Toinen Marokossa murhatuista naisista julkaisi Facebook-sivullaan islam-myönteisen videon

Norjalainen Maren Ueland, 28, joka tuli reppuretkellään Marokossa murhatuksi yhdessä Louisa Vesterager Jespersenin, 24, kanssa julkaisi Facebook-seinällään islam-myönteisen ja ”valkoisen rodun” vastaisen videon. Videolla, jonka Ueland julkaisi FB-seinällään tammikuussa 2015 muslimit esitetään hyväntekijöinä ja valkoihoiset länsimaalaiset ryöstävinä rikollisina.

Videon voi katsoa tästä linkistä.

Uelandin Facebook-sivu on nähtävissä täällä (sivun alaosassa myös linkki videoon).

Jespersenin äiti ei ollut tiettävästi yhtä islam-myönteinen, sillä hän yritti tavoitella tytärtään olemaan lähtemättä Marokkoon jonka tilannetta Helle Jespersen piti kaoottisena. Hän oli myös kuullut joidenkin kuolleen Marokossa, mutta tytär jota äiti kuvaili haastattelussa hyväntahtoiseksi oli liian luottavainen vieraiden kulttuurien suhteen eikä kuunnellut varoituksia.Extrauutiset on aiemmin kirjoittanut aiheesta:

Marokko: Pohjoismaisten naisten murhan tekotavassa yhtäläisyyksiä Turun 18.08.2017 puukotuksiin (VIDEO)

2 Comments

 1. Nestori
  24.12.2018 18:44

  Tuohan oli päätön jo eläessään!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   25.12.2018 15:06

   Uhrit olivat ilmeisesti uskoneet kaiken mitä opettajat koulussa olivat kertoneet, ja kaikki mediavaikuttajat toistaneet loppumattomasti. Ainakaan Suomessa ei ole ainoatakaan mediakasvoa, parin ammattipoliitikon lisäksi joita on vähän pakko näyttää uutisissa, joka olisi ottanut puheeksi kulttuurien kohtaamisen aiheuttamat vaarat. Tero Vaara tais sanoa mielipiteensä, mutta häntä ei ole mediassa sen jälkeen nähty? Milloin löytyy Suomessa ensimmäinen rohkea ja rehellinen??

   Ei se riitä, että Halla-aho sanoo jotain haastateltuna. Sen jälkeen lauma liberaalin totalitarismin edustajia huutaa kuvaruudun täydeltä, että on rasisti kun noin sanoo. Tämä pyyhkii kerrotun katsojan mielestä. Näin se vaan menee. Kun varoitukset on mariginalisoitu ihmisiä vaarantuu, ja tulee tapetuiksi. Hyvää joulua vaan sinne mediakerhoihin, katsokaa käsiänne.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top