Trumpin lehdistötilaisuus keskeytyi aseellisen välikohtauksen takia, ampuja poliisin hallussa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump oli pitämässä lehdistötilaisuutta, kun aseellinen välikohtaus White Housen lähistöllä aiheutti keskeytyksen.

Turvamiehet veivät presidentin hetkeksi toisaalle, mutta tilanne on jo ohi. Ampujia oli yksi, valkoihoinen mieshenkilö. Hänet tehtiin vaarattomaksi. Trump on kunnossa.

4 Comments

 1. Jarode
  11.8.2020 12:06

  Всем привет! Помогите пожалуйста, с таковым вопросом…
  Заимствовал ипотеку на сумму 15000 в 2011 году. Последний платеж был в 2018, перестал уплачивать.
  В 2020 году пришло записка о том, что коллекторы Инвест Капитал выкупили мой кредит и сумма 16200 гривен.
  Произношу им, что срок исковой давности уже окончился, я изучила [url=http://www.zubr-belarus.com/economics/12550-kak-podobrat-kredit-nalichnymi.htmlhttp://www.region-59.com/uslugi/prislali-kreditnuyu-kartu-po-pochte-chto-s-nej-delat/]ссылку[/url], на что откликаются, что у меня в договоре 30 лет.
  Как тогда действовать ? Благодарю.

  Vastaa
 2. Demarien kandi varapressaksi - laiton siirtolainen
  12.8.2020 17:03

  Demarit valitsivat varapresidenttiehdokkaakseen Kamala Harris, jonka äiti on Intian ja isä Jamaican kansalainen (suuren orjakauppiaan jälkeläinen). Kamalaa nyt tutkineiden mukaan Kamala ei isänsä ja äitinsä kansalaisuuksilla voi olla edes laillinen USA:n kansalainen, eikä rekistereistä löydy mitään kansalaisuutta todistavaa! Laiton siirtolainen on jo demarien senaattorina. No olihan Obamakin 8 vuotta pressana, vaikka alkuperäinen syntymätodistus edelleen kateissa ja valkotalon sivuilla esitetty pdf-versio paljastui tökeröksi väärennökseksi, johon oli siirretty paljoja toisen henkilön aidon syntymätodistuksen pdf-versiosta.
  No demaripiireissä sattuu ja tapahtuu ympäri maailmaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top