Touko Aallon päätepysäkki on Apteekkariliitto

Suomen Apteekkariliitto on nimittänyt yhteiskuntatieteiden kanditaatin Touko Aallon, 36v, liiton yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi. Aina löytyy sopiva virka, kun on mies paikallaan. Touko aloittaa elokuussa työnsä (-jos se on oikea sana?).

 • Touko Aalto on työskennellut yli vuosikymmenen ajan yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa  Jyväskylässä,  Keski-Suomessa ja   kansanedustajana 2015–2019 .
 • Vihreiden puheenjohtajana Touko toimi 2017–2018.
 • Jyväskylän kaupunginvaltuutossa hän on edistänut ideoitaan vuodesta 2008 lähtien.
 • Tällä hetkellä hän työskentelee  projektipäällikön tehtävissä.
 • Touko Aalto on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

Kuten yhteiskuntatieteilijältä voikin odottaa, Toukon ura on julkistalouspainotteinen. Muusta kuin verokertymästä palkanmaksurahastonsa keräävä sektori on ollut hänestä harvemmin kiinnostunut.

Aivan toiseen asiaan mennäkseni, suomalaiset politiikan-seuraajat tuntevat käsitteet palkkiovirka ja yhteiskuntasuhteet, ja muistavat kuinka erään oppositiopuolueen ex-ministereitä ja kansanedustajia ilmaantui poliittisen uransa huipennukseksi mm. terveyspalveluiden yksityistämisestä hyötyneiden ulkomaille rekisteröityneiden konsernien jotopaikoille. Hallituspuolueiden puolelta muistetaan mm. Grey Eminens Ltd, jonka nimikin kertoi että yhteiskuntasuhteet olivat sen kauppatavara.

Muistamme toki, että Suomi on tutkitusti ”maailman vähiten korruptoitunut maa”. Jos Esson-baarin taksikuskien pöydästä kysytään, Suomi on sitä koska täällä ei mitään korruptiota lainkaan tarvita: Se on sisäänrakennettuna järjestelmässä.

7 Comments

 1. p.grandell
  27.5.2020 14:06

  toi esson baarin taxi kuskien kommentti oli mahtava, ihan nappiin meni.. sika hyvin sanottu……

  Vastaa
  1. Suomen korruptio alkaa ylemmästä keskiluokasta
   27.5.2020 15:33

   Kyllä SUPOn ja ulkomaisten diplomaattien kannattaisi istua Esson baarissa harmaassa popliinitakissa edessä kylmä kahvi ilman pullaa lukemassa vanhaa sanomalehteä, jossa on silmänreiät. Sisäänrakennettu korruptio on vain korkeissa tulo-/omaisuusluokissa ja saatava etu voi olla mitä tahansa hyötyä itselle, läheiselle tai kaverin kautta kierrättäen. Valtaväestön keskuudessa korruptiota ei esiinny eikä hyväksytä.

   Vastaa
   1. Näin on
    27.5.2020 20:16

    Kyllä se korruptio rehottaa ihan tavan viranomaisissa,ei siihen mitään rikkaita vaadita.

    Vastaa
 2. Janis Petke
  27.5.2020 14:19

  30 hopearahaa Suomen kavaltamisesta, verirahoja, joilla ostettiin veripelto muukalaisten hautausmaaksi.

  Vastaa
 3. Ostot minimiin
  27.5.2020 15:05

  Touko on toki oikeassa paikassa sikäli että saa kaikki tarvitsemansa pillerit viettääkseen normaalia elämää. Mutta se että lonnimisesta maksetaan palkaa… Se on kyllä yliammuntaa.

  Taidankin käänty yhä enemmän ulkomaalaisten apteekkien palveluihin kun kerran tuollaisia tyhjäntoimittajia palkkaavat ja sitäkautta lääkkeden hintoja nostavat.

  Olemmehan EU:ssa ja lääkkeetkin voi tilata toisesta maasta jos on resepti.

  Vastaa
 4. NWO
  27.5.2020 15:09

  Harva enää muistaa kokoomuksen tutkaparia Stupedo ja Käteinen palkkiovirkoineen, korruptio rehotaa koko EU:ssa ja pahasti. Sittemmin maailman tyhmin kansa naureskelee kolmansille maille, voi meitä mettäkansaa.

  Vastaa
  1. Katoaako 1/16 EU:n varoista mystisesti?
   28.5.2020 01:06

   Sain ulkomaisilta tutkijoilta luvun, että EU:n varoista 1/16 katoaisi mystisesti jäljettomiin. En tiedä miten laskettu enkä saa paljastaa lähdettä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top