Syyrialainen turvapaikanhakija yritti tappaa neljä kolmivuotiasta

Tiedot uhrien iästä vaihtelee
eri tietotoimistojen mukaan
välillä kolmesta neljään

Ranskassa Annecyn kaupungissa, lähellä Grenoblea (entinen Olympiakaupunki) Sveitsin rajan tuntumassa on kokenut tänään aamupäivällä ihmisen synkän pahuuden pimeimmillään: Syyrialainen 45 vuotias turvapaikanhakija puukotti kriitiiseen tilaan neljä kolmevuotiasta kaupungin puistossa, osa oli lastenrattaissa. Tuo ihmishirviö puukotti myös yhtä lastenhoitajaa ja paetessaan paikalta vielä ohikulkenutta vanhusta.

Tuosta ihmisyyden tuolla puolella olevasta teosta ovat uutisoineet mm. BBC, AFP ja Reuters.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron kuvaili ranskalaisten olevan shokissa.

Mitähän seuraavaksi?

Meillä Turussahan marokkolainen ”turvapaikanhakija” tappoikaksi äitiä ja yritti puukottaa hengiltä vielä kahdeksan muuta naista.

On varmaan kyynistä arvioida mitä politiikot nyt selittelevät? Mutta meillä Suomessahan vihervasemmisto ja RKP ovat vaatineet, että turvapaikanhakijoita kohdeltaisiin entistä leppoisammin ja meneillän olevissa hallitusneuvotteluissa RKP vaati oikein erikseen, että mahdollisissa palautuksissa (joita on hyvin vähän) on oltava erinomaisen sensitiivinen.

Mutta haluamme tietää mitä RKP ja Suomen vihervasemmisto tahtoo sanoa näiden pienokasten äideille ja isille.

Kysymme myös, että miten EU komissio ja sen puheenjohtaja, itse seitsemän lapsen äiti, Ursula von der Layen lohduttaa rikki revittyjen taaperoitten vanhempia?

Tämän on kertakaikkiaan loputtava! Näiden karmeitten tekojen kritiikkia ei enää voi lakaista maton alle väittämällä kriitikkoja rasisteiksi.

Se ei ole rikollinen joka nostaa esiin rikoksia vaan se joka niitä tekee.

Seppo Huhta

1 Comment

  1. gg
    8.6.2023 14:51

    Onkohan ursula von der lying osa heimoa. En tiedä mutta en olisi lainkaan yllättynyt jos on. Mutta liberaalien/feministien reaktion näihin tapauksiin tietää kaikki. Tapauksiahan riittää jo pitkältä ajalta euroopastakin ja varsinkin demokratian ja sivistyksen ja kaiken hyvän ja ihanan kehdosta eli amerikan ihmemaasta. Selitys näihin tapauksiin on se että mamut/matut/mustat/ruskeat yms. oireilevat näin koska valkoinen mies/valkoisen miehen yhteiskunta sortaa heitä ja koko maailmaa sekä maailman muita asukeita jatkuvasti. Ja on sortanut jo tuhansia vuosia joka päivä. Jos liberaalit/feministit vain pääsisivät euroopan natiivi miespopulaatiosta ja siten perinteisestä eurooppalaisesta yhteiskunnasta eroon, niin maailma olisi lähes paratiisi. Näin he uskovat asian olevan ja koittavat parhaansa saavuttaaksen sen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top