Tilanne Valkovenäjän-Puolan rajalla kriittinen: Laukauksia kuultu

Valkovenäjän paikallisen itsevaltiaan, Aljaksandr Lukashenkan, epäillään lähettävän Lähi-Idästä houkuttelemiaan turvapaikanhakijoita Puolan, Liettuan ja Latvian rajojen yli Euroopan Unionin alueelle, tarkoituksenaan aiheuttaa epävakautta ja kärjistää EU-maiden sisäisiä kriisejä.

Tänään ja viikonlopun aikana tilanteet ovat rajoilla kiristyneet laittomien maahantunkeutujien yrittäessä väkivalloin rajan yli. Puolan sisäministeriön videolla tilannetta rajalla:

Bruzgi-Kuznicassa Puolan ja Valkovenäjän rajalla raportoidaan kuullun laukauksia. Videon jakaja olettaa ampujien olleen valkovenäläisiä viranomaisia, jotka käännyttävät takaisin rajalle haluttomia rajaloikkareita.

Jos video ei näy, katso linkissä.

Ruptly kertoo raja-aidan rikkomisista.

Enemmistö rajan Valkovenäjän puolelle kerääntyneistä on kurdeja ja irakilaisia, kertoo twiittaaja. Hänen mukaansa rajanylitykseen pakotetaan.

Tarkastelua

 1. Kuten jo edellä kommentoitiin, operaatio näyttää olevan Lukashenkan kosto EU:n häneen kohdistuneista moitteista, mutta asiassa voi olla huolestuttavampi ulottuvuus: Tunkemalla EU:n alueelle suuria määriä turvapaikkaa väärin perustein hakevia lähi-itäläidiä, on helppo kärjistää ja manipuloida EU-maiden poliittisia ristiriitoja, ja usuttaa maanmuuttokriittiset voimat hallituspuolueita vastaan. Tällä voidaan saavuttaa poliittisen epävakauden lisäämistä. -Mihin sitä käytetään, se hoituu toisin keinoin.
 2. Euroopassa jo olevia muslimi- ja kehitysmaa-taustaisia voidaan yllyttää mellakoimaan, suorittamaan ns. yksinäinen-susi -iskuja (puukoin, kirvein ja rekka-autoilla) aikaansaamalla rajavälikohtaus, jossa menetetään ihmishenkiä. Samalla vahvistetaan Euroopassa olevia jihadistisoluja, ja yllytetään niitä väkivaltaisiin tekoihin. Tällä pyritään aiheuttamaan kaaosta ja pelkoa, ja voidaan saavuttaa jopa sodan-kaltainen tilanne. Useat eurooppalaiset turvallisuusviranomaiset ovat varoittaneet aiemmin tämänkaltaisesta mahdollisuudesta.

Tilanne ei ole enää normaali, ja jää nähtäväksi millaiseeen ”normaaliin” voidaan palata.

12 Comments

 1. Kalergi-suunnitelma
  8.11.2021 22:28

  Putin katselee vierestä. Tyytyväisenä myhäillen?
  Putin sanoi joskus vuosia aikaisemmin: ”Neuvostoliiton hajoaminen oli maailmanhistorian suurin tragedia”.

  Vastaa
  1. juha II
   8.11.2021 23:38

   Eipä EU ole muuhunkaan pystynyt kuin sössimään sössimien perään. Ukraina, Venäjä, Valko-Venäjä ja Turkki!

   EU on hameväen vässykkä porukka, joka pullistelee ilman lihaksia ”järjestelemään” jokaisen edm. valtion asioita mukamas jonkun kuolleen kirjaimen takia kuten ”demokratia”. Aivan yhtä puhki kulunut el.ttaantunut tekosyy kuin Yhsysvaltojen ”demomkratian vieminen” johonkin öljymaahan erinäistä CIA:sta ja sotateollisuudesta lähtöisin olevista tumputuksista!

   Mitä Venäjälle kuuluu se, että EU riikinkukot kahisuttelemalla pyrstöään on taas saanut itsensä kuseen! EU on yhä pitänyt voimassa pakotteita Venäjää vastaan ”keski-eurooppalaisesti” vuotaen ja Suomi -tollo ortodokisen ”jalat ristissä” niin, että maatalous on menettänyt näinä vuosina 18 miljardia vientituloja kun käkikello Stubb arveli sen olevan pyöreä nolla.

   On aivan turhaa ampua itseään omaan jalkaan ja syyttää siitä muita sosiaalidemokraattisesti ja kokkaraisesti kepuliineja unohtamatta. Vihreäthän taas ovat eksataasissa.

   Venäjän Vladimir Putin taannoin antoi täydellisen analyysin siitä kuinka länsimaailma wokineen tuhoaa itse omat yhteiskuntarakenteensa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Putin jopa vertasi Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa riehuvista erinäisistä täyteen mielettemyyksiin perustuvista ”ideologioista”, jotka kieroutuneisuudessaan ovat kaiken arvostelun alapuolella – suoraan Bolsevikkeihin, jotka tekivät Lokakuun Suuren Vallankumouksen v. 1917.

   Länsimaat ja Oseanian kiinalaiseen yhteiskuntaan NWO:n kautta pyrkivät totalitaristit eivät nyt ainakaan ole yhtään sen enempää pulmusia kuin ne demonisoidut (sisäpoliittisista syistä) rosvovaltiot, joita nuo idiootit ”osoittavat sormellaan huomaatta, että samalla ne osoittavat kolmella sormella itseään”!

   EU:hun sopii wanha sanonta paremmin kuin hyvin. ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee!!!”

   Vastaa
   1. Idiootinpäiväkirja
    9.11.2021 21:46

    ”Mitä vittua”! Ei tartte ihmetellä, jos jotkin epäilevät ruplapussin olevan tuollaisten kirjoitusten takana. Vai että aivan Euroopan valtiot (EU) on sössinyt suhteet ryssän, vasaliryssän, turkin ja Ukrainan(siis koskee osaa ukrainasta) kanssa. Eiköhän kyseiset vihaa tihkuvat valtiot(pois lukien osaa Ukrainasta) ovat aivan itse asiansa sössineet. Aivan kuvottaa lukea tuollaisia ryssämielisiä, suorastaan separatistisia mielipidekirjoituksia. Länsimainen ideologia on tuottanut kaikesta huolimatta vaurautta, vapautta jne. Voin kyllä pyllistää ryssän suuntaan, mutta en koskaan länteen. Lännestä ei ole koskaan tulleet sotilaalliset miehitysjoukot esim. Suomeen, mutta idästä ovat….ja monta kertaa! Jos ryssä tuntuu niin hyvältä, niin sinne vaan asumaan. Ei kyllä kovin moni ole maailmassa halukas muuttamaan ryssänmaalle. Jopa pakolaiset kiertävät kyseisen maan mahd. kaukaa.

    Vastaa
 2. Puolueeton
  9.11.2021 00:03

  Espanjan uutiset (tulee 24 tuntia päivässä) näyttävät videoita Puolan rajalta. Naiset tulevat aitaan tehdysta aukosta lapset sylissä. EU-rajat eivät pidä, siirtolaisia tulee ja tulee. Ainoa keino on lopettaa jakamasta sosiaalitukea siirtolaisille ylen määrin. Kun tieto tästä etenee, siirtolaisuus loppuu siihen aikanaan. Ongelmaksi jää kuitenkin jo tulleet. Kun näiden saama sostuki vähenee, seurauksena on rikollisuuden lisääntyminen.

  Turha jälleen mustamaalata valtamedian jo mustamaalaamaa Putinia. On parasta seurata Putinin omia sanoja ja toimia, eikä lukea lännen lehdistön kommentteja. Googlen kääntäjällä voi itse lukea suoraan mitä Putin sanoo:
  ”Muuten, bolshevikit osoittivat myös ehdotonta suvaitsemattomuutta kaikkia muita mielipiteitä kohtaan. Tämän pitäisi mielestäni muistuttaa meitä siitä, mitä nyt näemme. Katsoessamme mitä tapahtuu useissa länsimaissa, opimme hämmästyneinä kotimaisia ​​käytäntöjä, jotka onneksi jätimme itsekin, toivottavasti, kaukaiseen menneisyyteen. Taistelu tasa-arvon puolesta ja syrjintää vastaan ​​muuttuu aggressiiviseksi dogmatismiksi absurdin partaalla…”

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   9.11.2021 01:10

   Ehdimmekin jo kertoa, mitä Putte puhui Valdai-foorumilla: https://www.extrauutiset.com/putinin-ajatukset-lansimaiden-ilmioista-saattavat-yllattaa/

   Vastaa
  2. Olemme sodassa
   9.11.2021 09:48

   En oikein ymmärtänyt mitä tuo Putinin lause tarkoittaa. Oppineen henkilön tunnistaa yleensä siitä että hän osaa sanoa vaikeankin asian yksinkertaisesti. Kiteyttäen olennaisen.

   Mutta joo, jos olisin itse rajavartija ja sinne rajalle tulisi joku leikkureinden kanssa niin joka kerta kun joku koskisi leikkureilla aitaa niin kuuluisi laukauksia. Kun kerran vahditaan rajaa ja turvataan maata niin sitten turvataan. Ihan yksinkertaista.

   Suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä sitä että sota ei ole sitä että tykit laula ja rynkyt pauhaa. Sota on sitä että toinen maa tai kansa ottaa sinulta resursseja. Ruokaa, elintilaa, mineraaleja. Jopa EU-verot ovat em. resursseja. Pakoloisten osalta olemme jo vuosia olleet miehityssodassa. Aina -90 luvulta asti. Meitä on miehitetty ulkomaiden painostuksesta. Joka on yksi sodan esiintymismuoto.

   Kannattaa lukea ”Suomen Puolustaminen” ja varsinkin sen ensimmäinen luku, niin ymmärtää paremmin nykytilaa Suomessa, euroopassa ja maailmassa. Suomalaiset on jo nyt ylistettu omassa kotimaassaan. Ja vuonna -36 olemme täälä vähemmistönä. Jollei asiat muutu. Tällä hetkellä olemme hävinneet sodan.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    9.11.2021 12:32

    Mielenkiintoisia ajatuksia sinulla. Suomen puolustaminen? -Viittaatko kirjaan: https://www.antikvaari.fi/k/kirjailija/tuote/2173055 ? Minulla on se, mutta en ole ehtinyt lukemaan.

    ”Eurooppa on sodassa” sanoi Ranskan pääministeri Manuel Valls 22.03.2016. -Tämän muistan, ja kun kuulemme Eurooppaan, olemme olleet sodassa (=sotatoimen kohteena) vuodesta 2015 alkaen. Tämä kehitysmaa-invaasio on käsitettävä sotatoimeksi, ja kuten aiemmin Kreikan rajalla, ja nyt Puolan ja Liettuan, nähdään jos ei taikasanalla pääse, niin käytetään kovenevaa voimaa.

    Vastaa
    1. Olemme sodassa
     9.11.2021 17:31

     Juuri sama kirja. Kannattaa lukea ne ensimäiset 34 sivua niin ymmärtää paremmin mitä sota on ja mitä se ei ole. Siitä saa kuvan myös siitä miten Merkel johti koko euroopan sotaan, toimien itse ylipäälikkönä ja EU hänen kenraaleinaan, avatessaan EU:n rajat ”pakolaisille”. Ikävä kyllä Mama-Merkel vain sattui olemaan vastapuolen sotapäälikkö joka käskytti EU:n kansalaisia.

     Katselin tuota tekstiä niin virheheän sinne oli päässyt ” Suomalaiset on jo nyt ylistettu omassa kotimaassaan.” piti olla ” Suomalaiset on jo nyt alistettu omassa kotimaassaan.” Se näkyy hyvin siinä että me oudumme elättämään ”pakolaiset” jotka ovat miehittäjinä täälä, eivät siis sotavankeina. Ja kun niitä on 17% väestöstä, niin ne radikalsoituvat. Ja kun tiedetään että suomalaisten kappalemäärä on laskee jo kuudetta vuotta peräkkäin, niin vaikka rajojemme sisälle ei tulisi yhtään uutta miehittäjää, niin väestömäärän prosenttuaalinen muutos jatkaa vääjäämättä kulkuaaan.

     Sota ei ole vain ”politiikan jatkamista toisin keinoin”. Politiikka on äiti joka synnyttää päätöksillään sodan. Tästä on kyse. Ja hyökkäys- sekä puolustussodan lisäksi on miehityssotaa, viivytyssotaa (100-200 vuotta) jne. Ja Suomi on ollut miheityssodassa jo vuodesta 1998.

     Miten meidän tulisi sitten puolustautua? Koska suomalaiset eivät ole radikaaaleja esim. puolalisten tai unkarilasiten tapaan, niin ainoiksi keinoiksi jää kansalaisten kappalemäärän kasvattaminen. Mutta kun nykynuoret (alle 30v) harrastavat seksiäkin merkittävästi vähemmän kuin vanhempansa niin mistä niitä lapsia sitten voisi syntyäkkään. Ellei kohta perusteta kunnon ”lehtolapsitalkoita” isänmaallisten kesken, niin voi niitä jotka ovat 30v tai alle. He ovat tehneet itselleen korjaamattoman karhunpalveluksen. Suomesta tulee Islamistinen kalifaatti ennen vuotta 60. Onneksi en ole sitä kokemassa.

     Muuten, joku ehkä tietää miksi MPK-laisille tuli kiire perustaa pikaisesti viestiasemia viimeinen kurssin jälkeen ;D Joko ne tietää että Valko-Venäjän ihmiset ohjataan Venäjän kautta mm. Suomeen? Vai pelätäänkö niitä kolmea miljoonaa jotka odottelee tuossa rajan pinnassa pääsyä länteen?

     Mutta on se kiva että hallituksellamme on ollut saunan täyteinen kesä. Bum bum bumtsibum.

     Vastaa
     1. Olavi Koskela
      9.11.2021 18:58

      Mitenkö meidän pitäisi puolustautua? Voi sentään. meillä on reservissä useampi sata tuhatta ukkoa, joille on kyllä varusteet ja aseet varikoilla, ja ihan kohtalainen koulutus maanpuolustukseen. Ei tänne ole pakko päästää yhtään läpsyttelijää, jos niin päätetään. Se pitää vain tehdä tänne pyrkijöille selväksi, että rajaloukkauksiin tullaan suhtautumaan määrätietoisen tylysti. Turvallisesta maasta, Venäjältä tulijoiden on turha huudella jotain asyyliä; ilman voimassa olevia matkustusasiakirjoja rajan ylittävät tulkitaan vihollisiksi, ja ammutaan ilman sen pitempiä puheita. Päällä olevassa tilanteessa ei mitään asiakirjoja ole edes mahdollista tarkistaa, joten tulkinnaksi muodostuu, että kaikki väkivalloin rajan yli pyrkivät ovat vihollisia, ja saavat ansaitsemansa vastaaoton.

    2. Obelix
     9.11.2021 20:34

     ”Tämä kehitysmaa-invaasio on käsitettävä sotatoimeksi, ja kuten aiemmin Kreikan rajalla, ja nyt Puolan ja Liettuan, nähdään jos ei taikasanalla pääse, niin käytetään kovenevaa voimaa.”

     Tätäpä minä vaan ihmettelen: Mikä ihmeen globalistikerho on onnistunut takomaan poliitikkojemme puolityhjiin päihin (toinen puoli = vähintään narsistinen, minä, minä, minä) ajatuksen, että EU maiden ja Suomen mukaan lukien, on polvistuttava nöyrästi kenen hyvänsä rajan yli tulijan edessä, sekä tarjottava heille – omat kansalaisemme ohittava – omaa sosiaaliturvaamme yli 50%:a parempi elämisenturva ja elintaso. Siis ihan keille hyvänsä maahan saapuville, joilla on sisäministeriön ja migrin scannaama laaja taitamattomuus & osaamattomuus taso, sekä erityis-vaatimuksena suomalaiseen yhteiskuntaan täydellinen yhteensopimattomuus handicuppi?

     Ps. Sotatoimeltahan tällainen meno vaikuttaa, joten miksi asiat näyttävät siltä, kuin omat päättäjämme eivät olisikaan meidän asiallamme, vaan jonkun muun asialla meitä vastaan?

     Vastaa
 3. Deku
  9.11.2021 01:11

  Euroopassa jo olevia muslimi- ja kehitysmaa-taustaisia voidaan yllyttää mellakoimaan, suorittamaan ns. yksinäinen-susi -iskuja (puukoin, kirvein ja rekka-autoilla) aikaansaamalla rajavälikohtaus, jossa menetetään ihmishenkiä. Samalla vahvistetaan Euroopassa olevia jihadistisoluja, ja yllytetään niitä väkivaltaisiin tekoihin. Tällä pyritään aiheuttamaan kaaosta ja pelkoa, ja voidaan saavuttaa jopa sodan-kaltainen tilanne. Useat eurooppalaiset turvallisuusviranomaiset ovat varoittaneet aiemmin tämänkaltaisesta mahdollisuudesta.
  ******

  Tuohon ongelmaan auttaisi kehareiden keräys palautuskeskuksiin ja pikarahtia kotiseutujen suuntaan. Siis kikkaratukkaiset Välimeren yli laivalla Afrikan rantaan ja suoratukkaiset lentopudotuksena (laskuvarjot sponssataan) Irakiin. Noista jokainen voi jatkaa kotia kohti omin avuin…

  Vastaa
 4. Repe
  9.11.2021 14:52

  Tässähän on menossa aivan sama taktiikka kuin paljon morkattu Israelin laajentuminen valtaamalla uudisasutuksella maata itselleen. Varmaan Suomessakin ”uudisasukkaat” ovat vallanneet alueita enemän kuin israelilaiset konsanaan. Puhumattakaan Ruotsista tai muista Länsi-Euroopan maista. Ihmisiltä täytyy puuttua jokin osasto aivoista, kun eivät näe mitä tapahtuu. Ruotsi työnsi ”pakolaisia” Suomeen, Ranska työntää parasta aikaa Englantiin, Italia työntää jne… Ainoastaan Venäjä oli kohtelias Suomelle ja sulki rajan. Muutoin sieltä olisi tullut enemmän kuin Ruotsista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top