”Tämän vuoksi demokraatit haluavat sotaa Venäjän kanssa”, sanoo Tucker Carlsson

Fox Newsin Tucker Carlson: ”Tämän vuoksi demokraatit haluavat sotaa Venäjän kanssa” – Suomalaisten on syytä tietää eilisen Tucker Carlsonin ohjelman sisällöstä.

Sotarummut yltyvät USA:n valtamediassa. Nancy Pelosi ja hänen adjutanttiensa (mm. kongressiedustajat Jason Crow ja Adam Schiff) vierailu Kiovassa Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskin luona on jälleen kiihdyttänyt USA:n lehdistössä poliitikkojen ja pundiittien puheita, että USA:n puututtava sotilaallisesti Venäjän ja Ukrainan väliseen sotaan.

Poikkeuksena valtavirrasta Foxnews-TVkanavan erittäin suositun Tucker Carlson Tonight ohjelman eilinen anti antoi suomalaisille kylmäävää tietoa sodan lietsojien vastuuttomasta toiminasta. Toistaiseksi Pentagon on pitänyt huolta, että nämä vastuuttomat poliitikot eivät ole onnistuneet synnyttämään III maailmansotaa.

Jokaisen suomalaisen päättäjän olisi katsottava ohjelma ennen NATO-hakemuksen jättämistä. Carlsonin mukaan sotarummut pärisevät kostoa siitä, että Hillary Clinton ja demokraattieliitti uskoo, että Vladimir Putin nosti Donald Trumpin valtaan vuonna 2016.

Tucker Carlson kävi ensin neljä vuotta kestäneen Donald Trumpin ajojahdin keskeisen hahmon kongressin tiedustelukomitean puheenjohtajan kalifornialaisen kansanedustajan Adam Schiffin julkiset lausunnot kongressissa kaksi vuotta sitten, joissa hän totesi USA:n antavan apua Ukrainalle, jotta Ukraina voi taistella Venäjää vastaan USA:n puolesta.

Tämän jälkeen hän keskittyi Nancy Pelosin valtuuskunnan Kiovan käynnin selkäpiitä kylmääviin Zelenskille annettuihin lausuntoihin/lupauksiin, joissa Jason Crow, Adam Schiff ja Nancy Pelosi sen sijaan, että olisivat kertoneet USA:n sotilasavun auttavan Ukrainaa puolustamaan itseään, kaikki em. sotarumpuja päristelevät poliitikot toteavat USA:n tukevan Ukrainaa sen sotiessa voittoon asti.

Seuraavaksi Tucker Carlson esitteli rinorepublikaani-kansanedustajan (republican in name only, eli republikaani vain nimellisesti) Adam Kintzingerin lakiehdotuksen, joka sallii Bidenin aloittavan sodan Venäjää vastaan, jos Venäjän katsotaan syyllistyneen ydin-, biologisen tai kemiallisen aseen käyttöön. Samaan hengenvetoon Carlson näytti ABC-uutiskanavan George Stephanopoulosin tekemän haastattelun, jossa texasilainen kongressiedustaja Michael McCaul vaati USA:n sotilaallista väliintuloa, jos em. aseita käytetään.

Loppuosan ohjelmasta Tucker Carlson omisti rahalle. USA on ohjaamassa nyt 33 miljardia dollaria lainarahaa Ukrainalle. Summa on suurempi kuin mitä USA käyttää omien huonosti suojeltujen rajojensa turvaksi.

3 Comments

 1. Stg 44
  3.5.2022 19:34

  Erinomaista, olen seurannut Tucker Carlsonia jo vuosia ja on todettava hänen olevan lähes ainoa täysjärkinen toimittaja. Mikko Paunio edustaa Suomessa sitä viimeistä rintamaa jolla on kyky analyyttiseen ajatteluun!

  Stg 44

  Vastaa
 2. Mikko
  3.5.2022 21:56

  tuliko joillekkin yllärinä, että jenkit lietsoo sotaa? mitähän vittua ne on muuta tehny viimesen 50 vuoden aikana? ja sit lampaat on natokiimassa, koska valtamedia käskee 🖕🖕🖕

  Vastaa
 3. Jupi
  7.5.2022 14:02

  Kyllä nyt jos lauma ei viimeistään herää tähän todellisuuteen, niin sivistynyneen maailman ja valkoisen rodun loppu on lähellä. On olemassa taho, joka hinnalla millä hyvänsä haluaa sodan syttyvän. Sama taho piikitti täysin tietoisesti myrkkyä kansalle, ja väitti sen olevan meille parhaaksi. Ja media joka valehteli meille koronasta yli 2 vuoden ajan, on nyt kertomassa meille totuuden sodasta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top