Tapon yritys Kiuruvedellä

Tiistaina noin klo 19 ulkopaikkakuntalainen vuonna 1989 syntynyt nainen soitti Kiuruvedellä taajaman alueella olevasta asunnosta hätäkeskukseen ja kertoi lyöneensä miestään veitsellä selkään.

Paikalle lähetettiin poliisipartio ja sairasauto. Paikalla ilmoittaja kertoi hänellä olleen riitaa miehensä kanssa, jonka yhteydessä ilmoittaja kertoi miehensä pahoinpidelleen häntä. Ilmoittaja kertoi ottaneensa tilanteessa käteensä veitsen ja lyöneensä sillä kerran miestään selkään. Paikalla todettiin, että asunnon olohuoneessa ilmoittajan vuonna 1986 syntynyt mies makasi vatsallaan ja sairaankuljettajat ryhtyivät antamaan hänelle ensiapua. Miehen selässä lapaluun vieressä oli pistohaava, jonka johdosta miestä lähdettiin välittömästi kuljettamaan Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Ilmoittaja otettiin kiinni ja hänet kuljetettiin Iisalmen poliisiasemalle.

Mies pääsi yön aikana sairaalasta pois joten mitään vakavempaa vammaa ei ilmeisesti lyönnistä seurannut. Kyseinen pariskunta oli vieraana asunnossa. Tapahtumien kulkua selvitetään ja asianimikkeenä on tapon yritys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top