Toinen kohukuolema pidätystilanteessa USA:ssa. video näyttää miten tilanne meni

Toisen poliisimiehen bodycam näyttää kiinniottotilanteen, ja sen karkaamisen käsistä.

Mies oli sammunut autoonsa pikaruokalan autokaistalle, estäen asiakkaiden palvelemisen. Paikalle kutsuttu poliisi epäili häntä ajoneuvon kuljettamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena, ja puhallutti. Tämän jälkeen mies pyristeli irti, anasti poliisilta teaserin, ja tuli sen jälkeen ammutuksi. Pikaruokala on myöhemmin poltettu ilkivaltaisesti, ja kaupungissa mellakoidaan. Mahdollisesti Helsingissäkin rikotaan lähitulevaisuudessa koronakaranteenin määräyksiä tapauksesta vaikuttuneina.

Video: RT.

Tapausta on spekuloitu mediassa.

4 Comments

 1. Floydin murhavideo on tökerönäytelmä
  14.6.2020 16:05

  Floydin murhavideo oli harrastajateatteria, mutta ehkä hänet murhattiin myöhemmin oikeasti, jotta teatteri saisi uskottavuuden:
  1. Poliisia näytellyt (”A”) ei tukkinut uhrin (”B”) kaulasuonia, joka olisi sekä estänyt B:n kähisemät kommentit (puhekyky ei toimisi) että tappanut. A:n polvi painoi niskaan eikä kaulaan. A:n paino ei nojaa niskaan, vaan A:n asennossa paino on A:n vastakkaisella jalalla. Asetelma ei ollut tappava.
  2. A:n poliisimerkeistä puuttuu poliisin ID-numero. Seisovalla poliisilla on aidon näkoiset tunnisteet.
  3. Aito poliisi ei pidätystilanteessa pidä jo käsiraudoissa olevaa aseetonta vankia maassa 8 minuuttia, vaan nostaa ylös ja kuljettaa autoon.
  4. Aidon poliisin äly olisi riittänyt olemaan jatkamatta murhaan asti, koska A näki katselijoiden kuvaavan häntä videolle.
  5. B:lle ei tullut oikea ambulanssi, vaan tulleilla näyttelijöillä on väärät vaatteet, luotiliivit ja ohjeistuskuulokkeet korvissa. Uhrin kuntoa ei tutkita, ei ensiapua vaan tökerö amatöörien nosto paareille.

  Mellakoitsijat eivät ole aitoja Amerikan ”mustia”, vaan 1500 USD/päivä saaneita tuoreehkoja Obaman Somaliasta roudaamia tulokkaita sekä heikkoälyisiä valkoisia nuoria. Aidossa Amerikan ”mustien” kulttuurissa vihataan valheellisuudesta tunnettuja Antifa/BLM järjestöjä. BLM saamat lahjoitukset ohjautuvat ”Blue Art” järjestölle, joka rahoittaa Trumpin vastaista demarien presidentin vaalien kampanjaa. Aito African-American oikeuksia ajanut järjestö on Black Panthers yms eikä mikään heidän omia kotikaupunkejaan tuhoava Antifa/BLM.

  Näyttää että suomalaiset alkavat heräävät koronateatterista hieman Italiasta ja Japanista jäljessä – happiestevaipat kadonneet naamoilta, eikä kukaan tunne vieläkään ketään, joka tuntisi jonkun, joka olisi yllättäen sairastunut tai kuollut koronaan tai biljardiin.

  Vastaa
 2. Trump ei ylittänyt Pravdan uusiskynnystä
  14.6.2020 17:34

  Pro-life saavutuksia ihmisoikeuksien ja yksilön vapauksien puolesta, Liberty, Freedom:
  * Terveydelle vaarallisen, ”alaluokan näkymätön vankila” suunnitelman 5G-luuriverkon levitys pysäytetty.
  * Valetieteeseen pohjaten valtavia summia joillekin ohjanneen WHO:n rahoitus lopetettu pysyvästi. YK paljastunut – Ranskassa rekisteröity yritys!
  * Jyrkkä Ei globalistikommarien vaatimille pakkorokotuksille! Rokotukset ovat vapaaehtoisia – oma päätös omasta kehosta! Valkotakkimafian sijaan Armeija tarkastaa aineiden todellisen sisällön sekä hoitaa jakelun kunnes rokotukset kokonaan lopetetaan. Lukiopohjalta muiden ihmisten sairaustasoa 5G:llä kontrolloida halunnut, 5G-nanobotteja ja metallien nanopartikkeleita rokotteisiin sotkenut, mutta lisäsaastetta sisältölistassa mainitsematon Kill Bats sai pitkän nenän. Nanopartikkelit ovat elimistössä sahaavia 5G antenneja ja nanobotit voivat nakertaa elimistöä kauko-ohjauksella. Nanopartikkelit mahdollistavat tarkan aivojen reaaliaikaisen paikannuksen 24h täsmäsäteilytystä varten.
  * Taloustuhoa turhalla terveiden karanteenilla jatkaa aikoneet demarien kuvernöörit voi nyt asettaa syytteeseen koronateatterin seurauksista 🙂
  * Perui demaridiktaattorien asetuksen 6666, joka antoi luvan tunkeutua asuntoihin, päättää kuka on sairas ja vangita tekosyynä karanteenitarve.
  * Perui Kill Bats:in kavalan ID2020 identiteettileimauksen, jolla oli tarkoituksena sekä pakkorokotus että jokaisen liikkumisen seuranta.
  * Palautti vapauden uskonnollisiin kokoontumisiin, jotka globalistisatanistit estivät jo Pääsiäispyhinä ja juhlivat sitä voittona sisäpiireissään.

  Vastaa
 3. Jaaha
  14.6.2020 18:12

  Äly hoi, ei se mikään näytelmä ole sen takia, että poliisi ei polvellaan selvästikään tappanut eikä satuttanut pidätettyä. Ihan tavallinen kontrolliote on pitää polvea hollilla, satuttamatta, jotta rauhaton pidetetty ei rimpuile irti.
  Kohuväitteet tahallisesta taposta ovat vain niitä, valheellista kohua. Itse pidätys on vain tavallinen pidätys ja kuolema tavallinen yliannostussydäri.
  Mitä tulee taserin varastaneen ampumiseen, sekin ihan normaali juttu. Pakkohan aseen poliisilta varastanut on ampua, vaikkei ase olisikaan kuolettava, kun poliisin on varmistettava aina tilanteen hallinta ja taserilla lamautettu poliisi ei voisi tilannetta hallita. Ampuminen tuossa ihan pakollista.

  Vastaa
 4. Juu-u
  14.6.2020 23:02

  Sehän meni ihan hyvin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top