Teinipoika Kyle Rittenhousen oikeudenkäynti jatkuu, tuomaria uhkailtu (LIVE)

Tuomareiden ja juristien maalittaminen  ja väkivallalla uhkailu on päässyt vauhtiin Yhdysvalloissa Antifa/BLM -väen kohdistaessa kampanjansa oikeuslaitokseen. Asiaan kuuluu uhkaus, että ”kaupunki palaa”, jos tuomio ei miellytä ääriaineksia.

Syksyllä 2020 kaksi ihmistä surmanneen ja yhtä haavoittaneen Kyle Rittenhousen (19v.) oikeudenkäynti jatkuu Kenoshassa Wisconsinissa. Videoikkuna alempana tällä sivulla.

Rittenhousen oikeudenkäynnin tuomari Bruce Schroeder on saanut brittilehden mukaan ”tuhansia” pahantahtoisia viestejä, joissa on jopa uhattuna väkivallalla häntä, hänen perhettään ja lapsuaan, jos Rittenhouse saa vapauttavan tuomion. Järkyttävää, mutta tähän cancel-kulttuuri johtaa ilmeisesti. Wisconsinin osavaltion kansalliskaarti varautuu saapumaan Kenoshaan tukemaan paikallisia lainvalvontaviranomaisia, kun tuomio julkaistaan.

Daily Mail on saanut haltuunsa useita tuomari Schroederille lähetettyjä viestejä:

  • ”Vau tapa nimetä valkoinen skinhead kuuma pää tuomariksi. Ei ihme, että he polttavat kaupunkisi.” (keskiviikkona 11.11.)
  • ”En tiennyt, että mustan oikeudenmukaisuuden viittasi alla käytät klaanin valkoista kaapua. Reilua oikeudenkäyntiä ei voida kuulla valvonnassasi. Parempi vielä erota”

Näiden törkyjen lisäksi uhataan väkivallalla tuomarin lapsia, ja arvellaan ettei syytetty Rittenhouse ”elä kauan”, jos hän saa vapauttavan päätöksen. Nämä viestit, ja julkinen uhkaus tuhopoltoista Kenoshassa, ovat selkeä yritys vaikuttaa epäasiallisin keinoin oikeusistuimen päätökseen. -No mitäs tuosta: Vähemmästäkin pillastuvat ”oikeusvaltio-periaatteen” apologeetat ovat olleet hiljaa. Ehkäpä heidän huomionsa vie laittomaan maahantunkeutumiseen penseän Puolan märehtiminen?

Myös Rittenhousen asianajaja saa väkivaltauhkauksia:

Etelä-Kalifornian Antifa julkaisi osoitteen ja puhelinnumeron, jonka se sanoo kuuluvan Kyle Rittenhousen asianajajalle. Ryhmä merkitsee twiittiinsä useita muita Twitterissä toimivia antifa-soluja ja militantteja antifa-jäseniä kiinnittääkseen sen heidän huomionsa, kirjoittaa ihmisoikeusaktivisti Andy Ngo.

Antifa/BLM -ilmiöön hyväuskoisesti suhtautuvilla alkaa olla kiire ottaa etäisyyttä (toivon että entiseen) idoliinsa. Onnistuuk huomiseen mennessä? OK.


Videolähetys: PBS 15.11. 2021.

Luettavaa:

Päivitys:

Antifa-sotureiden työn iloa syksyllä 2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top