Suomi-Tanska-ottelu keskeytyi järkyttävään tilanteeseen – pelattiin myöhemmin Suomen voittoon

Illan Suomi-Tanska EM-turnausottelu keskeytyi järkyttävään tilanteeseen kun Tanskan Christian Eriksen lyyhistyi äkillisesti kentälle 40 peliminuutin jälkeen. Eriksenin elvytys aloitettiin välittömästi ja hänet toimitettiin jatkohoitoon. UEFA on sittemmin tiedottanut Twitter-palvelussa, että Eriksen on sairaalassa tajuissaan ja hänen tilansa on vakaa. 

UEFA tiedotti iltayhdeksän aikaan, että keskeytetty peli tullaan pelaamaan saman illan aikana loppuun. Ikimuistoinen peli sisälsi lukuisia Tanskan hyökkäyksiä ja maalipaikkoja, Suomen maalivahti Lukas Hradeckyn torjuntoja, loukkaantumisia ja rangaistuksia sekä Suomen ainoasta paikasta syntyneen maalin kun Joel Pohjanpalo puski pallon Tanskan verkkoon 59:llä minuutilla.

Pisteenä i:n päälle maailman jalkapallokatsojat arvostavat Suomen pelaajien urheiluhenkeä osoittavaa elettä olla tavalliseen tapaan tuulettamatta voittomaalia. Myös puoliajalla paikan päällä olleet fanit osoittivat myötätuntoa toistamalla nimeä ”Christian” johon tanskalaisyleisö vastasi ”Eriksen”.

4 Comments

 1. Katsoja-71
  13.6.2021 14:17

  Eilen italialaisella radiokanavalla, Radio Sportivalla, puhunut AC Milanin sydänlääkäri kertoi, että Eriksen oli rokotettu Pfizerin covid-rokotteella
  31.5.2021. Aikamoinen yhteensattuma. Koko Espanjan joukkue rokotettiin myös juuri ennen kisoja. Toivottavasti ei tule vastaavia ”yksittäistapauksia”.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.6.2021 14:18

   Kamalaa!

   Vastaa
 2. Jussi
  13.6.2021 16:40

  Katselin matsia jonkin aikaa mutta tuon loukkaantumisen jälkeen en kyennyt enää kovin kauaa kuuntelemaan ”selostajaa” joka lässytti kuin lehmä navetassa; ”missä on lääkäri, kauheaa, hirveää, tuokaa heti lääkäri paikalle ja sen jälkeen vielä puoli tuntia kuinka hirveä, kamala ja järkyttävä tapaus tämä on”.

  Ymmärrän että neitikäisiä miehiä on olemassa mutta onko niitä ihan pakko tunkea selostamaan urheilua ? Myötähäpeälleni ei ollut rajoja.

  Vastaa
 3. Evplasse
  13.6.2021 21:59

  Itsesuojeluvaisto puuttuu ihmisiltä ns viisaatkin on aivopesty, elämme pöyristyttäviä aikoja , saa nähdä mitä tässä pitää vielä tehdä rokottamuutensa puolesta.
  Kiitos katsoja 71 selle hereillä olosta ja tiedon jakamisesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top