THL esittelee tänään mobiilisovelluksensa koronan valvontaan SUORA: 14:00 alkaen

”Koronavilkku”, jonka asennat puhelimeesi, rekisteröi Sinun lähistölläsi liikkuneet puhelimet, ja jos jollakin niiden käyttäjistä todetaan sen jälkeen tartunta, saat siitä ilmoituksen.

Yksinkertaista ja helppoa, -ja vähemmän juridisia- ja ihmisoikeus-ongelmia kuin esm. Skopjen lentojen keskeyttämisessä. . Koronavilkusta ovat kertomassa jo tutut Mika Salminen, Kirsi Varhila ja Aleksi Yrttiaho.

Toisessa vaiheessa Vilkku kalibroidaan Euroopan-laajuiseen valvontaan. ”EU:n puitteissa saadaan yhteinen valvonta käyttöön”, kertoi kansliapäällikkö Varhila. Salmisen mukaan henkilökohtaisten tietojen paljastumista ei tarvitse pelätä. Henkilötietojen käsittely minimoidaan, sanoi Yrttiaho. Hänen mukaansa vilkkusovellus toimii noin 80%:lla suomalaisten käytössä olevista mobiilipuhelimista. Yrttiaho korosti myös, että tietoturva on kunnossa.

Videolähetys alkaa THL:n tiedotustilaisuuden alkaessa.


Videointi: Finnish Government.

9 Comments

 1. Kriittinen Kansalainen
  31.8.2020 11:20

  Näitä NWO-äppejä en kuna päivänä tule ittelleni asentamaan!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.8.2020 11:23

   ”Ottakaa iisisti, tämä on vain suihku.”

   Vastaa
 2. Sinihampaat pois päältä
  31.8.2020 12:35

  Eli riittää kun ottaa Bluetoothin pois päältä. Sen jälkeen puhelimet eivät rekistöi vieressä olleita puhelimia, vaikka niissä ei olisikaan ”äppiä”. Bluetooth kun kerää kaikki ne IMEI/MAC osoitteet jotka se saa kenttänsä kuuluvuusalueelle. Ja muutenkin, kun se on pois päältä niin akku kestää pidempään ja sätelyn määrä vähenee.

  Tämän sovellutuksen tarkoitus lienee kerätä tietoa siitä ketkä ihmiset ovat kanssakäymisissä keskenään ja missä ihmiset liikkuvat milloinkin. Hyödylliset idiootit jotka asentavat tämä sovellutuksen puhelimeensa, kuvittelevat tekevänsä kaikille palveluksen mutta toimivat palkatta desantteina suomalaisia vastaan.

  Vastaa
 3. Nyyttti
  31.8.2020 12:38

  Onko tää nyt se mille odotetaan miljoonaa latausta ekalla viikolla? Miksi app-store ja Google play ovat ainoat alustat joista appeja yleensäkin jaetaan? Eikö NSA ole vakoillut tarpeeksi?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.8.2020 12:44

   Ei ole, ilmeisesti. Trump sentään dissasi Tiktokin, ja Huihaiwein suhteen aletaan olla hereillä.

   Vastaa
 4. Juha
  31.8.2020 13:53

  ”Sovellusta ei ole pakko asentaa” .. sanotaan..
  Ei vielä.. mutta kohta et pääse ruokakauppaan, junaan, bussiin, kouluun, työpaikalle jne ilman sitä.
  Sairas kommunistinen provinssi tämä entinen Suomi niminen maa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   31.8.2020 14:34

   Ei se ole #kommunismi. Nykyinen nimitys on *systeeminen muutos*. Se on niiqon #kommunismi2.0.

   Vastaa
 5. Massiivinen mielenosoitus Berliinissä vaiettiin
  1.9.2020 09:45

  Satojen tuhansien taloustuhoa terveiden-karanteenilla vastustaneiden massamielenosoitus Berliinissä – koronateatterin vastaiset-mielenosoitukset kiellettiin. New World Order (NWO) / One-Government-World (OGW) diktatuurin tavoittelijoilla nouseva paniikki ympäri maailman, kun massat alkaneet herätä mediaharhasta.
  https://prepareforchange.net/2020/08/30/after-hundreds-of-thousands-rally-against-pandemic-measures-berlin-bans-covid-protests/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top