Törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmevuotta ja kymmenen kuukautta ehdotonta vankeutta

Helsingin käräjäoikeus on 19.3.2019 tuominnut törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmevuotta ja kymmenenkuukautta ehdotonta vankeutta Farhan Suleiman Farhanille. Hän sai tuomion yhdestä törkeästä raiskauksestajakolmestatörkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi tuomio tuli kahdesta alkoholirikkomuksesta ja kiristyksen yrityksestä.

Tämän lisäksi Farhan Suleiman Farhan joutuu maksamaan korvauksia aiheuttamastaan kärsimyksestä kolmelle uhrille. Seksuaalirikokset ovat kohdistuneet kolmeen 14–15-vuotiaaseen tyttöön. Lasten ikä huomioon ottaen teot ovat olleet omiaan vahingoittamaan heidän kehitystään.

Kahden tytön osalta on ollut kyseessä myös alkoholirikkomus, koska tekijä on tarjonnut alkoholia alaikäisille. Yhden tytöistä Farhan on kiinnipitoväkivaltaa käyttäen raiskannut. Toinen tytöistä on juopunut voimakkaasti ja Farhan on ollut sukupuoliyhteydessä tytön kanssa, syyllistyen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kolmannen tytön osalta Farhan on toistuvasti ollut sukupuoliyhteydessä ja teoillaan syyllistynyt törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Lisäksi hän on yrittänyt kiristää tyttöä tämänalastonkuvilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top