Tunnistatko kuvan henkilön? Helsingin poliisi etsii

Helsingin poliisi etsii lähes vuosi sitten 4.8.2018 Etu-Töölössä Helsingissä tapahtuneen pahoinpitelyn epäiltyä tekijää. Poliisi on poikkeuksellisesti julkaissut epäillystä miehestä uhrin ottamat kolme kuvaa, sillä tekijää ei muilla toimenpiteillä ole onnistuttu tunnistamaan eikä tavoittamaan. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn ja vahingontekoon.

Tapahtumasarja alkoi, kun alle 30-vuotias nainen oli ajanut autollaan Väinämöisenkatua kohti pohjoista Etu-Töölössä. Väinämöisenkadun ja Arkadiankadun risteyksessä nainen oli kertomansa mukaan pysähtynyt autollaan suojatien eteen ja antanut tuntemattomalle miehelle tietä.

Poliisin esitutkinnan mukaan mies oli yllättäen ottanut maasta kiven ja heittänyt sen naisen ajaman auton tuulilasiin niin, että tuulilasi oli mennyt rikki.

– Nainen oli lähtenyt epäillyn tekijän perään ja kuvannut tilanteesta samalla videota. Mies oli muutaman korttelin päässä kääntynyt, juossut naista kohti ja potkaissut naista niin, että naisen käsivarsi oli murtunut, hän oli kaatunut ja saanut jalkoihinsa nirhaumia, kertoo rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Uhri vietiin ambulanssilla Töölön sairaalaan. Nainen vaatii tekijälle rangaistusta.

Poliisin mukaan tekijää ei ole tavoitettu. Silminnäkijän mukaan epäilty on noin 180 cm pitkä mies, jolla oli tekohetkellä kiharat vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset ja musta t-paita.

Lähde: Helsingin poliisilaitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top