Terroristien veriset kädet pestään jo etukäteen

Tällaisen kuvan saa, kun lukee Iltalehden jutun koskien Ruotsin ”koraani-casea.”

Maan suurlehti Expressen kertoo, että Ruotsin suojelupoliisi SÄPO on nostanut valmiustasoaan varautuakseen Ruotsissa odotettavissa olevaan islmistiseen terrori-iskuun/-iskuihin. SÄPO edellyttää, että esimerkiksi poliisien tulee pitää partioidessaan mukanaan ainakin suurkaupungeissa konetuliaseita, pamppu ja pistooli eivät enää riitä.

Koraanin polttelu ja potkinta on johtamassa sotaan

Näin ainakin Iranin ja muutaman muun Lähi-idän islamistimaan mielestä tapahtuu tai on suorastaan tapahduttava. Tämä siksi, koska muuan tanskalainen ”kylähulluksi” luonnehdittu, itseään politiikkona pitävä nuorehko mieshenkilö on polttanut Ruotsissa koraanin ja niin on tehnyt toinenkin mieshenkilö, tämä taas on irakilaistaustainen ja sitten vielä yksi henkilö potki koraania. Näillä perusteilla Iranin imaamit ovat uhonneet ”Harmegeddonia” Ruotsille.

Iltalehden mukaan mahdolliseen terroriin syypäitä ovat nuo koraaninpotkijat

On uskomatonta, että suomalainen sanomalehti lähtee puolustamaan jo etukäteen, ennen kuin rikosta on edes tapahtunut, sen tekijöitä. Eli tyyppejä joiden niin kuin ilmeisesti mahdollisimman näyttävässä terroriteossa jossa hankkeena on saada mahdollisimman paljon uhreja, miehiä, naisia ja lapsia. Näitä kuvittelemiaan terroristeja Iltalehti on siis valmis puolustamaan.

Näillä perusteilla onkin ilmeistä, että jos tai Luoja varjelkoon, kun sotatila joidenkin islamistimaiden ja Ruotsin välille syttyy, niin varsinkin Iltalehti ja sen kanssa saman henkiset mediat tulevat vaatimaan Suomen pysymistä puolueettomana, elleivät peräti halua, että Suomi liittyy Iranin rinnalle ”rauhanrintamaan”.

Ruotsi on sikäli ulkoisesti turvassa, koska sillä on sotilaallinen yhteistyösopimus Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kanssa ja muistaakseni meilläkin on jonkinlainen keskinäinen puolustussopimus. Mutta sisäisesti niin kuin olemme nähneet, Ruotsi ei ole ollut turvassa ainakaan viimeiseen viiteen vuoteen.

Kyllä asianlaita on niin, että rikoksentekijä on syyllinen, niin myös Ruotsin suojelupoliisin ennakoimaan/ennakoimiin terroristirikoksiin, ovat syyllisiä terrori-iskun tekijät, eivät motiivit mitään tee, ne ovat tajunnanvirtaa. On tietenkin mielenkiintoista ja tärkeää tietää miksi joku on tehnyt minkään rikoksen, mutta teko on tuomittava, ei ajatuksia voi rangaista.

Jotta ymmärtäisitte myös tuon tanskalaisen ja noiden muutaman käännynnäisen motiiveja myös, niin lukekaa ihmeessä koraani ja sharialaki.

Ps. Ruotsissa koraaninkin polttaminen on osa sananvapautta, vaikka siihen nykyään vaaditaankin polttopaikan osalta lupa poliisilaitokselta.

Seppo Huhta

2 Comments

 1. Puolueeton
  25.7.2023 23:54

  Iltalehden toimittajien ajatuskyky on heikkoa tasoa, jonka Seppo tekstissään osoittaa.
  Terrorismilla uhkailu taas paljastaa kulttuurien erot. Jos uhkailu jää uhkailuksi, molemmat kulttuurit ovat samalla tasolla sananvapaudessa ja ärsyttämisessä.

  Vastaa
 2. Jupi
  27.7.2023 03:23

  Kohta korvaavat ristin ruotsin lipussa, ja varmasti löytyy siihenkin ruotsalaisilta sympatiaa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top