Toimittaja Lara Loganin viesti niille, jotka yrittävät tuhota Amerikan

Viesti nukkemestareille, jotka ovat vastuussa yrityksestä tuhota Yhdysvallat: Ette voi voittaa. Se, mikä yhdistää kaikkia amerikkalaisia ​​-kaikista roduista, väreistä ja uskonnosta- on vahvempaa kuin mikään mikä erottaa meitä. Taistelemme yhdessä vapauden ja perustuslakiin kirjattujen Jumalan antamien oikeuksien puolesta.

Ette voi kirjoittaa uudelleen historiaa, ette voi valheellisesti määritellä sanoja uudelleen, ette voi luoda uusia sukupuolia, joita ei ole olemassa, koska te ette luo elämää ettekä koskaan tule luomaan. Ette voi pettää meitä tai lapsiamme, ettekä ketään vapaita miehiä, naisia ​​tai lapsia. Te ette koskaan ota meiltä vapaata tahtoamme.

We the people” näemme teidät sellaisina, kuin mitä todella olette, ja teidän pitäisi tietää yksi asia: Me emme pelkää teitä.  Joten me emme kumarra, me emme murru. Yhdessä me puolustamme totuutta, oikeudenmukaisuutta, vapautta, ja vapautta kaikille. On vain yksi totuus, ettekä te voi muuttaa sitä.

Lara Logan on pitkän linjan amerikkalainen toimittaja ja reportteri. Yllä olevan kirjoituksensa hän on jakanut mm. Twitterissä.

4 Comments

 1. Obelix
  23.11.2021 16:33

  https://twitter.com/hashtag/NoAgendaLara?src=hashtag_click

  Lara Logan
  @laralogan
  ·
  14. marrask.
  LARA LOGAN: DeSantis threatens to reroute migrants to Biden’s home state, Delaware –
  @laralogan
  #NoAgendaLara

  Tässäkin videossa Lara Logania haastattelee AFRO-AMERIKKALAINEN toimittaja, joka jakaa samat arvot Loganin ja DeSantisin kanssa – ilman mitään valheellista, tekopyhää, politisoitua uusmarxilaista Woke & Cancel puppua! Mikä puolestaan todistaa, että Yhdysvalloissakaan kyse ei ole ihonväristä, vaan tästä, Lara Logan: Se, mikä yhdistää kaikkia amerikkalaisia ​​-kaikista roduista, väreistä ja uskonnosta- on vahvempaa kuin mikään mikä erottaa meitä.

  Pari ihmettelevää ajatusta: Mikä on saanut Ylen, suomalaisten pakkoveroilla ylläpidetyn uusvanhan ”antifareporadion” kääntymään uudestaan omaa kansaansa vastaan? Mikä kumma voima nosti Suomessa taistolaiset ja yleensä koko läpimädän vihervasemmiston uudelleen valtaan ja jaloilleen – juuri kun heistä luultiin päästyn eroon – vuoden _1991_ totaalispoliittisen romahduksensa jälkeen? Samaan aikaanhan hengenheimolaistyrannit kokivat muualla Euroopassa toisenlaisiakin kohtaloita, esim. Nicolae Ceausescu 1918 – 1989, joka menehtyi äkilliseen ”nikkelimyrkytykseen” jonkin kuppasen seinän vierelle. Monissa kommunismista vapautuneissa maissa saivat pääpukarit elinikäisiä virkakieltoja ja vankeustuomioita – vaan eivätpä saaneet Suomessa!

  Liekkö tässä vaikuttanut jotenkin jatkosodan aikaisen änkyrävanki, Hertta Kuusinen CANCEL-HENKI, hän kun näet hurrasi vankilassa jatkosodan aikana, pommien putoillessa helsinkiläisten niskaan. Tosin nykyään IHMISTEN Helsinkiä tuhotaan aivan muilla keinoin, mutta pommituksiakin tehokkaammin – raivostuttavan pottumaista!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.11.2021 17:03

   Hertta Kuusisen seuraajat tuhoavat par’aikaa historiallista Malmin lentokenttää, jonka tilalle he haluavat ympäristökatastrofin.

   Suomalaisille Yle:n, viihteen ja mainonnan kautta pottuilevalle jälkikommunistiselle porukalle pitää jonkin -ei väliä kenen- sanoa, että ”emme pelkää teitä” ja teidän cänsellöintejänne.

   80-luvulle asti se ”N-sana” jonka turhaan-kausumisesta tuli valtakunnankirous, oli #neuvostoliitto -siis kielteisessä yhteydessä. Ei saanut moittia, tai oli #neuvostovastainen. Kuka silloin sitä oli, heille kiitokset! (Olen merkkipäivänä matkoilla, kukat voi viedä esm. Hietaniemeen.)

   Uusmarxilaiskokkarit yms. ovat nostaneet neuvostoliiton tilalle uuden palvottavan. Mikä se on??

   Triviaalia:

   – Alkaa N-kirjaimella,
   – Valtaojakin tietää,
   – ei ole #ruskea.

   Vastaa
 2. Kalergi-suunnitelma
  24.11.2021 14:47

  Sensuuri kukoistaa tälläkin sivulla, ihan niinkuin valtavalemediassakin. Kommenttiani vaan ei ole julkaistu. Syy on minulle täysin tuntematon.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.11.2021 17:06

   Kommenttisi oli väärässä paikassa. Kommentoikaa kaikki muutkin aina uutisen aiheeseen liittyen. Muuten meillä olisi koronajuttuja kaikissa uutisissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top