Tankotanssin SM-kilpailut Tornioon 2020

Suomen Tankotanssiliitto ja Tornion kaupunki ovat solmineet yhteistyösopimuksen tankotanssin SM-kilpailujen järjestämisestä Torniossa 26.-27.syyskuuta 2020.

Tornion kaupunginjohtaja Timo Nousiainen ja liiton puheenjohtaja Jyrki Rantanen allekirjoittamassa yhteistyösopimusta Torniossa.

Kuva: Tornion kaupunki

Antidopingtoiminnan alaisena urheilulajina tankotanssin SM-kilpailuja on järjestetty liiton toimesta vuodesta 2016 alkaen ja nyt SM-tapahtuma on ensimmäistä kertaa pohjoisessa.

Kilpailuun järjestetään kolme karsintakilpailua elo-syyskuun vaihteessa Tampereella, Raumalla ja Oulussa

Kunkin karsinnan parhaat eri sarjoista pääsevät taistelemaan mestaruuksista Tornioon. Lisätietoja kilpailuista löydät http://www.tankotanssi.fi  sivuilta.

Torniolaiset ovat olleet hyvin aktiivisia lajin kehityksessä ja erityisesti junioripuolella täällä on ollut merkittävä kehitys myös kilpailijamäärissä ja sen jälkeen, kun koimme millainen yhteisöllisyys lajin harrastajilla oli kevään SM-karsinnoissa Mind Boby Yoga – studiolla, niin päätimme yrittää saada isommat kilpailut myös pohjoiseen. Kiitos Tornion kaupungin yhteistyön – tämä idea toteutetaan 2020 ja näytämme samalla myös mallia, että arvokilpailujen ei aina tarvitse olla ruuhka-Suomessa, sanoo liiton puheenjohtaja Jyrki Rantanen.

Kilpailupaikkana Torniossa toimii Elämystehdas Lappari ja kilpailuun odotetaan 60-80 kilpailijaa eri sarjoihin sekä satoja kannustajia viikonlopun aikana. SM-tittelien lisäksi kilpailussa on myös avoin sarja, jossa on perinteisesti nähty kilpailijoita muista maista.

(Artikkelikuva: © Tomi Jokela)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top