Syvenevää persuvihaa tarjolla: Ohisalon sijaiseksi Emma Kari tai Fatim Diarra

Pakko myöntää, että osuu se kilpailijakin joskus oikeaan. Iltalehti nimittäin luonnehti Vihreitä ”rotareihin tai muihin seurapiirijärjestöihin”.

Se mitä tiedän itse ns. sisäpiiristä kuulleena, ja myös sivusta seuranneena, ja sanoisin että kysymyksessä on paremminkin Vapaamuurareihin verrattava järjestö, jossa pyritään ehdottomaan salassapitoon ja toisaalta omia puolustetaan, vaikka kaikki muut näkevät, että ”rotta mikä rotta”. Mutta, koska vihreiden johto koostuu porukasta, josta jokainen pitää ei vain puoluettaan vaan itseäänkin yli-ihmisenä verrattuna muihin, niin tästä seuraa väistämättä, että ”omerta” ei toimi, eli vanha mafian periaate: ”ei kuule, ei näe, ei puhu” rakoilee koko ajan.

Ja, kun tuohon vielä vääjäämättömästi kuuluu se, että muille moraalisaarnoja non-stoppina pitävä vihreä -jokseenkin he kaikki- katsoo, että lait ja säännöt tai sopimukset eivät koske häntä/heitä. Tuoreita esimerkkejä :

 • Yli-Viikari: Täysin holtiton rahankäyttö valtion varoista,
 • Pitko: ennenkuulumaton sotkeutuminen perustuslakivaliokunnan menettelyihin,
 • Pekka Haaviston lainrikkomukset jne.

Emma Karista on sanottava mm. se, että hän ei omiensakaan joukossa ole mitenkään kovin suosittu saatikka muiden puolueiden edustajien silmissä. Tämä kävi ilmi, kun hän oli äitiyslomalla ja häntä sijaisti eduskuntaryhmän puheenjohtajana oululainen kansanedustaja Jenni Pitko. Ulkopuolisena tarkkailijana tuon kyllä ymmärtää, koska Pitko on vilpittömästi hymyilevä, keskusteleva ja vihapuheita välttelevä ratkaisukeskeinen (tosin lähti ”laukalle”, kun koitti suojella Haavistoa al Hol-casessa. Jokseenkin kaikki muiden puolueiden edustajat olivat ilahtuneita Pitkoon ja hänen toimintaansa paitsi tuossa asiassa.

Emman ongelma, jos hänestä tulee sisäministeri, tulee varmuudella olemaan se, ettei hänellä ole minkäänlaisia pidäkkeitä maahanmuuton suhteen, sen hän on osoittanut ulostuloissaan näissä asioissa. Ja melkoisella varmuudella voi odottaa, että, jos/kun Emma Kai pääsee RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin kanssa vääntämää uutta lakia maahanmuutosta ja ”vihapuheesta” yms. niin voimme odottaa sellaista jälkeä, että ”never seen before”.

Rajat tulevat olemaan olemattomat, ainakin Afganistanista, Irakista ja Somaliasta tänne pyrkiville. Ja samaan aikaan -en yhtään ihmettelisi- myös yksityiskeskustelussa esitetty kriittinen arvio esimerkiksi joukkoraiskauksiin ja törkeisiin seksuaalisiin lapsiin sekaantujia kohtaan tullaan kriminalisoimaan. Saatikka, että nykyistä lakia ”kansanryhmää vastaan kiihottamisesta” tullaan -niin uskon- laventamaan kaiken kritiikin kieltämiseksi maahanmuuttajia kohtaan, ja epäilemättä sakkosummat kasvavat ja ehdottomia vankeustuomioita tullaan jakaa.  Enkä ihmettelisi sitäkään, että vanhat tuomiot kaivetaan esiin ja niitä kovennetaan sekä siirrytään taannehtivaan lainsäädäntöön á la Räsänen, á la sotasyyllisyys. Vain mielikuvitus on rajana, jos/kun Emma Kari ”päästetään irti”.

Meillä kaikilla on taustamme ja läheisemme, jotka enemmän tai vähemmän vaikuttavat/ovat vaikuttaneet meihin ennen muuta henkisesti. Emman isä on sekä entinen kokoomuslainen politiikko, että viiden vuoden tuomion saanut talousrikollinen. Hänen appensa on elossa olevista suomalaisista tunnetuin stalinisti, ex-kansanedustaja Jaakko Laakso, ja Emman aviopuoliso on Greenpeace Nordenin Arktis-kamapanijavastaava. Kun taustat ovat nämä, niin ei ihme että Emma julistaa päivityksessään, että joet ovat muuttuneet niin lämpimiksi, että vaelluskalat on pitänyt rauhoittaa. Kohta varmaan kuulemme vihreiden suunnalta, että aivan kohta kosket eivät vain kuohu vaan myös kiehuvat. Tosi asia rauhoittamisten taustalla on kuitenkin liikakalastus.

No, kaiken kaikkiaan, kun/jos tunnustetaan taustojen merkitys, niin en yhtään ihmettele että toisinaan Emmaa kuunnellessa tulee olo joka vaihtelee pelosta, -Herra varjelkoon jos tuolla olisi valta- säälin sekaiseen huvittuneisuuteen: Miten Luoja paratkoon, miten kohta nelikymppinen (38 v ) siis aikuinen nainen, kolme lapsen äiti ja maisterisihminen voi olla noin kertakaikkisen lapsellinen puheissaan ja muissa ulotuloissaan.

Fatim Diarra

Tätä tuoretta Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kutsutaan, jotkut inhosta jotkut lempeydellä, ”darraksi”.

Hän on myös vihreiden varapuheenjohtaja. Diarra työskentee viestintätoimistossa. Tässä ei olisi muuten mitään kummallista, mutta myös vihreiden kaksi muuta varapuheenjohtajaa työskentelevät viestintätoimistossa. Ja itse siassa moni muukin politiikko muistakin puolueista työskentee ”viestintätoimistossa”. Onko nyt niin, että noista on tullut uusi suojatyöpaikkojen muoto, joita puolueet pitävät tilaamalla niiltä palveluksia.

Juuri vihreän varapuheenjohtaja-trion kytkentä kummastuttaa eniten, ja näyttää tosi härskiltä, sillä kaikki kolme ovat eri viestintätoimistoissa, ja näille ko. firmoille annettiin puolueen viestintä, kun Vihreät lakkautti lehtensä Vihreän Langan. Ja kuten tiedämme, puoluelehdet elävät nykyään jokseenkin 100 prosenttisesti puoluetukien varassa, niin muuhun tulokseen ei voi tulla kuin siihen, että Vihreät ovat ostaneet veronmaksajien rahoilla varapuheenjohtajilleen työpaikat.

Fatim Diarra tuli ensimmäisen kerran kansalaisten tietoisuuteen, kun myös hän halusi kiljua peruvihaansa: ”Darra” nimittäin ”todisti”, kuinka persut asuvat metsässä, syrjässä jotta heidän hakkaamiensa vaimojen avunhuudot eivät kuulu. Fatim oli ollut äitinsä veljen maatilalla Pellossa ja oli ilmeisen sydämistynyt kolmen viikon vierailuunsa, koska oli joutunut heinätöihin ja se on raskasta homma kelle tahansa, saatikka stadilaisfriidulle.

Toisen kerran Diarra kohautti, kun hän jäi lahjonnasta kiinni. ”Darra” nimittäin oli, ei vain ottanut kolmen tuhannen euron arvoisen sähköpyörän vastaan, vaan nimen omaan pyytänyt saada ilmaiseksi Helkamalta kyseisen pyörän. Ja pahinta siinä tietysti oli, että Diarra ei ensin tunnustanut, että hän nimen omaan pyysi lahjusta. Toki, kun asia tuli julkiseksi niin hän lupasi maksaa pyörän Helkamalle.

Taustalla: ”Vale”lääkäri ja islamilainen Gestapo

Kun setvitään Diarran taustaa, niin sieltä löytyy ainakin kaksi mielenkiintoista miestä, eli Fatiman isä Abib joka toimi lääkärinä Suomessa, vaikka hänellä ei ollut lääkärin pätevyyttä. Hän oli opiskellut Pietarissa: Leningrad Medical Institute of Sanitary and Hygiene by the order of the Board of Ministers of the USSR. Eli hra Abibin koulutus oli sanitäärin ei lääkärin. Mutta niinpä tyyppi pääsi kuitenkin ihan psykiatriksi ja työskenteli mm. Kellonkosken mielisairaalassa.

Abib ei ollut kovin tarkka siitä mitä aatetta milloinkin kannatti. Suomeen tultuaan hän oli ainakin kerran Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaana, ja mainosti itseään: ”Patamusta porvari Helsingin valtuustoon”. -Ei tullut valituksi. Abibin tuttavat luonnehtivat häntä hauskaksi mutta samalla härskiksi tyypiksi. Abibin veli, siis Diarran setä, on toiminut/toimii Malin -,jossa edelleen kahakoidaan islamistien ja kristittyjen kesken- muslimi ”Gestapon” päällikkönä.

Suo siellä vetelä täällä

Eli valitsee vihreät poliisiministerin sijaiseksi eduskuntaryhmänä puheenjohtajan Emma Karin tai puolueen varapuheenjohtajan Fatima Diarran niin voin kuvitella, että muissa puolueissa pidätellään henkeä, että ”mitähän tästä seuraa? Ja se onkin aiheellinen kysymys:

 • Tuleeko Suomesta virallisestikin ”koko maailman sosiaalitoimisto” vai johdetaanko meidän poliisiamme joulun tienoilta lähtien Malin salaisesta poliiista.
Totta kai on mahdollista -joskin epätodennäköistä- että valinta osuus johonkin muuhun kuin näihin ”naisveijareihin”, ja niin ainakaan minä en keksi muita potentiaalisia ehdokkaita kuin Outi Alanko-Kahiluoto. Ja kun olen häntä kuunnellut useita useita vuosia niin tässäkään tapauksessa ei vihreiden kannata olla huolissaan, sillä silmitön persuviha vain ”pysyy ja paranoo”.
Seppo Huhta

6 Comments

 1. pöh
  27.7.2021 17:12

  Millähän pätevyydellä Diarrasta voisi tulla Suomen sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeri?
  On tämä hulluksi menny touhu.
  Ensimmäisenä varmaan laillistaa rikokset suomalaisia vastaan.

  Vastaa
  1. Huru-ukko
   27.7.2021 18:23

   Jos kepussa olisi yhtään isänmaallista he jättäisivät hallituksen, tuli kenestä hyvänsä ohisalon tuuraaja. Vaikka siinä menisi kepun ikiaikainen haave maakuntahimmelistä samalla. Se jopa todennäköisesti kohentaisi kepun kannatusahdinkoakin.

   Vastaa
 2. Obelix
  27.7.2021 20:06

  Suomen sisäisestä turvallisuudesta / rehellisyydestä tuli mieleen eräs kummallisesti piilossa pidettävä / pysyttelevä asia, joka näyttäisi vaikuttavan kaikkein konkreettisimmin ihan jokaisen tavallisen suomalaisen ihmisen elämään:

  Miksei ketkään muut poliitikot – oikeasti – kuin 1Laura Huhtasaari, 2Jussi Halla-aho, 3Lulu Ranne, 4Riikka Purra ole puhuneet suoraan: HINNOISTA, VEROISTA -ja PALKOISTA, sekä tarjonneet ko. asiaan ainoaa oikeata ratkaisua, eli Valtion Kulujen, siis ns. _vapaa-matkustajien_ priorisoitujen etujen pois leikkaamista, ihmisten hyväksi ja ihmisten elämän laadun parantamiseksi lue; ostovoiman parantamiseksi?

  1. Selvennykseksi: Velkaantuva Suomen Valtio, jotka olemme ME suomalaiset ihmiset, kestäisimme nipin napin 300 000:n hengen julkisen sektorin ylläpitämisen, mutta emme missään tapauksessa nykyistä 700 000:n hirviötä – kaikkine rönsyineen.
  2. Selvennykseksi: Asia ei koske ollenkaan julkisen sektorin_suorittavaa porrasta_ koska edesmennyt Raimo Sailas jo saneerasi sen 1990-luvulla – sinne voisi jopa lisätä työntekijöitä. Nyt siihen ei ole rahaa….joko arvaatte MIKSI?

  Minkä takia ns. ”oikeistopojatkaan” – edes persujen sisällä – eivät puhu sanallakaan ihmisille kaikkein tärkeimmistä asioista: HINNOISTA, VEROISTA – eivätkä PALKOISTA – eivät inaustakaan?

  Ps. Olenko minä ainoa, josta nämä ”oikeistopojanklopit” näyttävät suoraan kalibroiduilta järjestelmä-STALINISTIEN ja VIHREIDEN märän lapsellisilta PÄIVÄUNILTA – enemmän kuin oikeilta esikuviltaan?

  Pss. Mitä olen seurannut näitä some-alustoja, joilla ”oikeistopojat” säätävät erikoista poliittista peliään, niin olen huomannut 5 varsin outoa asiaa, joilla on sama vedenjakaja: Kiina hyvä, Venäjä hyvä, Iran hyvä, hinnat, verot -ja palkat loistavat kirkkaasti poissaolollaan, yhtä kirkkaasti, kuin puheenjohtajaehdokas Riikka Purraa vastaan käydään kampanjaa samaisilla alustoilla?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   27.7.2021 22:56

   Onkin ihmetyttänyt, miksi ”äärioikeisto” saa toistuvasti vetoapua Supolta ja mm. Veronika Honkasalolta: Kun poliisi usean kuukauden perusteellisen tutkimisen jälkeen löytää vain jonkun pittoreskin ”mustanaamiokerhon” paperit, ja heti sen jälkeen kuulla arvio äärioikeistolaisen väkivallan kasvaneesta uhkasta, jokin väärä nuotti särkee korvaa: Tämä larppaava ”oikeisto”fetisistien porukka ei mitään muuta toivokkaan, kuin että joku ottaa heidät vakavasti. Vain vakavastiotettuina he pystyvät tekemään haittaa persuille.

   Neljäs valtakunta, arjalaiset ritarit ja valkoisen vallan veljeskunta -tai mitä niitä olikaan- kiittävät! Nyt voi digata kybällä kommunisti-Kiinaa ilman että kukaan kysyy ikäviä. Samalla saadaan piirrettyä askelmerkit tuleville oikeisto-märkäkorville: Kerätkää militariaa, rakentakaa lennokkeja, mutta älkää ryhtykö puhumaan Suomen reaalikommunismista: Hyvistä veljistä, hallintohimmeleistä, bensan hinnasta, eikä kolminaisuudesta hinnat-palkat-verot. Persujen oikealle puolelle ei saa nousta radikaalia populismia, vaan pelätti ja inhokki, josta persut joutuvat häpeissään irtisanoutumaan ensimmäisinä aamutoiminaan 24/7.

   P.S.
   Muistakaa vastustaa rokotteita ja kiistäkää koronan olemassaolo, niin kagaali kiittää.

   Vastaa
   1. Obelix
    28.7.2021 00:35

    ”Kerätkää militariaa, rakentakaa lennokkeja, mutta älkää ryhtykö puhumaan Suomen reaalikommunismista: Hyvistä veljistä, hallintohimmeleistä, bensan hinnasta, eikä kolminaisuudesta hinnat-palkat-verot.”

    Pekka Kemppaiselle

    Jos poliitikko ei puhu sanallakaan mainitsemastasi kolminaisuudesta, eli 3asiasta, joista hänen luulisi politiikassa leipänsä edestä puhuvan: HINNOISTA, VEROISTA -ja PALKOISTA, niin ei hän puhu politiikasta ollenkaan! Kenen palveluksessa se sellainen poliitikko oikeasti on? Varmaa on ainoastaan, ettei ainakaan hänelle äänensä antaneiden tavallisten äänestäjien palveluksessa.

    Vastaa
 3. Kalergi-suunnitelma
  27.7.2021 22:56

  Kannattaa lukea seuraava Oikeamedian artikkeli,
  joka osoittaa kuinka valtamedia valehtelee myös vaikenemalla tärkeistä asioista ja kuinka tärkeää on seurata myös vaihtoehtomedioita:

  ”Valtamedian vaikenema Ossi Tiihonen mukana PS:n puheenjohtajavaalissa
  ”Vaadin, että perussuomalaisen puolueen päätöksenteon täytyy palautua tosiasioihin – puolueen ei pidä uskoa punavihreitä globalistien satuja”
  Perussuomalaisten 14.-15.8.2021 Seinäjoella pidettävä puoluekokous lähestyy ja valtamediat ovat vaienneet kuoliaaksi lohjalaisen kaupunginvaltuutetun, yrittäjä ja kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen osallistumisen perussuomalaisten puheenjohtajakisaan.

  Yllättävää hänestä vaikeneminen ei ole, sillä Tiihonen puhuu koronasta kriittisesti, hän on Covid 19-asiantuntija ja on arvostellut kiitettävästi eduskunnan hyväksymiä koronarajoituksia.

  Merkille pantavan järjestelmällistä ja hämmästyttävää valtamedioiden salailu on sikäli, että Tiihonen ilmoittautui kuitenkin jo 28.2.2021, siis ensimmäisenä, PS:n puheenjohtajakisaan eikä hänestä ole kuultu tai luettu valtamedioissa yhtikäs mitään.

  Haastatteluja tai mitään muitakaan esittelyjä – ei positiivisia eikä negatiivisia -kansallismielisestä, selväsanaisesta, kriittistä ajattelua ja faktoja esille tuovasta Ossi Tiihosesta valtamedia ei halua tehdä.

  Ossi Tiihosen linja on ”paluu todellisuuteen”.

  Tiihonen avaa linjaansa You Tube -kanavallaan tähän mennessä julkaistuilla kolmella videollaan…”
  https://oikeamedia.com/o1-162903

  Tämäkin tapaus osoittaa kuinka valheellinen valtamedia on yksi globaalin rikollisen ”eliitin” käsikassara kansaa vastaan petturipoliitikkojen kanssa yhteistyössä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top