Taiteellinen teos ei miellyttänyt poliisia Joensuussa

Poliisi otti kiinni Joensuussa lauantaina aamuyöstä Kuopiontien alkupäässä bussipysäkkiä spraymaalanneen naisen. Naisen hallussa oli 5 spraymaalipurkkia.

Joensuun poliisipartio havaitsi 29.05 klo 04.07 aikaan nuoren naishenkilön spreijaamassa bussipysäkin lasitusta Joensuun Kuopiontien alkupäässä. Nainen otettiin kiinni ja hänen hallustaan löydettiin viisi spraymaallipurkkia. Nainen otettiin kiinni rikoksesta, epäiltynä vahingontekoon, ja hänen hallussaan olleet spraymaalit takavarikoitiin.

2 Comments

 1. juha II
  29.5.2021 22:13

  Naisen olisi mieluummin kannattanut laskea lampaita! Muttei viha-lampaita!

  Vastaa
 2. Pyry
  29.5.2021 22:51

  TUHOA HOLOKAUSTIMYYTTI!
  On äärimmäisen tärkeää kirjoittaa paljastuksia holokaustihuijauksesta juutalaisen propagandan vastapainoksi. Revisionistit ovat tieteellisesti todistaneet, ettei kaasukammioita (paitsi vaatteiden desinfioimista varten) ollut eikä mitään holokaustia tapahtunut. Se, että noin 90 % maapallon väestöstä uskoo holokaustiin, on vain osoitus juutalaisen tiedotusvallan tehokkuudesta. Aihe on myös ajankohtainen, sillä Euroopan komissio antoi viime helmikuussa Suomelle kaksi kuukautta aikaa alkaa liittää holokaustin kiistäminen rikoslakiin. Sain aikoinani tuomion ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, kun kerroin muutamia faktoja juutalaisten kansainvälisistä rikoksista kääntämässäni kirjassani ”Romanovien viimeiset päivät”. Yksi rikoksista oli valhe holokaustista, jolla on ollut tuhoisat vaikutukset juuri saksalaisille. Saksahan ei enää ole itsenäinen valtio, vaan vapaamuurarijärjestön ja sitä kautta juutalaisten tiukassa kontrollissa. Holokaustista on tehty uskonto, jota ei saa kritisoida. Se on yksi juutalaisen maailmanvallan tärkeimpiä pilareita, joten sen hävittämiseen jokaisen rehellisen ihmisen tulisi pyrkiä. Naurettavaa on, että juuri kristityt ovat innokkaita holokaustimyytin tukijoita samalla kun he pitävät nykyjuutalaisia ”Jumalan valittuna kansana”. He eivät näet tiedä, että 90 % nykyjuutalaisista polveutuvat kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen vuonna 740. Sotaisan kasaarikansan geenit vellovat esim. USA:n juutalaisissa, mikä näkyy heidän ja Israelin politiikassa. Jeesus on täydellisesti määritellyt juutalaisuuden: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8: 44). Maailmanhistorian älykkäin psykologi Emanuel Swedenborg kertoo juutalaisista: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Juutalaiset kansana ovat syyllisiä lähes kaikkeen pahuuteen planeetallamme. Pahasti erehtyvät ne kristityt, jotka luulevat, että juutalaiset vielä kääntyvät kristinuskoon. Mikään ei tee perkeleestä enkeliä. Nykyisen koronahuijauksen salainen ylin elin ovat juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. He johtavat Maailman Talousfoorumia, bilderbergiläisiä ja vapaamuurarijärjestöä. Siionin Viisaat ovat pahin rikollisjärjestö, mitä on ollut ja on tällä planeetalla

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top