Trattaprotesteissa kolmanneksen kasvu viime vuoteen verrattuna

Protestiin päätyneiden trattojen määrässä on 32%:n kasvu viimevuoteen verrattuna. Vertailujakso on vuoden alusta viikon 21 loppuun.

Suurin osa kasvusta on ajalta ennen maaliskuun puoltaväliä, joten koronan vaikutus ei ole määräävä tekijä. Protesteja on tänä vuonna kertynyt jo 37 000 kappaletta. Konkurssihakemusten määrässä on viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 7%:n kasvu, Konkursseja on haettu  yhteensä 1 258 kappaletta.

Protestointi tehdään ja merkintä rekisteröidään Asiakastiedon luottotietorekisteriin, jos velallisyritys ei ole tratasta huolimatta saatavaa maksanut.

Tiedot kertoi tänään Asiakastieto Group.

2 Comments

 1. Aivolaiskoja
  25.5.2020 13:15

  Normaalisti nämä kasvaat tasaisesti sellaista 15% vuodessa. Tällainen muutos ennen koronan vaikutuksia on merkittävä. Se kertoo sekä suomalaisesta yhteiskunnasta että sen kansasta.

  Yhteiskunta voi huonosti kun se ei pysty tarjoamaan yrittäjille kestäviä toimintaedellytyksiä joissa pelisäännöt pysyisivät vakaina . Tai ainakaan yhteisuntaa jossa pelisäännösten muutoksista ilmoitettaisiin VIISI vuotta etukäteen, kuten Saksassa.

  Mutta se kertoo myös kansalaisten kykenemättömyydestä toimiman muuttuvassa maailmassa. Heidän laskutaidottomuudestaan ja ajatuksenjuoksustaan vuosi toidensa jälkeen äänestettäessä eduskuntapuolueita toivoen parempaa tulevaisuutta. Ikävä kyllä, toivominen ei kanna kauas. Toiminta ja varautuminen kantaa kaemmas.

  Vastaa
 2. Ei koronan vaan Terveiden Karanteenin vaikutus
  25.5.2020 15:37

  Nyt on TV-ohjelmointi sekoittanut koko maassa sanojen merkitykset. ”koronan vaikutus” talouteen on tasan nolla = 0. Turha ja tartunnan etenemiseen vaikuttamaton terveiden karanteeni on ainut talouskriisin syy. Ja koko sopalta olisi vältytty, ellei vanhaa tehokasta, halpaa ja turvallista yleislääkettä HCL
  (hydroxychloroquine) olisi salattu. Jokainen ennestään kohtalaisessa kunnossa olleen koronakuolema on ollut turha ja tahallinen! Omaiset!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top