The Guardian: Suvaitsemattomat islamistit päättävät, kuka kelpaa pakolaiseksi britteihin

Vasemmistolainen The Guardian kritisoi Englannin ulkoministeriötä ”pakistanilaisten huligaanien” (Pakistan mob) painostukseen taipumisesta. Ulkoministeriö on vaatinut sisäministeriötä olemaan sallimatta turvapaikan myöntämistä islamistien vainoamalle pakistanilaiselle Asia Bibille, perusteena brittidiplomaattien turvallisuuden vaarantuminen Pakistanissa.

Asia Bibi on pakistanilainen kristitty nainen, jonka elämä on uhattuna Pakistanissa. Häntä syytetään rienaamisesta. Monet britit, myös entinen ulkoministeri Boris Johnson, ovat tukeneet turvapaikan myöntämistä Bibille ja hänen perheelleen. Bibin saatua vapauttavan tuomion Pakistanin korkeimmasta oikeudesta viime kuussa islamistiset puolueet ovat kampanjoineet hänen hirttämistään ja koonneet joukkomielenosoituksiin meluisia joukkoja. Voitte hyvin kuvitella, miltä se on kuullostanut.

Asia Bibi on 53-vuotias, ja hänen perheensä on tehnyt maataloustöitä. Nyt häntä säilytetään tuntemattomassa paikassa. Pakistanin pääministeri Imran Khan on tehnyt kompromissin islamistipuolueiden kanssa, ja sallinut valituksen tekemisen oikeuden päätöksestä.

Asia Bibi ja hänen aviomiehensä Ashiq Masih ovat pyytäneet apua Britannialta, ´Kanadalta, Italialta ja USA:lta. Brittien edustusto Islamabadissa on kuitenkin varoittanut, ettei sen henkilökunnan turvallisuutta voida taata jos Bibille myönnetään turvapaikka Britanniasta. Nyt ulkoministeriö on ottanut saman kannan, ja painostaa sisäministeriötä turvapaikka-asiassa.

Labourin (työväenpuolueen) parlamenttiedustaja Mike Gapes ottaa jyrkän kannan: ”Se on osoitus Pakistanin hallituksen suuresta avuttomuudesta näiden huligaanien (mobs) pysäyttämisessä uhkaamasta ja tappamasta kristittyjä Pakistanissa. Onko nyt sopiva ajankohta rauhoitella suhteitamme Pakistaniin? Sillä on suuri merkitys, jos uskonnolliset vähemmistöt eivät ole turvassa.”

Näin siis brittiläinen vasemmistolehti ja Työväenpuolueen kansanedustaja ottavat kantaa islamistien vainoaman perheen turvapaikka-asiaan. Harvoinpa kehenkään kohdistuneesta uhkasta on niin konkreettista näyttöä, kuin kadun täydeltä vyöryvät henkilön tappamista vaativat huligaanilaumat.

Kuluneen syksyn aikana on brittiläisissä tuomioistuimissa käsitelty useita laajoja rikosvyyhtejä, joissa usein pakistanilaistaustaiset miehet ovat voineet jatkaa seksuaalirikosten sarjaa viranomaisten uskaltamatta puuttua, etteivät kansanryhmien väliset suhteet vaarantuisi, ja aiheutuisi suuria vaikeuksia. Nyt näyttää siltä, että ministeriöiden tasolla annetaan periksi suvaitsemattomasti tulkitulle islamille, -juuri samalla logiikalla.

The Guardian 13.11.2018: Foreign Office ’allowed Pakistan mob to dictate Asia Bibi asylum case.

Rotherhamin parlamenttiedustaja poliisisuojelussa: Rasisminvastustajat uhkailevat

3 Comments

 1. Minä
  16.11.2018 00:44

  Koska kuningatar vaihtaa asunsa burkhaan?

  Vastaa
 2. Karri Nyman
  17.11.2018 03:46

  Asian Bibi oli jo kahdeksan vuotta vankilassa, epäinhimillisissä oloissa ennen vapautusta riittämättömien todisteiden puutteessa.
  Ja kaikki alkoi kun kristitty joi vettä saman kaivon kauhasta, kuin muslimit. Näin hän pilasi kaivon.

  Toivotan Asian Bibin ja hänen perheen tervetulleeksi suomeen ja samalla kaikki muslimit hiiteen euroopasta.
  Islam on väkivallan, suvaitsemattomuuden, valehtelun, murhaamisen, pedofilian, fgm, alistamisen, seksi addiktion, varastamisen ja orjuuttamisen uskonto, jonka keksi kamelin kuljettaja itsekkäin perustein ja tämän todistaa yli kymmenen koraanin ja hadithien kohdat.

  Vastaa
 3. Putte
  29.11.2018 17:17

  Ei kai eurooppaan kukaan oikeasti vanottu pakolaiseksi pääse. Vainolaisiahan täällä vaan hyysätään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top