Teollisuuden ”Kiina-ilmiö” ja yritysten kulujen kasvattaminen länsimaissa ovat yksi ja sama asia

Meininki on 1990-luvulta alkaen ollut se, että teollinen valmistus siirtyi Kiinaan vanhoista teollisuusmaista, -ja että tätä pidetään luonnonvoimana jolla ei ole subjektia enempää kuin säätiloilla. Säällä ja ilmastolla toki on nykyisessä narratiivissa subjekti ja syyllinen: No sehän on tietty tämä vanha teollisuus läntisissä pahapaha-maissa. Kuinkas muutenkaan!

Suuryhtiöille on toki tarjottu myös syöttiä nielaistavaksi: ”Tule meille kommunisti-Kiinaan: Meillä irtisanomiset hoidetaan niskalaukauksilla, eivätkä YT-neuvottelu kestä pidempään kuin mitä kuluu aikaa puna-gestapolta pistoolinsa lipastamiseen.” Kiinalaiskommunistien seireenin-kutsuun moni lankesikin, -myös Suomesta.

Paitsi houkuttimia, oli myös tekijöitä jotka ajoivat perinteisten teollisuusmaiden tavaranvalmistajat etsimään edullisempaa maaperää tehtailleen: Jo Bill Clintonin aikana Yhdysvalloissa alettiin kasvattaa yritysten kuluja ja vähentää kansalaisten ostovoimaa, ettei tonnin lenkkareihin ollut taviksella enää varaa ja viereisen hyllyn kiinalaisvalmiste -á 100 USD- jäi ainoaksi vaihtoehdoksi useimmille. Bai tö vei, muistelen noilta vuosilta suomalaisestakin keskustelusta kirosanan #protektionismi.

Suomessa tapahtui jo 1980-luvulla ”edistys”askel, joka useimmilta jäi ymmärtämättä: Julkiselle sektorille palkattujen kokonaismäärä ylitti ensimmäistä kertaa 300 000:n henkilön rajan, kasvaen vuoden 1991 keinotekoiseen lamaan mennessä yli 700 000:n. Tällä seikalla oli jokin vaikutus työhön ja kulutukseen kohdistuvaan verorasitukseen.  -Mikähän se oli? Tämän miettimisen jätän vasemmiston tehtäväksi, -useimmat muut sen tietääkin.

Oliko Suomi koelaboratorio?

Velaton hyvinvointivaltio ajettiin ennästysvauhdilla heikentyvien palveluiden, kasvavien verojen, nousevan hintatason ja kiihtyvän julkisen velkaantumisen kierteeseen. Täällä pienessä pohjoisessa maassa, jolla on oma kielialue ja jota ei sillai mielletä läntiseen Eurooppaan kuuluvaksi, -sellaisessa paikassa voidaan kokeilla asioita ilman että mahdollinen vahinko vaikuttaa koko Eurooppaan ja länsimaailmaan.

Suomessa siis ensin pöhötettiin byrokratia, sitten kiihdytettiin finanssipoliittisin toimenpitein talous, sitten tartuttiin jarrukahvaan, ja realisoitiin yrittävän keskiluokan omaisuudet. So it goes!

Jos, kuten oletan, meihin on testattu muutakin kuin epämääräisiä rokotteita, niin tulemme näkemään Suomessa hyväksi havaitun #puhalluksen tapahtuvan vielä globaalilla tasolla, -ellemme ole jo nähneetkin. No, aina roiskuu kun rapataan, mutta seuraavaksi tuli ilmasto. Taasko olemme koepenkissä?

Syyllinen! Syyllinen! Syyllinen!

Astronomien mukaan Mars-planeetta on lämpenemässä, ja samaan suuntaan on menty myös Telluksella. Vasta aivan äskettäin Marsiin saatiin roudattua ensimmäinen auto, -sekin sähköllä kulkeva robotti. Syypään Marsin ilmastonmuutokseen (on siellä jonkinlaista ilmaa) täytyy siis olla suomalainen autoilija ja mm. saunan-lämmittäjä, -kukas muu. Ihmiskunnan vaikutuksen osuus Maan ilmakehän hiilidioksidi-pitoisuuden lisäykseen on jotain 4%:n luokkaa, ja suomalaisten aikaansaannos tässä lienee mittausvirhe-mariginaalin suuruusluokkaa. Jätän tarkastelematta CO2:n merkityksen ilmastonmuutoksen edistäjänä, -varsinkin kun sen osuuden on todettu kasvavan yleensä ilmaston tai säätilan lämpenemisen jälkeen, ei sitä ennen. Poliittisen hiilidioksidi-fobian vaikutuksia talouteen en voi sivuuttaa.

Pelastetaan ilmasto siirtämällä teollisuus kivihiili-Kiinaan

Ylimääräiset rasitukset työn tekemisen kuluihin ja ostovoimaan, -olivat ne sitten verotuksen kiristämistä budjetin vapaamatkustajien elatukseksi tai vaikka Kioton sopparin seurauksia, nämä kaikki heikentävät työllisyyttä ja aiheuttavat yrittäjille ahdistusta. Jälkimmäiseltä voi säästyä, jos pääsee pakoon muille maille, ja tähän tarpeeseen vastasi kommunistinen Kiina.

 • Myrkkyjätettä syntyy tuotannossa? -Ei huolta, lasket luontoon.
 • Maksat niin pientä palkkaa ettei kukaan tule töihin? -Älä sure, meiltä saat miljoona uiguuria jotka ei valita. (Muista irroittaa käsiraudat siksi aikaa kun työskentelevät hihnalla.)
 • Onko rikkidirektiivi, ympäristömaksu, lomaraha, yleissitovuus? -Kerro lisää, sinulla hyvää huumoria.

Niin miksi Suomenkin ay-liike on ollut ”munaton” palkansaajien etuja valvoessaan? Olisko niin että hekin tietää, että pää on tullut vetävään käteen, ja työn, pääomien, tavaran ja ihmisten vapaa no-borders-liikkuvuus on tuomassa palkansaajan Helvetin maan päälle. -Jotain pirullista, ellei saatanallista tässä on tekeillä.

Kiina kiittää ja kuittaa: Viruksella

Kommunistinen Kiina siis toteuttaa jo omaan mahdottomuuteensa kaatuneen Neuvostoliiton kommunistijohtajan Nikita Sergejevits Hrutshevin Yhdysvaltain presidentille John Fizgerald Kennedylle 1960-luvulla esittämän uhkauksen: Me emme ryhdy teidän kanssanne sotilaalliseen mittelöön. Me hukutamme teidät kulutustavaroihin. Silloin elettiin ns. kylmää sotaa, johon Hrutshev vastasi ”rauhanomaisen rinnakkaiselon” teesillä, -luopumatta omista tavoitteistaan. Sota on politiikan jatkamista toisin keinoin, muistutti Clausewitz. Rauhanomaisuus on sodan jatkamista toisin keinoin, ymmärsi NL:n kommunistijohtaja.

Neukkujen tönkkö byrokraattinen järjestelmä ei pystynytkään tuottamaan markkinoille muuta, kuin raaka-aineita (mm. öljyä ja kaasua) ja aseita (niitä ilman ei diktatuuri pysy) -ja tietty piikkilankaa (em. syystä). Nikitan lupaamat jääkaapit ja sähköhellat jäivät näkemättä neuvostokuluttajiltakin, mutta tavaratuotantokilpailun idea jäi jonnekin muhimaan. -Mahdollisesti sinne mistä se oli Nikitalle syötetty.

Kommunistidiktatuurin invaasio maailmanmarkkinoille kaipasi jotain, mitä 1900-luvun Neuvostoliitolle ei ollut saavutettavissa: Ilmastopaniikin.

Heureka! Nyt toimii helvetinkone! 2000-luvun kommunistin ei tarvitse rasvata kapitalismin hirttoköyttä: Kapitalisti tekee sen itse viemällä teollisuutensa kommunistimaahan, missä ay-liike ei kukkoile eikä vihreät motkota saastuttamisesta. Hiilienergialla, orjatyöllä ja teknologiaa varasten tuotettu tavara kilpailee samoilla markkinoilla vastuullisen ja työehtoja noudattavan lännen tuotteiden kanssa, -eikä tarvitse arvuutella kuka voittaa.

Ilmasto-hömpän avulla keräämällään pääomalla kommunisti-Kiina ostaa kaikkea kiinnostavaa, logistiikka-infraa (myös Suomesta), viljelysmaata kehitysmaista ja mm. tuottaa jänniä pikku viruksia. Onhan se hyvä, ettemme jää kokonaan saamapuolelle.

”Systeeminen Muutos”, ”Great Reset” ja ”Vihreä Siirtymä”

Nämä kryptiset sanat vilahtelevat näkyvien poliitikkojen puheissa, lobbaustoimistojen broshyyreissä ja taivaanrannan-maalareiden haaveissa. Seuraa median tietovirtaa, löydät. Kun tunnemme jo puhujat, tiedämme että vihreää on likaisen, meluisan ja ruman teollisuuden siirtäminen kommunisti-Kiinaan. Kivihiilikaivokset iloitsevat! Samaan aikaan täällä ”uppoavassa lännessä” palkansaajien laskevaa ostopotentiaalia paikataan tuomalla myös Suomeen heikosti työllistyviä mutta hyvin kulutushakuisia kehitysmaalaisia, -ja paletti kustannetaan ottamalla julkista velkaa ja myymällä kansallisomaisuus.

Hälyttävin signaali on aie lopettaa ”fossiilista” polttoainetta käyttävä maantieliikenne kokonaan johonkin vuosilukuun mennessä. Kuinka moni liikkuu sen jälkeen autolla? Haja-asutus-alueille tämä merkitsee maan ja rakennusten arvon romahtamista, kun asuminen tulee siellä normaalituloisille mahdottomaksi, -mutta joillahan on rahaa: Niillä jotka nämä maat ja kodit ostavat. Olisiko peräti niin, että he tekevät rahaa bitteinä tai pyörittämällä kynää paperin päällä?

Tavallisella rahvaalla ei tule olemaan varaa kerran kymmenessä vuodessa vaihdettavilla akuilla liikkuviin sähköautoihin, vaikka akkumetallit kaivetaan maasta kongolaisella lapsityövoimalla.

Vuosikymmen sitten ilkuttiin jo Koijärvi-vihreiden tilalle ilmaantuneille Lexus-vihreille. Eipä silloin tiedetty vielä Tesla-vihertelijöistä, joilla (julkiselta sektorilta nauttimansa) korkean palkkatason kautta on varaa ajella ja ladata verovaroin sponssatuista latauspistokkeista matkallaan mökeilleen, joissa taviksilla ei ollut varaa asua ja jotka he olivat joutuneet myymään sillä (vähällä) hinnalla, minkä joku armollisesti oli tarjonnut. Toki maalaismaisemaa rikkovat ylikansallisten kaivosyhtiöiden tornit ja jätevuoret, mutta kyllä ne sinne tuulipropellien mukaan sopii kun maisema on jo pilalla. Eihän mitään kaivannaisten jalostamista kuitenkaan tapahdu Suomessa, kun on kommunisti-Kiinakin.

Vihreän siirtymän jälkeisessä maailmassa on paree että kuuluu eliittiin. Epätasa-arvo ja huimat tuloerothan olivat vasemmiston favoriitti, jos oikein muistan. Vai ymmärsinkö jotain väärin? Näinpä tarkastelimme, miten punavihreä muutos tehdään, ja mitä siitä seuraa. Seuraavalla kerralla katsomme, mistä pitää aloittaa sen torjuminen. Pysykää mukana.

8 Comments

 1. Kalergi-suunnitelma
  23.7.2021 17:08

  Jo kolmisenkymmentä vuotta globaalin rikollisen ”eliitin” ja sen pystyttämän EUSSR:n käsikassarana toiminut maanpetosrikollinen korkein poliittinen johtomme, osittain rikollisten virkamiesten avustuksella on ohjannut Suomi-laivaamme kohti jäävuorta: https://rapsodia.fi/lakimies-jaana-kavonius-paljastaa-eu-huijaukset

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  23.7.2021 22:28

  Voitaisko julkisen sektorin kulujen leikkaaminen aloittaa jo ennen hyvinvointivaltion romahdusta, vaikkapa tästä: https://yle.fi/uutiset/3-12030350

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   24.7.2021 13:04

   Tai tästä: https://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

   Viherkommunistihallitus ja erityisesti sisäministeri Ohisalo kylläkin koettavat parhaansa mukaan kasvattaa tuota verovaroilla eli kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla yhä uudella ulkomaanvelalla ylläpidettyjen työllisten armeijaa.

   Vastaa
 3. juha II
  23.7.2021 22:47

  Kiinasta voidaan tuoda vielä maolainen ”aivopierujen” sarja, jolla ”suuri johtaja” onnistui vain murhaamaan enemmän omia kansalaisia kuin japanilaiset konsanaan WWII aikana sodassaan Kiinaa vastaan, jossa käytettiin jokseenkin kaikki mahdolliset rikolliset julmuudet.

  Nyt aikomukset ovat yhtenevät EU:lla, NWO:lla, YK:lla, Bildenbergiläiläisillä, Vatikaanilla ja WEF.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.7.2021 00:46

   #Legalistinen_koulukunta. -Kannattaa tutkia.

   Vastaa
 4. Nothing can stop what is coming
  25.7.2021 18:09

  Pekka on oikeassa, CO2 ei ole ilman lämmittäjä, vaan ilman CO2 pitoisuus seuraa meriveden lämmön hidasta vaihtelua. Pitkän välin tarkastelussa ilman lämpötila nousee ensin ja CO2 nousee hitaasi lämpenemisen seurauksena. Samoin ilman viiletessä CO2 vähenee vastaavasti hitaasti perässä pitkällä viiveellä. Lämpenevä merivesi vapauttaa CO2 ilmaan ja viilenevä merivesi sitoo ilmasta CO2 takaisin veteen. CO2 on seuraus eikä syy. Valitettavasti tiedebordellien lahjotut tuottavat rahaa vastaan tilattuja tieteen vastaisia tutkimustuloksia. Pari kuukautta sitten julkaistiin tutkimus, jossa oli lentomitattu Antarktiksen lämpötilaa eri korkeuksilta jään läpäisevällä sensorin säteellä. Ja ilmu-uskonlahko sai jälleen pitkän nenän, mutta tutkimus tietysti pimitettiin pikaisesti mediassa ja netissä. Sulaminen ei tapahdu jään päällä ilman kosketuksessa jäähän, vaikka hörhö hartaasti sitä ilmastopukilta rukoili, vaan sulaminen tapahtuu jään alla maan pinnassa, josta maalämpöä vuotaa enemmän kuin ennen (ehkä tuliperäistä hommaa kuten kuumat lähteet).
  Paniikkiin ajautuneet globalistit yrittävät kiireellä ajaa globaalia yhden maailmanhallituksen diktatuuria rinnakkain sekä korona-kampanjalla että tekohengittäen jo varjoon jäänyttä hiilikampanjaansa. Heitä pelottaa ihmisten herääminen media-hypnoosista vihaisina ja kostonhimoisina ennekuin diktatuuri on valmis. Luultavati jo loka/marraskuussa alkaa viha petoksesta nousta rokotettujen vakavaan sairasteluun ja eurooppalaisten saadessa vihdoinkin tietää, että globalistit ovat jo kaikessa hiljaisuudessa putsanneet heidän eläkerahastonsa tyhjiksi.

  Vastaa
 5. Bush Sr 2. visiitti avasi 700 tehdasta Kiinaan
  25.7.2021 19:11

  Riippumattomien tutkijoiden mukaan (mm. Cliff High): Kiinan teollisuuden nousu oli jo globalistien vanhoissa pitkän tähtäyksen askel-askeleelta suunnitelmissa kaapata valta itselleen perustamalla yhden maailmanhallituksen diktatuuri ”ainoana keinona pelastaa maailma itse keksimiltään mielikuvitus-katastrofeilta” (kuten ILMU, korona). Globalistien idea oli tuhota ensin länsimaiden/länsikulttuurien hyvät puolet ajaen ne kaaokseen ja velkavankeuteen, sekä kaapata rinnalla todellinen käytännön valta suuryritystensä ja kontrolloimiensa vassari-poliitikkojensa kanssa. Työkaluksi globalistit valitsivat Kiinan. Globalistit lupasivat Kiinan puolueelle, että puolue saa sitten palkinnoksi ottaa valtaansa kaakokseen ja talouskatastrofiin romahtaneet USA:n, Kanadan, Australian, Uuden-Seelannin ja Euroopan valtiot. Vastineeksi globalistit saavat turvapaikan Kiinasta ja näppinsä kiinni Aasian tulevaisuuteen. Henry Kissinger ja George Bush Sr aloittivat Kiinan matkailun ja jo toisella vanhemman yrjöpussin Kiinan matkalla sovittiin 700 tehtaan avaamisesta Kiinassa. Cliff High mukaan Kiinan puolue ei olisikaan enää halukas antamaan Aasiaa globalistien tuhottavaksi, vaikka onkin ilmeisesti kiitollinen sopimuksen ensimmäisestä puolikkaasta. Tämä voisi olla yksi taustasyy globalistien nykyiselle paniikissa kiireessä sähläykselle.

  Vastaa
 6. Bush Sr 2. visiitti avasi 700 tehdasta Kiinaan
  25.7.2021 19:18

  Riippumattomien tutkijoiden mukaan (mm. Cliff High): Kiinan teollisuuden nousu oli jo globalistien vanhoissa pitkän tähtäyksen askel-askeleelta suunnitelmissa kaapata valta itselleen perustamalla yhden maailmanhallituksen diktatuuri ”ainoana keinona pelastaa maailma itse keksimiltään mielikuvitus-katastrofeilta” (kuten ILMU, korona). Globalistien idea oli tuhota ensin länsimaiden/länsikulttuurien hyvät puolet ajaen ne kaaokseen ja velkavankeuteen, sekä kaapata rinnalla todellinen käytännön valta suuryritystensä ja kontrolloimiensa vassari-poliitikkojensa kautta itselleen, mutta verhon takana pysytellen. Työkaluksi globalistit valitsivat Kiinan. Globalistit lupasivat Kiinan puolueelle, että puolue saa sitten palkinnoksi ottaa valtaansa kaakokseen ja talouskatastrofiin romahtaneet USA:n, Kanadan, Australian, Uuden-Seelannin ja Euroopan valtiot. Vastineeksi globalistit saavat turvapaikan Kiinasta ja näppinsä kiinni Aasian tulevaisuuteen. Henry Kissinger ja George Bush Sr aloittivat Kiinan matkailun ja jo toisella vanhemman yrjöpussin Kiinan matkalla sovittiin 700 tehtaan avaamisesta Kiinassa. Cliff High arvelee, että Kiinan puolue ei olisikaan enää halukas antamaan Aasiaa globalistien tuhottavaksi, vaikka onkin ilmeisesti kiitollinen sopimuksen ensimmäisestä puolikkaasta. Tämä voisi olla yksi taustasyy globalistien nykyiselle paniikissa kiireessä sähläykselle.
  Cliff High on monessa harhateillä (mm. ihmisrodun historia), mutta on myös olllut monessa oikeassa, missä kaikki muut olivat eri mieltä. (korjattu)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top