Tankotanssin MM-kilpailut Hämeenlinnassa 29.11.-1.12.2019

Suomen Tankotanssiliitto järjestää Hämeenlinnassa, Elenia-areenalla tankotanssin MM-kilpailut marras-joulukuun vaihteessa.

3-päiväiseen tapahtumaan on tulossa 150 urheilijaa yli 20 eri maasta ja mukana nähdään myös kaikki kotimaan huiput hallitsevan Suomen mestarin Sanni Erämiehen ja lajilegendan, nelinertaisen maailmanmestarin Oona Kivelän johdolla. Kilpailussa kilpaillaan useissa eri sarjoissa junioreista 50+ masterseihin saakka ja mukana on myös ensimmäistä kertaa Suomessa Parapole-esitys. Ennakkoon odotetuin sarja on luonnollisesti naisten sarja, jonka karsinnat mitellään lauantaina ja finaalit sunnuntaina.

Mestarien taisto

Naisten sarjassa on mukana kotimaan huippujen lisäksi kaikki viime vuosien mestarit ja mitalistit kuten USAn Rafaela Montamaro, Olena Minina, Anna-Maija Nyman ja Bianca Brecchi. Kotimaisista väriä kilpailussa on mukana lähes joka sarjassa ja finaalipaikkoja odotetaan niin junioreiden, kuin aikuistenkin sarjasta ja täydellisellä onnistumisella myös kaiken väriset mitalit ovat suomalaisille täysin mahdollisia.

Ovet ovat auki yleisölle päivittäin klo 10.30 alkaen. Liput ennakkoon lippu.fi, sekä ovelta.  Liput 15€/päivä ja 3-päivän lippu 30€. (+lippu.fi toimitusmaksut).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top