Terveysasema koronan takia etätöihin

Niinivaaran terveysaseman henkilöstö altistui viime viikolla koronalle, tiedottaa Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote. Terveysasema palvelee asiakkaita nyt etänä.

Niinivaaran terveysasema Joensuussa toimii 19.-22.1. välisen ajan pääosin etänä koronavirukselle altistumisten takia. Terveysaseman puhelinpalvelu toimii normaalisti ja valtaosa varatuista vastaanottoajoista pyritään hoitamaan etävastaanottoina esimerkiksi puhelimessa.

Parisenkymmentä terveysaseman työntekijää on määrätty karanteeniin ja siirretty loppuviikoksi etätyöhön koronavirukselle altistumisen takia. Heidän altistumisensa virukselle tapahtui viime viikon lopulla (14.01.), Keskussairaalan henkilöstöravintolassa, klo 11-12 välisenä aikana. Koronavilkku on tuolloin ollut käytössä.

Tiedote kertoo yhdestä tartunnan saaneesta, ja hänen lähikontaktejaan
ollaan kartoittamassa. Mahdollisesti altistuneita informoidaan 19.1. Niinivaaran terveysasemalta varattujen vastaanottoaikojen mahdollisista muutoksista kerrotaan asiakkaille henkilökohtaisesti. Lääkäreiden vastaanottoja ei tällä viikolla ole. Jotkin toimenpiteet pystytään järjestämään terveysasemalla kuten on ennalta sovittu.

5 Comments

 1. Sensuroimaton Totuus
  19.1.2021 14:01

  Korona on suuri kusetus.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.1.2021 14:49

   …kunnes sattuu omalle kohalle?

   Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  19.1.2021 14:04

  V..tu mitä p.skaa. Minäkin altistun liikennekuolemalle heti kun auton rattiin menen. Ties mille muille taudeille altistun kun ovesta ulos menen. Koronatestien luotettavuus on lähipiirissä osoittaunut juuri siksi kusetukseksi kuin mitä se onkin. Joku nyt haisee tässä sumutuksessa. Mikä? Harhautus?

  Vastaa
 3. pöh
  19.1.2021 14:20

  Niin terveyskeskuksissahan lähinnä kirjoitellaan provikkapalkalla särkylääkettä mihin tahansa vaivaan, eiköhän sen voi tehdä etänäkin..

  Vastaa
 4. juha.
  19.1.2021 18:56

  Massa kuolemat ovat vaihtuneet massa-altistumisiin. Tilanteen ollessa näin katastrofaalinen. On saatava käyntiin pikimmiten rokotukset, jotka korjaavat tilanteen ”prognoosien” mukaisiksi!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top