”Tavoitteeni on olla perussuomalaisten ehdokas vuoden 2023 vaaleissa”, kertoo Piia Kattelus-Kilpeläinen

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin ehdokkaaksi ensi vuoden eduskuntavaaleissa asetettu Piia Kattelus-Kilpeläinen  kertoi Extralle pyrkivänsä edelleenkin puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi, huolimatta puoluehallituksen kielteisestä kannasta.

Piia Kattelus-Kilpeläinen Seinäjoelta keräsi Perussuomalaisena  tänä vuonna pidetyissä ensimmäisissä aluevaaleissa 1341 ääntä, jolloin hän oli viidenneksi eniten ääniä saanut perussuomalainen ehdokas koko maassa. Viime kuntavaaleissa Seinäjoella PS lisäsi paikkalukuaan kolmesta valtuutetusta kahdeksaan, Kattelus-Kilpeläisen ollessa ääniharava. Äänisaaliin lisäys oli Seinäjoella +121 prosenttia (+2395 ääntä). Perussuomalaisten Seinäjoen yhdistys oli esittänyt Kattelus-Kilpeläistä ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin, jotka pidetään keväällä 2023.

Puolueen Etelä-Pohjanmaan piiri hyväksyi ehdokkaat -myös Kattelus-Kilpeläisen- toukokuussa, jolloin ehdokkuus kerrottiin myös julki. Puoluehallitus otti kuitenkin äskettäin toisen kannan -ilman selitystä- eikä Kattelus-Kilpeläinen puoluesihteeri Arto Luukkasen kertoman mukaan ole PS:n ehdokkaana vuoden 2023 vaaleissa. Piia Kattelus-Kilpeläinen oli liittynyt perussuomalaisiin vuonna 2020.

Extrauutisille Kattelus-Kilpeläinen vahvisti, että hänen tavoitteensa on yhä olla PS:n ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa. ”Jäsendemokratia pitää saada nousemaan myös perussuomalaisissa”, kertoi Piia Kattelus-Kilpeläinen tänään Extralle.

Suomi tarvitsee perussuomalaisia ja Perussuomalaiset suomalaisia. Toivon että tämä päättyy hyvin”, hän toteaa haastattelun lopuksi.

5 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  23.6.2022 22:30
  Vastaa
 2. Houkutelkaaa hunajalla
  23.6.2022 23:02

  Voi olla että vaalit eivät kiinnosta siinä määrin kuin pitäisi. polttoaineiden hinnat ovat noussseet sen 30%, kahvi 50%, energia 30%, energian siirtohinnat ovat nousseet jo aikaisemmin, dataliikennöinnin hinnoittelu jatkaa kasvuaan, kiinteistöverot nousevat, ajoneuvojen hinnat nousevat, lainojen korot nousevat…

  Ihmisillä alkaa olla eläminen jokapäiväistä kamppailua. Silloin yhteisöllisyys oikein jaksa kiinnostaa. Maslowin mukaan ensin tulee ruoka… OK, hinnat ovat nousset ja valikoimat kaventuneet. Toisena tulee suoja… Kuinka moni suomaalinen on vaarassa menettää kotinsa? Ja vasta kolmantena tulee yhteisöllisyys… Eli politiikka ja äänestäminen.

  Mutta jos asia käännettäisiin päinvastoin… Jospa esim. persut lähtisivät pankkitoiminnan tielle. Maksaivat ihmisten lainoja pois ja sitävastaan saisivat kiinteistöjen panttikirjat. Korkoprosentin ollessa 1%. Siitä tulisi puolueelle tuloja ja ihmisiä jotka seuraisivat paremmin politiikkaa. Samalla tavalla pulue voisi hankkia keskitetysti energiaa ja tiettyihin kauppaketjuihin alennuskoodeja, esim Kärkkäiselle.

  Kun ihmisellä on maha täynnä ja asuminen turvattu, niin sen jälkeen se on herkempi kuuntelemaan muitakin ehdotuksia.

  Vastaa
 3. pöh
  24.6.2022 00:20

  Olen pitkään äänestänyt perussuomalaisia, vain pettyäkseni kuinka ovat aivan samaa globalistiporukkaa kun muutkin puolueet.
  En äänestä enää ikinä ketään.
  Miksi? Koska äänestäminen ei muuta yhtään mitään parempaan.
  Joo äänestäminen on ikäänkuin velvollisuus, mutta ei auta äänestää kun kaikki on muutaman vuoden valtaa saatuaan ihan samaa.
  Pitäkää tunkkinne en enää koskaan mene äänestämään.

  Vastaa
  1. pöh
   24.6.2022 00:22

   Ja lisätään vielä että media (siis median omistajat)han ne vaalien tuloksetkin päättää.
   Ihmisiä aivopestään 4-vuotta niin mikä luulette olevan tulos?
   Äänestäminen on täysin naurettavaa.

   Vastaa
 4. jj.t
  24.6.2022 08:44

  eikös tämä ole se sama henkilö,joka osallistui,paavo väyrysen perustaman kansallispuolueen,kaappaamiseen.no samapa tuo,ps,suomen paikka on eu.ssa riikka purra ja muut pökäle puolueet,jätän koskematta.ps.sää tuli äänestettyä,liki 10vuotta.kyllä se takki kääntyy ilman soiniakin,näköjään.Tavoitteeni on olla perussuomalaisten ehdokas vuoden 2023 vaaleissa”.todella luottamusta herättävää.ehkä vapauden liitto tai sinimusta puolue,tuo uutta tuulta,politiikkaan.nykymenolla ollaan kyllä syvällä,siellä minne ei aurinko paista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top