Trumpia tukeneeseen autokaravaaniin osallistuneen miehen ampunut ilmoittaa kuuluvansa Antifaan

Lauantaina (29.08.) BLM-mellakoiden vaivaamassa Portlandissa tapahtuneesta miehen ampumisesta epäilty tunnustaa kuulumisensa äärivasemmistolainen Antifa-järjestöön, jota presidentti Donald Trump pitää terroristijärjestönä. Väkivallanteon uhri oli samana päivänä osallistunut autokulkueeseen ”Trump 2020”, joka oli järjestetty Trumpin vaalikampanjan tueksi.

Uutisjulkaisujen mukaan surmansasaanut on Aaron Danielson ja hänen ampumisestaan epäilty on nimeltään Michael Reinoehl (48v). Epäilty murhaaja julistaa Instagramissa ”vallankumousta” ja antifasismia. Julkaisuistaan päätellen hän identifioituu vahvasti Antifa-järjestöön, jota epäillään useista väkivallanteoista Yhdysvalloissa ja muuallakin viimeisten kuukausien ajalta. Antifan ohjelmana on brutaali taistelu toisinajattelevia vastaan. Järjestön kannattajat nimittävät vastustajiaan ”natseiksi” tai ”fasisteiksi”.

Vastustajikseen Antifa luokittelee kevyin perustein miltei keitä tahansa, usein konservatiiveja ja Suomessa myös perussuomalaisia. Eräät poliitikot meilläkin suhtautuvat hyväuskoisesti Antifaan, ymmärtämättä että järjestö on demokatianvastainen. Antifa-aktiivi Reinoehl, jota epäillään lauantain murhasta Portlandissa, on aiemmin keväällä joutunut poliisin kanssa tekemisiin kuljetettuaan ladattua asetta mielenosoituksessa.

”Trump 2020” -moottoroidun mielenilmaisun osanottajat olivat aiemmin lauantaina joutuneet kärhämiin Antifa-väen kanssa, joka oli tapansa mukaan yrittänyt sulkea katuja liikenteeltä. Illalla, noin 21 -aikoihin (paikallista), tilanteet sitten johtivat traagiseen lopputulokseen. Antifan kannattajat kuitenkin riemuitsivat Danielsonin kuolemasta, mistä Andy Nqo näyttää videon twiitissään (alempana).

Myös videolla ampumis-tapahtumasta väitetään kuullun riemunkiljahduksia ”Trumperin” kuolemasta. Media on yleisesti toistanut väitettä erään George Floydin tapaturmaisen kuoleman jälkeisten mielenosoitusten rauhallisuudesta, vaikka uutistenkin mukaan rakennuksia on poltettu, myymälöitä ryöstetty, monumentteja vaurioitettu ja ihmisiä on kuollut väkivaltaisesti.

Lisää aiheesta:

 • Sputnik News 31.08.2020,
 • The Postmillenial 31.08.2020: ’I am 100% Antifa’: Alleged Portland shooter was previously arrested—and released—for bringing illegal loaded gun to a riot,
 • Reinoehl, Instagram.

4 Comments

 1. Juha
  31.8.2020 16:45

  Tyypillistä antifa touhua.. kukkakepit ampuvat kaukaa, heittelevät kivillä, hyökkäävät joukolla tai lyövät takaapäin. Mies miestä vastaan näistä narukäsistä ei ole.. kun ei näitä beta-miehiä oikein voi miehiksi kutsua.

  Jenkeissä Bidenin kannatus tippuu kuin lehmän häntä.. kun levottomuudet jatkuvat näissä vasemmistokaupungeissa. Joe Bidenin vaalisivut liputtavat avoimesti kommunistista aatetta. Katso linkki alla:

  antifa.com

  Vastaa
 2. pöh
  31.8.2020 21:00

  Täysin sekopäistä porukkaa, siitä se sisällissota lähtee, ja tulee leviämään vielä muuallekin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.9.2020 00:27

   Nimenomaan #sisällissota on se uhkakuva, jota valmistellaan kaksipuolisesti. Vasta kun pöly laskeutuu, ja luut kerätään haudattaviksi, selviää että se joka hyötyy, on yllyttänyt molempia puolia.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top