Teille hyvät Helsingin yliopiston edustajat

(cc. Helsingin Sanomien Noona Backgren ja Pekka Paunio)

Helsingin yliopiston edustajat, joille lähetin tämän sähköpostin:
Kansleri, rehtori, teologisen tiedekunnan dekaani ja varadekaanit ja Helsingin Sanomien artikkelissa mainitut aktivistiprofessorit.

Minulle ei ollut yllätys, että Helsingin yliopiston teologinen tiedekunta antoi teologian kunniatohtoritittelin ruotsalaiselle ilmastoaktivisti Greta Thunbergille. Olen kuitenkin yhä syvemmin ihmeissäni, miksi kristityt ovat joukolla ympäri maailmaa hurahtaneet tähän uusvanhaan syvästi kristinuskon vastaiseen luontopanteismiin, jota olen yli 30 vuotta tutkinut harrastuksena. Laitoin myös veljelleni tiedoksi, koska hän on professori Martti Nissisen lapsuudenystävä ja luokkatoveri.

The World Economic Forum is a Dangerous Religious Cult

Did the Deep Ecologist Pentti Linkola Meet Heinrich Himmler?

Katolisen Postil-alustan edustajat spontaanisti halusivat suorastaan anoen saada julkaista uudelleen nämä Oikeassa Mediassa ja Uuden Suomen blogissani julkaistut kirjoitukseni. Linkolaessee syntyi 2021 toukokuussa, kun mielipidetiedustelujen mukaan näytti mahdolliselta, että Saksa saa ensimmäisen vihreän kanslerin sitten 1945, jolla on kova linja Venäjää vastaan. Toisen uusvanhasta luontopanteismia selvittelevän juttuni kirjoitin luentona 1.10.2022 pidettyyn tilaisuuteen, jossa moni konspiraatioteorioihin uskonnolliselta/mystiseltä pohjalta uskova ihminen oli satapäisenä minua kuuntelemassa Tampereella.

Gretan tähti on nyt nopeasti laskemassa hänen hiljan osoitettua mieltään Oslossa tuulivoimaa vastaan. Syöksyä on nyt juuri lisännyt se, että hän poisti äärialarmistisen twiittinsä vuodelta 2018, jota ns. Vastuullinen lehdistö on parhain päin selitellyt.

Mikko Paunio, Helsingin yliopiston yleisen epidemiologian dosentti ja terveydenhuollon erikoislääkäri ja epidemiologian maisteri (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health)

Julkaistu Oikeamediassa  21.3..2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top