Trumpin terveysneuvonantaja sanoo: Soros ja Rothschildit hyötyvät koronasta

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin nimittämä terveysministeriön puhemies Michael Caputo syytti poistetussa twiitissään finanssitoimija George Sorosta ja Rothschildin perhettä koronasta hyötymisestä, kertoo lehti. Caputon mukaan koronapandemia auttaa Rothschildien valtapyrkimyksiä.

Michael Caputo, joka toimi Trumpin 2016 -vaalikampanjan neuvonantajana, aloitti huhtikuussa terveysministeriön tiedottajana. Kerrottu syy henkilövaihdokseen oli Trumpin tyytymättömyys Alex Azarin tiedottamistyöhön koronakriisin aikana. Caputo on aiemmin herättänyt huomiota twiiteillään, joita on tulkittu mm. rasistisiksi. Paljon twiittejä väitetään poistuneen näkyvistä.

Caputon twiittaamaksi väitetty sanonta Rothschildien valtapyrkimyksistä etc. on hyvin tunnettua salaliittoteoriota tutkivissa piireissä. Näihin teorioihin sisältyy mm. ihmiskunnan väkimäärän vähentäminen tarkemmin kuvaamattomilla toimenpiteillä.

Caputosta uutisoivat mm:

4 Comments

 1. Goyim 666
  24.4.2020 18:36

  Päivän selviä asioita tuo esiin! Corona on muurari-eliitin kusetus estää kansan nousut ulos velkaan perustuvasta rahajärjestelmästä!

  Kaikki on VALETTA mitä lapsesta asti kerrottu! Massat ovat typeriä välinpitämättömiä sanoinkuvaamattoman aivopestyjä!

  Vastaa
 2. YKA LIENEE HOLOGRAMMI JO VUOSI?
  24.4.2020 19:41

  Ainakin R suvun oli ilmeisesti tarkoitus saada plan-demia karanteeni-talous-kriisillämme käänteentekevä voitto, mutta kädenvääntö NWO globalistisen diktatuurin ajajien ja kansallisvaltioiden pro-life allianssin välillä on edelleen kesken ja kirjaimellisesti tulinen mediapimennossa.
  Alkuperäisen Sorosen Yrjön, meidän kesken Ykän, murha tiedotettiin vuosia sitten, ja sen jälkeen on kait esitetty pelkkiä kuvia teksteineen ja vain kaksi(?) outoa ”live-haastattelua”. Outoja siksi että haastattelu kuvattiin kaukaa vain eteenpäin katsovan yleisön takaa salin perältä ja esitettiin vain yhdellä kanavalla Bloomberg, ilman selitystä miksi muiden mediatalojen reportterit puuttuvat. Joidenkin lähteiden mukaan meijän Ykää tuuraa 5 mediapimennossa viihtyvää lastansa Ykän nimissä. Nämä ovat riippumattoman vapaan median lähteistä saatuja kokonaisvaikutelmia, ei todistettavia faktoja, mutta hologrammin(?) haastattelut olen nähnyt. Ykän kasvot ovat kuin hieman nuorentuneet, silmäpussit hieman nousseet ja pää kaventunut, että voisi olla myös nuorempi plastiikkaduunattu näköisolento. Onko kellään live-havaintoja viime vuosilta?

  Vastaa
  1. SuperE
   26.4.2020 09:32

   Kyllä tuo Ykä ainakin tammikuussa haukkui Trumpin Davosissa.. joten valitettavasti vielä kerkee saada paljon pahaa aikaan.

   En tiedä oliko tämä viimeisin mediahyökkäys taas kartellin aikaansaannoksia.. Ainakin meillä media(piip)talot, etenkin Sadoma Oyn Pravda, iltakasat ja muu ”totuusmedia” lähti mukaan tähän Trumpin hakkaamiseen, kun sattui koronatiedotustilaisuudessa mainitsemaan uusista hoitomuodoista. Esim. Trumpin mainitsema Uv-valohoito on jo testivaiheessa, vaikka se niin Fingerporin mediaa niin naurattaa..

   https://youtu.be/MQaRLkViXNA

   Samoin aiemmin Trumpin esille tuoma klorokiini näyttäisi toimivan joten en tiedä miksi sekin sai aikoinaan mediamyllytystä.. Mutta ainakin kertoo valveutuneille kuinka korruptoitunut valtaviemärimediamme on.

   Vastaa
 3. Jaaha
  24.4.2020 21:19

  Nostalgiaa vuosituhannen vaihteesta. https://www.youtube.com/watch?v=FR7yhm5obtk

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top