Tallink Silja luopuu Club One -muovikorteista

Tallink Siljan kanta-asiakasohjelma Club One siirtyy vaiheittain pois muovisesta kanta-asiakaskortista. Jatkossa Club One -kortit ovat käytettävissä mobiilikortin, laivaannousukortin -koodin tai väliaikaisen Club One -kortin muodossa.

Club One -muovikorttien automaattinen tuotanto ja toimitus päättyy 1.2.2020, kertoo yhtiö tiedotteessan. Yhtiö kehoittaa kanta-asiakkaitaan lataamaan Club One -mobiilikortin kännykkäänsä Tallink & Silja Line -mobiilisovelluksen avulla.

Club One -muovikortteja tuotetaan ja postitetaan pelkästään suomalaisille kanta-asiakkaille vuosittain valtavan iso määrä. Monia muita asiakkuusohjelmia mukaillen haluamme mekin nyt kantaa kortemme kekoon muovin käytön vähentämiseksi ja tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisemmän ja mutkattomamman asiakaskokemuksen, kun kaikki matkaan tarvittava löytyy jatkossa yhdestä paikasta, kertoo Tallink Siljan Club One Director Hanna Michelsson.

Muutoksen taustalla on entistä vahvempi fokus digitaalisten palveluiden käyttöön ja niiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Projekti on myös linjassa koko Tallink-konsernin vastuullisuusstrategian ja kestävän kehityksen toimintatavan kanssa, perustelee yhtiö ratkaisuaan.

Tallink kertoo, että suunnitelmissa on järjestää olemassa oleville korteille palautusmahdollisuus ja miettiä palautetuille korteille uusi elämä.

Lisätietoa löydät: https://www.tallinksilja.fi/club-one-kortti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top