo kotoa haetaan lihapatojen äärelle ja sponssin piiriin perheen yhdistämisen nimissä.

  Kuka maksaa? No tietenkin työssä käyvä veromaksaja. Laitetaan vaan lisää veroja ja maksuja. Myös vähäisen velaksi hankitun omaisuuden verotusta kiristetään. Olemmekin velka- ja vero-orjia omassa maassamme, vaikka orjuuden kerrotaan poistuneen aikoja sitten.

  Vastaa
 4. murre riepunen
  12.9.2020 18:04

  Ähläm-setä oli hyvin hyvin vihainen, siksi sytytimme leirin tulee, haluamme näyttää kuinka paljon inhoamme teitä. Noh, mikäli inho eurooppaa kohtaa on noin suurta, eikös pitäisi matkustaa niin kauaksi euroopasta kuin mahdollista? Se olisi miehen työ.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top