Trump Valkoisen Talon bunkkerissa perjantaina, Antifan riehuessa portilla

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vietti perjantaina (29.05.) tunnin ajan White Housen bunkkerissa erään George Floydin kuolemasta suivaantuneiden ”Black-lives-matter”- ja ”antifa”-mielenosoittajien kokoontuessa rakennuksen edustalle ja yrittäessä tunkeutua alueelle, kertoo The New York Times. Lehti ei kerro missä Melania oli.

Sunnuntaina  noin tuhat mielenosoittajaa kokoontui uudelleen Valkoisen Talon ympärille. USA:n presidentin virka-asunto varustettiin bunkkerilla kylmän sodan aikana, presidentin turvallisuuden takaamiseksi. Ympäri Yhdysvaltoja on meneillään mellakointien, tuhopolttojen ja ryöstelyn aalto, johon osallistuu äärivasemmistolaisia ja värillisiä nuorisojengejä. Sunnuntaina rauhattomuuksia oli 40:ssä kaupungissa. Mellakointia yritetään levittää myös Eurooppaan.

Rauhattomuuksia on pidätetty yli 4000 henkilö erilaisista rikkomuksista, ja kansalliskaarti on otettu palvelukseen useassa kaupungissa. Aineelliset vahingot ovat olleet mittavia, eikä henkilövahingoilta ole vältytty. Yksi poliisi on kuollut mielenosoittajan ampumana. Mellakat ovat jatkuneet jo kuusi yötä.

Aiheesta yhteenveto mm: The Times of Israel 01.06.2020.

Mielenosoittajat polttivat jonkin rakennuksen Washingtonissa:

5 Comments

 1. Vertaistukea
  1.6.2020 12:03

  Niin, omasta mielestäni sekä mustien että muunväristen elämillä ei ole suurempaa merkitystä jos ne ovat rikollisella polulla. Tässä kohtaa alkukantainen vietti nousee pintaan. Sivistyneemmässä yhteiskunnassa näitä taparikollisia koitetaan kouluttaa ja ”uudelleen ohjelmoida” toimimaan yhteiskunnan normien mukaisesti. Siinä harvoin onnistumatta.

  Mutta että jos joku ryöstelee ja myy huumeistä sekä ajelee autolla keskushermostoon vaikuttavien aineiden alaisena ja esim. kuolee vastustelleensa pidätystä, niin minun puolestani aivan sama. Poliisille voisin maksaa jopa bonuksen tästä. Sen verran se aina parantaa yhteiskuntaa ja sen rakennetta.

  Entinen huumeidenkäyttäjä joka pääsi eroon, hänellä on paljon radikaalimmat näkemykset. Hän sanoo että jokainen joka alkaa kyttämään huumeita on menetetty yksilö. Ja jotta niistä ei olisi yhteiskunnalle haittaa, niille pitäisi tarjota överit heti alkuun. Laskee myös itsensä siihen kastiin. Että kaikkien kannalta olisi ollut parempi jos hän olisi kuollut heti alkuun.

  Vastaa
 2. Orang Utang
  1.6.2020 12:23

  Bunkkerivierailulla oli myös hyvin ikäviä seurauksia.

  Paniikissa suoritetun evakoinnin tiimellyksessä Trumpin lempitorakka “bug” oli unohdettu virkahuoneeseen, vaikka deep-staten parhaat agentit on palkattu valvomaan sen hyvinvointia ympärivuorokautisesti. Valkoisen talon meksikolainen tilapäissiivooja oli listinyt sen ja heittänyt siivousämpäriin.

  – Siivoojaa ei kuitenkaan haluta syyttää virheestä, koska hän teki töitä pimeästi. Tässäkin nähdään kuinka Trump on huolellinen ja tarkka valtion varojen käytössä: kun siivooja palkataan pimeästi, valtio säästää huomattavia summia eläke- ja terveydenhoitomaksuissa!

  Torakka “bug” oli saatu itseltään Vladimir Putinilta ystävänpäivälahjaksi ja usein Trumpin kuultiin kertovan sille huolistaan ja geopoliittisista suunnitelmista. – “Bug oli läheinen ystävä ja hyvä kuuntelija huolien keskellä”, huokaa Trump.

  Vastaa
 3. Trump valkotalon tilannehuoneessa ei bunkkerissa
  3.6.2020 14:53

  Meitäkin taas harhautettiin globalistien Pravdan taholta sarjavalheilla(se on maailmanlaajuinen valtavirta saman toisto eri nimillä – ei rajoitu Suomeen)
  -Trump ei ollut missään bunkkerissa. Se bunkkeriksi väärin tulkittu koodisana tarkoittaa Valkoisen Talon tilannehuonetta, missä Trump oli perjantaina.
  -Lauantaina Trump oli Floridassa katsomassa raketin laukaisua, eikä taaskaan missään bunkkerissa.
  -USA:n kaupungeissa mellakoi vain pieni joukko termiittejä pienellä alueella, jotka on TV-kameran kuvakulmilla ja pätkien yhdistelyllä muokattu näyttämään laajoilta levottomuuksilta.
  -Täysin mustaan asuun ml. pipo ja maski pukeutuneet maalasivat spray:llä seiniin Black Lives Matter (BLM) tekstejä, mutta videolla läheltä näkyi maskin reunojen takaa valkoinen ihonväri. 100% teatteria oli heidän ”valemustien” rotumellakkansa.
  -Antifa terroristijärjestöä kannattava Gretan perhe: https://dollarvigilante.imgus11.com/public//ad2e60b286cde295ac838bfb34e6533a.png?r=1345766223

  Vastaa
 4. Tiilipaaleja kaduilla valmiina mellakkaa varten
  3.6.2020 15:08

  USA:n kaduille oli kummasti ilmestynyt paljon pieniä tietyökohteita, joissa on valmiina trukkilavoilla koskemattomia tiili-/harkkopaaleja mellakoissa ikkunoihin ja ihmisten päälle heiteltäväksi. Niitä ei mitkään teoreettiset rotukysymyksistä vimmastuneet ole voineet saada paikalle, vaan organisoinnin taso edellyttää ammattimaisia kuljetusfirmoja ja massiivista Trumpin vastaista vallankaappausta tavoittelevaa George Soros tason suunnitelmallista toimintaa.

  Vastaa
  1. Todistevideot/kuvat tiilikasoista mellakkaa varten
   3.6.2020 15:19
   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top