Tammisaaren huoltoasema-murtautujat yhä karkuteillä

Keskiviikkona (23.01.) Österbyn Nesteelle Tammisaaressa murtautuneet kaksi miestä jatkavat yhä viranomaisten välttelyä. Kuvassa olevista epäillyistä poliisi on hyvin kiinnostunut. (Valvontakamerakuva, ei rikostilanteesta)

Österbyn Neste-asema on 25-valtatien läheisyydessä, tien pohjoispuolella, heti sillan jälkeen ajettaessa Tammisaaresta Hankoon päin, Saloon kääntyvässä risteyksessä. Paikalta siis pääsee helposti Hankoon, Saloon, Lohjalle ja 51:tä pitkin Kirkkonummen suuntaan. Tekijät voivat liikkua näillä paikkakunnilla.

Poliisi tiedottaa: Kahden miehen epäillään murtautuneen Neste-huoltoasemalle Tammisaaren Österbyssä 23.1. Miehet yrittivät varastaa rahaa Veikkauksen peliautomaateista. Epäillyt olivat päässeet sisään huoltoasemalle rikkomalla ikkunaruudun. Tämän jälkeen he olivat etsineet avaimia peliautomaatteihin tässä kuitenkaan onnistumatta. Sen sijaan epäillyt olivat yrittäneet murtautua peliautomaatteihin, minkä yhteydessä automaatteihin tuli merkittäviä vahinkoja.

Epäillyt ennättivät olla huoltoaseman takaosassa lähes tunnin ennen kuin sen hälytysjärjestelmä meni päälle. Ikkunassa, josta miehet murtautuivat sisään, oli hälytysjärjestelmä, mutta tekijät olivat estäneet hälytyksen päälle kytkeytymisen.

Molemmat epäillyt olivat poistuneet paikalta jalan autolle, joka oli parkkeerattu läheiselle Mikaelskolanin parkkipaikalle.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä. Molemmilla epäillyillä oli tummat vaatteet ja kengät, joissa oli vaalea pohja. Ainakin toisen kenkäparin merkki on Nike. Toisella miehistä oli päällä huppari ja toisella musta takki, jossa on harmaat hihat. Molemmilla oli siniset kasvot peittävät maskit sekä hanskat.

Havainnot voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi. Akuutit havainnot etsityistä tekijöistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.

1 Comment

  1. Pekka Kemppainen
    6.2.2019 13:32

    Poliisi tiedottaa: https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/tammisaaren_neste-huoltoasemalle_tehdyn_murron_tutkinta_etenee_78068

    Tyypit tiedossa, yhä hatkassa. Auto tunnistettu ja kuva linkissä. Yleisöltä pyydetään yhä vinkkejä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top