Syyriasta jo lähes karkoitettu ”islamilainen valtio” (ISIS) hallitsee Morian pakolaisleirillä Kreikan Lesboksella, ja terrorisoi pakolaisia

Islamisti-terroristien otteen kirpoaminen Irakista ja Syyriasta onkin tuonut heidän valta-alueensa EU:n sisälle: Ainakin Kreikan Lesbokselle, jossa 800 pakolaista t. turvapaikanhakijaa elää läytännössä jihadistien mielivallan alla.

Asiasta kertoi Deutsche Welle 29.09.2018.

Pakolaisten joukkoon soluttautuneet jihadistit kontrolloivat kaikkea rikollista toimintaa Morian pakolaisleirillä Lesboksen saarella. He myös rankaisevat mielensä mukaan kaikkia jotka eivät alistu heidän valtaansa, -siis ovat leirin todellinen valtarakenne ja hallitsijat.

Kreikan viranomaiset ovat ilmeisen haluttomia puuttumaan turvapaikanhakijoiden keskinäisiin väleihin, ja ovat myös kyvyttömiä siihen. Leirin asukkaiden taloudellinen aktiviteetti rajoittuu rikollisuuteen, jota ISIS-ISIL siis kontrolloi: Prostituutio, johon turvapaikanhakija-naiset joutuvat tai pakotetaan, huumekauppa ja väkivalta.

Terroristien leirille luoma tilanne muistuttaa sitä, mikä heillä on tavoitteena niissä Euroopan maissa, joihin he haluavat asettua:

 • Lailliset viranomaiset saavat pitää näennäiset asemansa, kunhan eivät puutu siihen mitä todella tapahtuu.
 • Maahanmuuttajat t. turvapaikanhakijat alistetaan äärimmäisten islamistien komentoon, tarvittaessa väkivaltaa käyttäen.
 • Muodostetaan #rinnakkaisyhteiskunta, jonka olemassaolon pakolaismyönteiset kieltävät niin pitkään kuin itsepetos on suinkin mahdollista.
 • Tämä rinnakkainen valtarakenne toistaa kehitysmaiden klaani-yhteiskuntien piirteitä, ja islamististen äärijärjestöjen käytäntöjä.

Kreikan viranomaiset yrittävät hoitaa kriisiä kuljettamalla leirin asukkaita Kreikan mantereelle, josta he voivat helposti jatkaa matkaansa Pohjois-Eurooppaan. 

3 Comments

 1. Karri Nyman
  30.9.2018 03:10

  Islamin todelliset kasvot.

  Vastaa
 2. Alf
  30.9.2018 05:22

  Tässä tuodaan siis ISIS Eurooppaan. Kantaväestö halutaan integroida ISIS:iin joka tätä virtausta haluaa vastustaa on rasisti ja väärämielinen. Hulluuden äärirajoilla ollaan.

  Vastaa
 3. Nestori Lundahl
  30.9.2018 10:34

  ISIS siirtyy nyt sinne minne se on eniten tervetullut, eli Eurooppaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top