FBI: Ampumavälikohtaus US-NAVY:n tukikohdassa terroriteko

Yksinäisen mieshenkilön aiheuttama ampumistilanne Yhdysvaltain laivaston lentotukikohdan portilla Corpus Christissä Texasissa tänään aamulla, oli terroriteko sanoo liittovaltion poliisi FBI.

Tilanne alkoi varhain torstai-aamulla, 06:15 paikallista aikaa. Corpus Cristin kaupungissa varoitettiin ihmisiä liikkumasta kaduilla tilanteen aikana. Lockdown purettiin pian sen jälkeen kun terroristiepäilty oli neutraloitu. Laivaston tiedottaja käytti tuota sanontaa, mutta ei täsmentänyt.

Tapahtuvat sattuivat pääasiassa tukikohdan portilla, jossa yksi merisotilas haavoittui ampuma-aseen laukauksesta. Lehden mukaan hän oli turvallisuustehtävässä, ja varustautunut suojaliivillä. Haavoittunut voi hyvin. FBI on kertonut pitävänsä tekoa terrorismina. Jonkin aikaa epäiltiin, että tekijällä on rikoskumppani.

Asiasta kertoi mm. Click2Houston.

Päivittämätön:
Corpus Christissä Texasissa sijaitsevassa Yhdysvaltain merivoimien lentotukikohdassa on meneillään välikohtaus, johon liittyy tuliaseiden käyttöä. Edellinen vastaava tapaus sattui Pensacolassa Floridassa, jossa upseerioppilas toteutti islamilaisen terrori-iskun.

Päivitys 24.05. klo. 02:00

2 Comments

 1. Ikirouta
  21.5.2020 18:04

  Ei muslimeja US-NAVY:yn! Ei muslimeja minnekkään!
  Ei muslineja…!

  Vastaa
 2. EU:ssa vain globalistien tilausterroria
  27.5.2020 17:34

  Globalistien mustahatuilla on MK-ultra ohjelmoidut joukot suorittamaan tunteettomana robottina vaikka terroritekoja. Joku signaali käynnistää ohjelman. Ohjelmoitu itse ei tiedä olevansa sleeper cell, koska ohjelmointiajan tapahtumat on pyyhitty muistista. Euroopassa tilausterrori on jatkunut operaatio Gladion jatkeena – iskun kohteet ovat sattumanvaraisia, mutta mukana lapsia voimakkaan tunnereaktion synnyttämiseksi. Sattumanvaraisuuden tarkoitus on ettei kukaan tunne olevansa turvassa. Iskun tarkoitus on saada ihmiset itse vaatimaan omien oikeuksiensa supistusta ja oman teknisen tarkkailunsa lisäystä, mitkä pikaisesti tunnekuohun aikana toteutetaan – se oli koko terrori-iskun todellinen ja suunniteltu tavoite. Tyypillinen esimerkki on Australian terrori-isku, jolle lavastettiin syylliseksi väärä taho ja takavarikoitiin yksityisaseet ennenkuin ihmisten järki palasi. Ja nyt näkyy seuraukset. Perustuslain vastaista terveiden karanteenia pakotetaan aseistetun poliisin voimin ja protestit/mielenosoitukset kielletty myös perustuslain vastaisesti. Aseistetut poliisit toteuttavat laitonta diktatuuria ihmisoikeudet ja sananvapauden rikkoen. Raahaavat pienen kurkku suorana itkevän lapsen äidin häkkiautoon perustuslain vastaisen karanteenin rikkomisesta. Antavat yli 1000 AUSD sakon mielenosoituksesta. Yksityisaseet olisivat kansalaisten turva estäen hallituksen kääntymisen kansalaisten etua vastaan. Siksi ei pidä antaa milliäkään periksi EU:n yrityksille lisädiktatuurin suuntaan, kuten jo näkemämme typerä lyijyluotien kiellon aloite luonnonsuojelu Troijan keppihevosena. Todellinen pro-life toimi olisi vaikka kieltää aivomyrkky fluori hammastahnoissa ja muualla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top