Töölöntori 06.12: Antifasistit huolissaan ”natsien” terveydestä

Itsenäisyyspäivän iltana oli parisenkymmentä äärioikeiston vastustajaa kokoontunut Helsingin Töölöntorille vastustamaan natsi-oletettujen kokoontumista yli 10 hengen ryhmäksi, mikä altistaisi heidän tartuttamaan toisiinsa koronaa.

Suosittu slogan, ”ei natseja mihinkään!”, tarkoitti siis tässä yhteydessä esitettynä, ettei natsien haluta sairastuvan ja joutuvan sairaaloihin. Natsi-oletetut siirtyivät noin kymmenen henkilön ryhmänä Töölöntorilta Hietaniemeen, jossa jättivät kukkia ja kynttilöitä sankarihaudoille. Antinatsi-oletettuja oli torilla ainakin hetkittäin enemmän, kuin Avin määräämä kymmenen hengen limiitti: Jopa kaksikymmentä. Toivotamme heille hyvää vointia!

Koronavirus leviää uloshengityksen mukana sylkipisaroissa, ja alle kahden metrin etäisyyllä sairastunut voi tartuttaa toisen henkilön. Kylmä ja kuiva ilma pitää viruksen tartuttamiskykyisenä pidempään.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmältä ja Avilta löytyy sitä toimintakykyä, mitä hallitukselta ei löytynyt

 

4 Comments

 1. Peku
  7.12.2020 21:25

  Natsi siellä, natsi täällä, natsi joka paikassa.

  Mites viher-femakko-bolshevistit, joita maan johto on täynnä ja jokainen p-median trollitehdaskin, -yle päällimmäisenä-, on niitä ja niiden aatteita täynnä? Täydellisen tuhon tuntuvat saavan aikaan aatteensa tuputtamisella ja valtakunnan tulevaisuuden kannalta merkitykselliset asiat jää hoitamatta ja taka-alalle.

  Koronakuplien sijaan on saatu aikaan täydellinen viher-bolshevistinen fantasiakupla.

  Vastaa
 2. 100% tappava rokote mediaviruksen torjuntaan
  7.12.2020 22:40

  Englannissa kaikki 100 korona-rokotteen ihmiskoekaniinia kuolivat 7 päivän sisällä. Houkuttimena oli 100 000 punnan palkkio osallistumisesta pistokseen ihmispopulaation suuruutta julkisesti harmitelleen Kill Batesin rahoittamalla rokotteella. Sekä rokotettavalta että perheltä vaadittiin ennakkoon vaitiolosopimus eli Non-Disclosure Agrement (NDA). Vaitiolosopimuksista huolimatta tietoa on vuotanut eteenpäin myös tiedustelulle/sotilastiedustelulle. Erinomaisen kontaktiverkostonsa kautta tiedon saanut Dr Charlie Ward on raportoinut tapauksen yli 4 000 000:lle seuraajalleen. USA:n WHO:n tavoin korruptoituneena tunnettu FDA on myös raportoinut koronarokotteiden kuolemanvaarasta, minkä State of the Nation julkaisi edelleen.

  https://stateofthenation.co/wp-content/uploads/2020/12/Screen-Shot-2020-12-07-at-9_04_52-AM-1.png

  Vastaa
 3. pöh
  7.12.2020 22:47

  Kaupoissa ( ja julkisissa kulkuvälineissä) on jatkuvasti kymmeniä jopa satoja toisilleen tuntemattomia ihmisiä sisätiloissa.
  On aika naurettavaa jeesustella jostain väljästi ulkona kulkevasta parinkymmenen ihmisen joukosta.
  Ja Taposet tietenki into pinkeenä pamput pystyssä hyökkää tilanteeseen.
  Miksi ne ei puutu esim Puotinharjun somalimoskeijan touhuun? Siellä kokoontuu satoja ihmisiä kylki kyljessä ilman mitään naamareita.

  Vastaa
 4. Totuus ei pala tulessakaan
  8.12.2020 00:28

  Tässä olisi milenekiintoinen rokottesiin liittyvä elokuva: Vaxxed. Suomeksi tekstitettynä.

  https://tokentube.net/v/3732430306/Rokotettu-2–elokuva—Rapsodia-fi–tekstitys

  Elokuvassa sadat amerikkalaiset vanhemmat kertovat mitä heidän lapsilleen tapahtui rokotteiden ottamisen jälkeen.

  Elokuva piti alunperin esittää Tribeca festivaaleilla, mutta useat tahot vastustivat sen esittämistä. Nyt neljä vuotta myöhemmin elokuvan on nähnyt kenties monikymmenkertainen määrä ihmisiä, kuin mitä festivaaleilla sen olisi nähnyt.

  Näyttelijäkonkari Robert de Niro, 72, toivoi herättävänsä dokumentin näyttämisellä keskustelua aiheesta. De Nirolla ja tämän vaimolla on autistinen lapsi.

  – Dokumentin näyttämisellä oli tarkoitus herättää keskustelua aiheesta, joka on erittäin tärkeä minulle ja perheelleni. Arvioituamme asiaa uudelleen festivaalin johdon kanssa, päädyin siihen, että keskustelun suunta ei ollut toivomani, de Niro toteaa.

  Järkyttävä dokumentti, jonka tositarinoita paatuneinkaan rokotteiden puolestapuhuja ei voi kiistää.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top