SUOMI SAKSAN TIELLÄ

Jos ja kun Saksassa hyljeksityn maahanmuutto- ja eurokriittisen AfD:n kannatus kasvaa kovaa vauhtia, niin kuin nyt näyttää, tuorein gallup 17 %, niin nousua on tullut viime syksyn liittopäivävaaleista likimain seitsemän prosenttiyksikköä, eli todella rivakkaa kasvua.

Joten kysymys 1. Onko tuo kasvu vain mielenilmausta vai todellista joka realisoituu vaaleissa? Kun tuo Saksan muiden puolueiden ylpistely AfD-puoluetta kohtaan vaikuttaa maaniselta niin kysymys 2. Onko AfD-puolueella mahdollisuutta päästä päättämään yhdessä muiden kanssa vasta, kun se saa yli 50 % äänistä? 3. Onko niin, että jos joku, sanotaan nyt vaikka CDU, olisi valmis yhteistyöhön, kun enää Merkele ei ole jarruna tai FDP, niin puolueet vahtivat toisiaan ja kukaan ei uskalla tehdä liikettä yhteistyön suuntaan? 4. Ovatko saksalaiset niin tyhmiä – suuri osa- että eivät ymmärrä, että tuolla eristämispolitiikalla vain kasvatetaan AfD:n kannatusta? Edellä kuvaamallani tavallahan kävi Ruotsissa, jossa äänekkäin mölisijä Miljöpartiet sai suhteessa eniten nokilleen ja oli vähällä pudota valtiopäiviltä ja sen sijaan Svenska Demokraatterna pääsi päättämään monista hallitusohjelman kirjauksista ja tulevista toimenpiteistä ja on toiseksi suurin puolue. MP sen sijaan on sijalla seitsemän. SD on siis virallisesti oppositiossa ilman omaa syytään ja varmasti hyödyntää tätä seuraavissa vaaleissa. Sanna Marinhan teki myös saman liikkeen suhteessa Perussuomalaisiin ja tähän yhtyivät myös -kuinkas muuten- Vihreät,Vasemmistoliitto ja RKP. Mutta Marin ylimielisyydessään teki virheen,kun ei ennen julistustaan varmistanut Keskustan kantaa ja Saarikko maalasi Sannan nurkkaan ilmoittamalla,että se ei missään tapauksessa lähde nykyisen kaltaiseen hallitukseen. Eli vihervasemmistoon kuuluvien puolueiden -johon myös RKP on nykyään laskettava- kannatus näyttäisi siltä, että puolueiden saama paikkamäärä tulee olemaan noin 80, eli ei-sosialisteilla 120. Jos/kun tuo toteutuu niin miksi ihmessa maassa jatkaisi sellainen hallitus joka saanee vain runsaan kolmanneksen kannatuksen, ei sillä ainakaan olisi mitään tekemistä demokratian kanssa. Olen tosin melko varma,että jos vaalien tulos on ennusteiden mukainen, niin RKP yrittää selittää, että ”vi är inte sosialisterna”, koska RKP haluaa aina hallitukseen, siis aina, olisi mennyt Sipilänkin hallitukseen mutta PS ei hyväksynyt, eikä Keskustakaan halunnut. Nyt SDP on tilanteessa jossa, vaikka se olisi vaalien jälkeen edelleen suurin, niin Kokoomus määrää tahdin paitsi jos PS on selvästi suurin puolue mikä sekin on mahdollista. Tämä on käynyt ilmi vaalipiireissä tehdyistä gallupeista. PS näyttää etenevän isoin harppauksin kaikkialla muualla paitsi Helsingissä, jossa on tulossa ehkä yhden prosenttiyksikön verran takapakkia. Tosin virhemarginaqali huomioon ottaen voi tulla kaksi prosenttiyksikööä voittoakin, mutta puolue pitää kolme paikkaansa. Mutta esimerkiksi Satakunnassa sille on tulossa likimain 10:n prosentin kannatuksen lisä ja noin kolmasosa kaikista äänistä. Nyt tuoreimman mielipidentiedustelun mukaan Saksassa oppositiopuolueiden kannatus on selvästi suurempi kuin hallituspuolueiden.

AfD on SAKSAN KOLMANNEKSI SUURIN PUOLUE TÄLLÄ HETKELLÄ

Se on suurin tai toiseksi suurin kaikissa entisen DDR:n alueen osavaltioissa, eikä aivan surkeaa kannatusta ole lännessäkään. AfD:tä eivät vainoa vain vihreät, vaan myöskin Saksan sosiaalidemokraattien johtamat ammattiliitot mm. kehoittamalla olemaan työpaikoilla keskustelemasta mahdollisten AfD:n kannattajien kanssa. Ei tarvitse kaukaa hakea ajatusta, että nehän toimivat kuin kansallissosialistit aikoinaan juutalaisia kohtaan. On myös niin, että ammattiliittojen mielestä AfD kannattavia ihmisiä ei myöskään saisi päästää mihinkään Ay-luottamushenkilötoimintaan ja heidät pitäisi eristää muusta yhteiskunnasta kokonaan.

Saksan sosiaalidemokraattisjohtoiset liitot, ja muitahan ei sielläkään juuri ole, ovat julkeasti ottaneet natsien rotuopit käyttöönsä, tosin AfD:n kannattajat ovat samaa rotua kuin Ay-liikkeiden johtokin, mutta noille Ay-satraapeille alempia ihmisiä joita voi, saa ja pitää kohdella mahdollisimman huonosti.

HALUAAKO SAKSAN AY-LIIKE SULKEA AfD:n KANNATTAJAT KESKITYSLEIREIHIN

Eristämisen jälkeenhän seuraava askel on Hitleriltä omitun ”pelikirjan” mukaan esim. ammattiliitto Verden nykyisessä ajatuksenjuoksussa leirit ,jonne ilmeisesti myös AfD:n kannattajien lapset sullottaisiin ja mikä olisikaan sitä seuraava askel: joukkotuhonta?

Täytyy muuten tässä kohtaa todeta, että tuoreimman mielipidetiedustelun mukaan AfD:n kannattajia on lähemmäs 12 miljoonaa ja demarien suunnilleen saman verran eli näyttää -tällä haavaa- siltä, että seuraavissa liittopäivävaaleissa SPD jää pienemmäksi kuin AfD ja silloin Verden haave AfD:n ja sen kannattajien tuhoamisesta siirtyy taas viidellä vuodella eteenpäin. Sitä paitsi AfD:n kannattajat voivat hieman vapaammin hengittää, vaikka Verde ja sen” verta janoavat” kumppanit eivät ole, ainakaan julkisesti, saaneet tukea tuhomisohjelmalleen Saksan hallitukselta, jossa siis istuvat demarit, vihreät ja liberaalit.

HALUAAKO SUOMEN VIHERVASEMMISTO JA RKP TUHOTA PERUSSUOMALAISET

Siinäpäpä kysymys. SDP:n puheenjohtajahan aloitti tuon sukuisen kampanijan ilmoittamalla, että demarit eivät mene hallitukseen PS:n kanssa ja Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP yhtyivat kuoroon. Mutta Marinin hanke haaksirikkoutui,kun Keskustan Puheenjohtaja puolestaan ilmoitti,että he eivät enää lähde nykyisenkaltaiseen hallitukseen eli vihervasemmistolainen hallitus eduskuntavaalien jälkeen on mahdottomuus, vaikka SDP voittaisi vaalit. Samalla tuo Keskustan kanta merkitsee sitä, että juurikin Saksasta kopioitu Perussuomalaisten tuhontaohjelma kuivahti kasaan ainakin seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Ilmeisesti juuri tuo on saanut ennestäänkin kiihkeän Sanna Marinin raivoihinsa, joka on näkynyt helposti hänen viimeisten viikkojen televisioesiintymisissä.

Niin Suomalainen pääministeri Sanna Marin, jonka pesti päättyy näihin vaaleihin ja saksalainen ammattiliitto Verde tietävät hyvin, että kumpaakaan -AfD tai PS puoluetta ei tuhota, vaikka raivoaisi kuinka kovaa tahansa, Sillä ei-sosialistiset puolueet, jotka ovat enemmistönä sekä Saksassa ja Suomessa ja myöskin Ruotsissa eivät siihen suostu. Olkoonkin, että ovat monessa asiassa lujasti erimieltä esimerkiksi työperäisestä maahanmuutosta ja maahanmuutosta ylipäänsä.

Kaiken kaikkiaan poliittinen taistelu on kiihtynyt aivan viime vuosina ja toivoa sopii, että siihen ei sotkeutuisi tuollaisia pohjaltaan natsihenkisiä haaveita ja pyrkimyksiä mitä vihervasemmisto (johon valitettavasti myös RKP täytyy osin lukea) ja Saksan ammattiyhdistysliike ovat alkaneet ajaa.

Näyttää siltä,että nuo em. puolueet ja ammattiliitot hankkivat sisällissotia, vaikka eivät tietenkään sitä tunnusta, mutta jos tuollaiseen kahtiajakoon ankarasti pyritään niin siihen myös päästään. On nimittäin niin, että vastakkainasettelun logikka on aina sama: eli tässä ajassa se tarkoittaa esim. Suomessa sitä, että jos Marin saisi tahtonsa viimmesen päälle läpitte niin ensin siis leireille persut, sitten kristilliset, perään Liike Nyt:n kannattajat, kokoomuslaiset ja lopulta myös keskustan väki. Tuolla lailla ajateltiin IKL:ssä, leiritysjärjestyskin oli osapuilleen sama. Näin toimivat natsit tuona maailman aikana: aivan ensimmäisena leireille kommunistit, sitten demarit, liberaalit, loput porvarit ja sitten olivat vuorossa juutalaiset ja muut vähemmistöt.

TAVOITTEENA SYRJÄYTTÄMINEN

Vihervasemmisto puhuu mielellään kaikkien ongelmien ”juurisyynä”varsinkin jotka liittyvät maahanmuuttajien rikoksiin ja muuhun asiattomaan käyttäytymiseen ”syrjäytymisestä”.

Mutta Marinin & kumpp. haluaa syrjäyttää liki 900 000 perussuomalaisten kannattajaa. Heitä on viimeisimmän mielipidetiedustelun mukaan saman verran kuin demarien kannattajia. Näillä persuilla on alaikäisiä lapsiakin niin varmaan heidät myös syrjäytetään/leiritetään niin me puhumme helposti noin lähemmä miljoonastaviidestäsadastatuhannesta ihmisestä. Kyllä siinä puuhaaa piisaa, jos/kun tuollaisen määrän ihmisiä haluaisi ”syrjäyttää”. Mutta ensi sunnuntaina erittäin suurella todennäköisyydellä tuollaiset hullut haaveet sammuvat ja voi hyvinkin käydä, että Marin entisine ministeritovereineen louskuttaa oppositiossa ainakin seuraavat neljä vuotta.

On äärimmäisen suuri helpotus meille kaikille, että perussuomalaiset,kokoomuslaiset, kristilliset tai Liike Nyt eivät ole missään vaatineet vihervasemmiston tai keskustalaisten eristämistä tai muuta syrjintää, kävi vaaleissa kuinka tahansa. Vaaalien jälkeen voimme varmaan todeta, että maailmanlopun lisäksi myös sisällissota on peruttu.

Helppoa ei tule olemaan seuraavalla hallituksella,eikä Suomen kansallakaan lähivuodet mutta parempaan päin mennään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top